lekarz Agnieszka Bartyzel

ulica Lubostroń 19/4

Lekarz z prawdziwego zdarzenia, godna polecenia pani doktor , sumienna i dokładna, życzliwa polecam

lekarz Rafał Solecki

os. Witkowice Nowe

Dr Rafał Solecki to wyjątkowy "prawdziwy" lekarz, wyjątkowy Człowiek (przez duże "C"). Swoją kulturą, cierpliwością, spokojem, bezpretensjonalnością, uważnym wysłuchaniem, serdecznością, w naturalny sposób buduje w pacjencie tak ważny stan zaufania i bezpieczpieczeństwa. Pan Doktor to wysokie zawodowe kompetencje, gotowość do pomocy, szlachetna postawa, "Lekarz- serce". Była pacjentka Aleksandra I.
Opinia dodana przez: Aleksandra I.

lekarz Marcin Banach

Anestezjolog

Medicina
Grzegorzecka 67c

Mialam przyjemnosc byc znieczulana przez Pana Doktora.Rzeczowe podejscie podczas wizyty przed zabiegiem,staranny wywiad,komfort podczas wprowadzenia do znieczulenia,a opeieka pozabiegowa anielska.Malo kto z operowanych pacjetow docenia tego,kto odejmuje nam swiadomosc doswiadczanego bolu,zwykle laury odbieraja operatorzy.Ja, procz zachwytu nad samym zabiegiem,wyrazam tez wdziecznosc za niezwykle profesjonalna opieke pooperacyjna.Pomogl mi komfortowo przetrwac najtrudniejsze godzinny po operacji.Rewelacyjnie ustawione leki.Dziekuje,Panie Doktorze:)
Opinia dodana przez: Agnieszka Daniels

lek. dent. Tomasz Bronicki

Medren
Kobierzyńska 117B/1u

Świetny dentysta, bardzo dokładny, rzeczowy, bardzo profesjonalnie podchodzi do swojej pracy i leczy skutecznie. Leczył mi wiele zebów kanałowo poprawiajac pewną pania doktor.Polecam

Elżbieta Wesełucha

Gabinet Elżbieta Wesełucha
Starowiślna 34/8

Zdecydowanie polecam - zostałem profesjonalnie przyjęty, pani doktor wszystko mi dokładnie objaśniła, a co najważniejsze ząb już nie boli ;)

dr Jarosław Macko

Wspaniały lekarz. Fachowość, podejście do pacjentki i kultura osobista godna postawienia za wzór dla innych lekarzy. Klasa, profesjonalizm i szacunek do pacjenta. Polecam w 100%. Leczenie na wysokim poziomie, lekarz profesjonalny i bardzo komunikatywny, polecam wszystkim paniom..
Opinia dodana przez: Gosia Brzezinska

lek. dent. Krystyna Ciążyńska

Medicus
ul. Lubicz 25/15 (NAFTA)

Swietna,kompetentna lekarka.Bardzo staranna i sumienna.

lekarz Jakub Kenig

NIEPUBLICZNY ZAKłAD OPIEKI ZDROWOTNEJ
Oś . ZłOTA JESIEń 3

Wspaniały fachowiec, dobry serdeczny człowiek opiekun, doradca. Lekarz który pomoze, doradzi i wspiera. Dobry duch :D

lekarz Katarzyna Żmuda

ulica Jaglarzów 27b

Pani Katarzyna Żmuda przeprowadziła mi operację przepukliny pachwinowej. Odbieram Ją jako bardzo profesjonalnego chirurga. Jest osobą miłą, empatyczną, skromną i rzeczową. Operacja odbyła się terminowo, a nawet dwa dni wcześniej, bo zwolnił się termin. Wszystko przebiegło profesjonalnie. Miałem wcześniej kilka razy coś szyte. Jednak w tym przypadku to było szycie jak w chirurgii plastycznej. Jestem zadziwiony, że można tak pięknie zszyć ranę operacyjną. Bardzo serdecznie dziękuję Pani Katarzynie i wszystkim …
Opinia dodana przez: Krzysztof Czerw

