Michał Jaśkiewicz – w trakcie specjalizacji z urologii.
Pracował w Klinice Urologii i Onkologii Urologicznej w Lublinie.
Od 2017 zatrudniony na Oddziale …
Michał Jaśkiewicz – w trakcie specjalizacji z urologii.
Pracował w Klinice Urologii i Onkologii Urologicznej w Lublinie.
Od 2017 zatrudniony na Oddziale Urologicznym Centrum Onkologii Ziemi Lubelskiej. Obecnie w trakcie specjalizacji z urologii.
Doskonały ultrasonografista specjalizujący się w diagnostyce chorób układu moczowego. Wesoły, sumienny i otwarty lekarz bardzo lubiany przez swoich pacjentów.
Empatyczny,doskonały specjalista ,pomimo że muszę jeździć na wizyty ponad 100 km, uważam że warto powierzyć leczenie takiej osobie. Włodzimierz
Włodzimierz
Pan Doktor Michał Jaskiewicz ze Szpitala Kolejowego w Pruszkowie to niezwykle kompetentny i profesjonalny lekarz. Uratował mnie w krytycznej sytuacji, przeprowadził do operacji i wykonał ją bezbłędnie. Ponad dwugodzinna operacja (plus 6 godzin wybudzania), podczas której Doktor wykrył jeszcze I usunął dodatkowe zagrożenia, przyniosła radykalny efekt. Wróciła pełna sprawność i mogę to powiedzieć teraz, kiedy od operacji minęło już ponad dwa lata: moje wyniki są znakomite i to się utrzymuje. Trudno o lepsze potwierdzenie fachowości Doktora. Jestem obecnie pod stałą, okresową kontrolą dr Jaśkiewicza, do którego przychodzę co kilka miesięcy …
Jestem obecnie pod stałą, okresową kontrolą dr Jaśkiewicza, do którego przychodzę co kilka miesięcy i tu muszę podkreślić jeszcze jedną istotną cechę tego Doktora: wizyty u niego są rzeczowe i konkretne. Doktor nie traci czasu na zbędne pogawędki, za to zawsze dokładnie bada i precyzyjnie wyjaśnia bieżącą sytuację. Czyni to w sposob spokojny, pozbawionyvzbednej emocji, co dla pacjenta bedacego w trudnej sytuacji sytuacji jest niezwykle ważne. Ma się pewność, że jest się w rękach rzetelnego i kompetentnego fachowca, który nie zawiedzie.
To właśnie, zaufanie potwierdzone konkretnie, w praktyce, sprawia, że Doktorowi Michałowi Jaśkiewiczowi należy się najwyższa ocena, za fachowość, skuteczność i podejście do pacjenta. Określenie "godny polecenia" wydaje się tu zbyt słabe, to mistrz w swojej dziedzinie, skromny i niezwykle taktowny.
Ocena 5/5.
Niech mi wolno będzie polecić entuzjastycznie Pana Doktora Michała Jaśkiewicza. Wiele razy konsultowałem się już z Panem Doktorem -- i dzięki Jego poradzie i leczeniu stan mojej prostaty polepszył się. Pan Doktor pomaga także z bardzo dobrymi efektami mojemu Ojcu z ciężką chorobą urologiczną. Jestem niezmiernie wdzięczny za tak istotną pomoc Pana Doktora Jaśkiewicza: nasz Pan Doktor dba niezmiernie troskliwie o poprawę zdrowia pacjenta, tudzież o komfort przy badaniach i zabiegach. Dlatego z pełną odpowiedzialnością pozwalam sobie polecić Pana Doktora Michała Jaśkiewicza z Jego pełnym profesjonalizmem, wysokimi kompetencjami, scientific excellence, a przy tym życzliwością. Przyjeżdżam na konsultacje do Pana Doktora aż ze Szczecina! dr hab. Tomasz Kitliński, prof. Akademii Sztuki w Szczecinie, b. stypendysta Fulbright i Marie Curie Actions
Pan Doktor to nie tylko fachowiec w swojej dziedzinie, ale także osoba pełna empatii i zrozumienia. Od samego początku wizyty poczułem się komfortowo i zaopiekowany. Pan Doktor wysłuchał moich obaw i pytań, odpowiedział na nie w sposób przystępny i rzeczowy. Byłem pod wrażeniem jego głębokiej wiedzy i umiejętności przekazywania jej pacjentom w zrozumiały sposób. Wizyta przebiegła w miłej i profesjonalnej atmosferze. Pan Doktor dokładnie wyjaśnił mi diagnozę oraz zalecane metody leczenia, omawiając zalety i ewentualne ryzyko. Cenię sobie fakt, że podjął wszelkie starania, abyśmy wspólnie wybrali najlepszą opcję dla mojego …
Wizyta przebiegła w miłej i profesjonalnej atmosferze. Pan Doktor dokładnie wyjaśnił mi diagnozę oraz zalecane metody leczenia, omawiając zalety i ewentualne ryzyko. Cenię sobie fakt, że podjął wszelkie starania, abyśmy wspólnie wybrali najlepszą opcję dla mojego zdrowia.
Pańska wiedza, umiejętności i zaangażowanie były nieocenione. Dzięki Pana profesjonalizmowi miałem poczucie bezpieczeństwa, zaufania i wsparcia. Dziękuję za oddanie, które wkłada Pan w swoją pracę i za życzliwe podejście. Jestem bardzo wdzięczny za Pański wykład i oddanie w moje zdrowie.
Empatyczny i profesjonalny urolog. Kompleksowo podchodzi do zagadnienia starając się przy tym zachować komfort pacjenta. Nie bagatelizuje żadnych objawów chorobowych. Z dużą dbałością podchodzi do swojego zawodu. Godny polecania.