Pani umawia pacjentów na co pół godziny, a wizyty są dłuższe. Nigdy nie jest punktualnie. Jak tylko pół godziny opóźnienia to święto - zwykle jest więcej. Bez szacunku. Można umówić się przez stronę - człowiek dopasuje sobie termin pod własny grafik, a tu w niedzielę SMS - wizyta odwołana - może być wtedy i wtedy. Nie odpiszesz od razu - kolejny SMS - proszę potwierdzić, proszę potwierdzić. To po co w ogóle się umawiać, skoro Pani i tak odwołuje. No i najlepsze - można zrobić tak, że nie odbywasz wizyt - prosisz tylko o nową receptę. Ale musisz za to zapłacić jak za wizytę. Wydawało mi się, że receptę na lek można dostać tylko po normalnej wizycie. A jeżeli wizyty są oddalone - to leków ma ci wystarczyć, a nie że musisz "dokupować" receptę. No ale, to chyba tylko tak mi się wydawało.
WięcejMniej| Zaufanie do kompetencji | 5,0 |
Polecam dobrze dobrane leki. Dokładny wywiad lekarski. Profesjonalizm Skrupulatność Wysokie kompetencje
Polecam dobrze dobrane leki.
Dokładny wywiad lekarski.
Profesjonalizm
Skrupulatność
Wysokie kompetencje
Polecam Panią Martę od serca, jest bardzo dobrym lekarzem, potrafi dobrać leki a także wysłuchać pacjenta, doradzić, wesprzeć.
Mam duży szacunek do Pani Doktor za pomoc, którą od Niej otrzymałam. Pani Doktor słucha tego, co się mówi. Naprawdę polecam :)
Porażka. Po prostu porażka. Człowiek czeka 3 miesiące na wizytę-wizyta odwołana. W rejestracji mylą terminy wizyt, a doktor nie raczy przyjąć w potrzebie, bo jest zajęta piciem kawy. Nie polecam, a wręcz odradzam.
Bardzo miła i kompetentna opieka psychiatryczna. Profesjonalne wyjaśnienie przyczyn powstawania uzależnienia i jego leczenia. Mam nadzieję, że leczenie będę kontynuował we współpracy z Panią Martą w dalszym ciągu z pozytywnym skutkiem.