lekarz Marcin Strzałka

Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
Frycza Modrzewskiego 2

Wspaniały człowiek, doskonały fachowiec,super podejście do pacjenta, wszystko wytłumaczy przed zabiegiem a także udzieli porad co do dalszego leczenia

lekarz Piotr Wałęga

Szpital Specjalistyczny
Prądnicka 35-37

Prof.Walega,jest wspaniałym lekarzem,w 2007 byłam operowana przez Prof.Walege i niezyjacego niestety już Prof.Hermana,Choruje na Leśniewskiego Crohna,to ciężka choroba,ale dzięki takim lekarzom,można żyć, Jest Pan wspaniały,szkoda tylko,że Prof.Hermana już nie ma,wzajemnie się uzupelnialiscie. Pozdrawiam Jadwiga
Opinia dodana przez: Jadwiga

dr n. med. Krzysztof Lorens

Gastroenterolog

Szpital Zakonu Bonifratrów św. Jana Grandego w Krakowie
Trynitarska 11

Pan doktor Lorens jest wybitnym specjalistą. Przeszłam wielu lekarzy i dopiero on dobrze zdiagnozowal przypadłość i przypisał dobre leki!
Opinia dodana przez: Daria

lekarz Bohdan Huszno

Endokrynolog, Internista

Lubomirskiego Aleksandra 7/7

Cudowny człowiek, świetny specjalista. Nie mogłam mieć dzieci z powodu autoimmunologicznego zapalenia tarczycy. Dzisiaj moja zdrowa, roczna córeczka i ja pozdrawiamy Pana Profesora!
Opinia dodana przez: xxxmisiek

lekarz Artur Szelągowski

LUX MED Sp. z.o.o - Centrum Medyczne Medycyna Rodzinna
ulica Frycza-Modrzewskiego 2

Cała wizyta bardzo profesjonalna,wysłuchanie pacjenta (nastolatek),szczegółowe badanie,postawienie diagnozy,fachowa porada. Moim zdaniem lekarz kompetentny,znający zagadnienia, b rzeczowy i uprzejmy. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: B.Bukowska

lekarz Paweł Wojas

Os. Bohaterów Września 1C/3U

Ten lekarz między innymi opiekował się mną po porodzie na Ujastku. Ale tylko jego pamiętam. Pierwszy raz spotkałam lekarza, który pyta pacjenta czego potrzebuje i stara sie to załatwić, nie chwalac się potem wynikami. Oprócz tego wysoka kultura osobista. Zdecydowanie polecam.
Opinia dodana przez: Iza

lekarz Andrzej Szczudrawa

LUX MED
ul. Mehoffera 10, Kraków

Wspaniały lekarz. Bardzo oddany pacjentom. Wiele lat jestem pod jego opieką i nigdy się nie zawiodłam. Dużo rozmawia z pacjentką, wszystko bardzo chętnie i cierpliwie wytłumaczy. Nie bagatelizuje nawet najdrobniejszych dolegliwości. Mam do Pana Doktora pełne zaufanie podobnie jak kilka osób z mojego otoczenia.

lekarz Bartłomiej Pflaum

ul. Nowowiejska 37/19

Jak narazie bardzo pozytywne wrazenie mimo tego ze stwierdzil umnie obumarcie zarodka polecam,poswieca pacjentowi czas niema wrazenia ze masz juz wychodzic bo sie mu spieszy mily upszejmy i pomocny

lekarz Dorota Nowak-Stelmach

WOJEWÓDZKI SZPITAL SPECJALISTYCZNY im.L. RYDYGIERA
os. Złotej Jesieni 1 31-826 KRAKÓW

Chodze do Pani doktor od 6 lat, za kazdym razem jest Bardzo miła i ciepłką osoba!Polecam!! :) :):):):):):)
Opinia dodana przez: kasia

lekarz Ewa Warzecha

Centrum Medyczne LUX MED
ul. Puszkarska 7H

Polecam Panią doktor. Specyficzna ale konkretna i bardzo pomocna. Oby więcej lekarzy z takim podejściem .
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Agata Selwa

ulica Zaleskiego 49/10

Pani Doktor jest bardzo dobrym specjalistą w medycynie estetycznej. Dzięki jej doświadczeniu asymetria brwi została wyrównana. Polecam