Lekarka spóźniona ponad 30 min. (z tego co się dowiedziałem od innych pacjentów i rejestracji to bardzo często się to zdarza). Lekarka stwierdziła po prześwietleniach, że posiadam 8 kręg szyjny. Trzeba uważać też na jakie nazwisko wystawia skierowania i recepty, bo moje pomyliła.
Pani doktor Marta Różańska bardzo profesjonalna i sympatyczna osoba. Wnikliwie przeprowadziła rozmowę i badanie USG po czym wyjaśniła przebieg leczenia które przynosiło ulgę w egzystowaniu codziennym. Na kolejnej wizycie bardzo skupiła się nad dalszym omówieniu problemu zdrowotnemu i wdrożeniu leków do dalszej kontynuacji leczenia .Pani doktor wyjaśniła wszystko bardzo szczegółowo i pokierowała mnie co do dalszego postępowania już na wizycie u lekarza rodzinnego. Uważam że każda z tych wizyt przebiegły w miłej atmosferze i w odczuciu że byłam zaopiekowana i otrzymam wyczerpującą informację odnośnie moich dolegliwości oraz recepty na dalsze …
Pani doktor Marta Różańska bardzo profesjonalna i sympatyczna osoba.
Wnikliwie przeprowadziła rozmowę i badanie USG po czym wyjaśniła przebieg leczenia które przynosiło ulgę w egzystowaniu codziennym. Na kolejnej wizycie bardzo skupiła się nad dalszym omówieniu problemu zdrowotnemu i wdrożeniu leków do dalszej kontynuacji leczenia .Pani doktor wyjaśniła wszystko bardzo szczegółowo i pokierowała mnie co do dalszego postępowania już na wizycie u lekarza rodzinnego. Uważam że każda z tych wizyt przebiegły w miłej atmosferze i w odczuciu że byłam zaopiekowana i otrzymam wyczerpującą informację odnośnie moich dolegliwości oraz recepty na dalsze leczenie .Pani doktor bardzo dziękuję i polecam wszystkim którzy chcą skorzystać z usług lekarza ortopedy
Leczyłam się u Pani Doktor kilka lat. Przez ten cały czas nie otrzymałam od tej osoby szacunku tak szczerze przyznając. Każda wizyta była w atmosferze z strony tej pani jakby pacjent samo to że sie przyszło to złość, pretensje, arogancja wręcz miałam wrażenie że wywyższanie się. Za każdym razem przed każdą jedną wizytą czułam ogromny strach, stres , przygnębienie , zamknięcie w sobie. Nie umiałam o nic zapytać bo stresowałam się odpowiedzi od strony Pani Doktor. Wybaczałam , akceptowałam przytakiwałam .W pewnym momencie mojego życia zrozumiałam że skoro jedynym tym co otrzymuje jest niszczenie sobie zdrowia psychicznego przy każdym spotkaniu w gabinecie lekarskim to najlepszą decyzją jest zmiana lekarza. Przestałam akceptować humorki tej lekarki i poszłam w swoją stronę.
Uważam że była to jedna z najlepszych decyzji jakie podjęłam. Lekarz ma być empatyczny, życzliwy, pomocny , zaangażowany do pacjenta. My tego potrzebujemy bo przychodzimy do lekarza z konieczności a nie z przyjemności. Wiele pacjentów ma również dużo innych wizyt w gabinetach i tym bardziej potrzebują wsparcia , opieki. Polecam tej lekarce wybrać się na emeryturę i nigdy więcej nie pracować z ludźmi bo nie ma do nich szacunku. Aż mi ich szkoda bo wiele osób nie da rady samemu dojechać do lekarza miasto dalej a miałoby zapewnioną profesjonalną pomoc.
Nie polecam Pani doktor, podejście do pacjenta bez szacunku, ciężko odpowiedzieć na jakiekolwiek pytanie a jak już odpowiada to z przymusu.
Brak szacunku do pacjenta. Podejście aroganckie, pretensjonalne , brak zaangażowania. Pani doktor zapomina co było na poprzedniej wizycie. Brak chęci pomocy pacjentowi. Duże opóźnienia wizyt , minimum po 2 godziny.
Pania Doktor wspaniala osoba z ogromna wiedza , pomocna , sympatyczna dawno takiego lekarza nie spotkalam
Brak kultury osobistej! Dzieci nazywa nazywa sraluchami albo małymi gadami. W gabinecie zabrania wyrzucić do kosza pieluchę po przewinięciu małego dziecka. Nie ma cierpliwości do małych pacjentów i ich rodziców.
Bardzo protekcjonalne, aroganckie i niegrzeczne podejście do pacjenta. Kiedy powiedziałam, że wiem jak trzymać dziecko podczas usg, to więcej czasu spedziła na udowadnianiu mi ze jednak nie wiem, niż na samym badaniu. Aha i też bym tak jak pani doktor nielubila " skomputeryzowanego swiata" gdyby o mnie krążyły takie opinie w internecie.
super lekarka. Myślałem że takie są tylko w filmach. Złamana noga a czułem się jak we własnym domu Mati