Cudowny lekarz z powołania! Wszystko tłumaczy ma spokojnie, samo podejście do pacjentki jest na najwyższym poziomie. Częste wizyty podczas trwania ciąży to sama przyjemność, a nie jak w przypadku mojego poprzedniego lekarza. Polecam z czystym sumieniem, złoty czlowiek!
Pana doktora poznałam 2013 roku . W nocy przyjechałam z bólami porodowymi . Oczywiście przyjął mnie pan doktor ponieważ miał dyżur . Wszystko dokładnie mi wytłumaczył . Jaki to czas jakie rozwarcie spokojnie mnie wysłuchał zadawałam pytania uspokoił mnie co jest dzisiaj ważne w takiej sytuacji dla nas Kobiet . I od tego czasu regularnie pojawiam się u pana doktora w gabinecie na regularnych wizytach w MedicaPark . Za każdym razem miło profesjonalnie i bez stresu przebiega każda moja wizyta. Tylko można podziękować i być wdzięcznym takiemu lekarzowi że jest …
Za każdym razem miło profesjonalnie i bez stresu przebiega każda moja wizyta.
Tylko można podziękować i być wdzięcznym takiemu lekarzowi że jest .Oby został z nami jak najdłużej 🌸🌸❤️
Doktora miałam przyjemność spotkać na izbie przyjęć w Kartuzach. Niezwykle empatyczny, profesjonalny, z wysoką kulturą osobistą. Byłam wzruszona tak miłym przyjęciem, dziękuję.
Lekarz przyjmował mnie w szpitalu i wykonał badanie histeroskopii. Wysłuchał mnie przed badaniem, miesiąc wcześniej inny lekarz z niepowodzeniem wykonał to badanie. Zaś temu lekarzowi udało się dokonać prawidłowo badanie jak i również po badaniu wyjaśnił wszystko i odpowiadał zadowalająco na moje pytania. Bardzo miły i kulturalny lekarz.
Pan Michał był przy moim porodzie, spokojny, wspierający, od razu wyłapał z czym mam problem i wyjaśnił mi jak powinnam oddychać ,a po porodzie mnie elegancko zszył. Generalnie super człowiek, miły z wysoką kultura osobistą.
Zona z powaznym zapaleniem pecherza wg jej relacji zostala n.zetelnie zbadana,lekarz sympatyczny i spokojny, dokladnie wytlumaczyl co i jak dolega itd. Zrobil dokladne badanie. Zona ma czesto problem z zapaleniami i badana b6la przez wielu lekarzy, byla mile zaskoczona podejsciem do pacjenta.