Wspaniały specjalista z ogromną wiedzą i ogromnym doświadczeniem. Polecam kazdemu kto potrzebuje fachowej profesjonalnej porady.
Pan doktor bardzo kompetentny, dokładnie sprawdza wszystko co niepokoi pacjenta, udziela długich wyczerpujących odpowiedzi na kazde nurtujące pytanie. Korzystalam z wizyty na NFZ. Jestem zdumiona uwagą jaką doktor poświęcił mojemu przypadkowi. Polecam doktora Olejnika każdemu.
Pan Doktor to wyjątkowy specjalista-bardzo profesjonalny,empatyczny i uważny .Potrafi naprawdę wysłuchać pacjenta.Wizyta przebiega w spokojnej atmosferze,co daje poczucie bezpieczeństwa i zaufania.Polecam z całego serca każdemu,kto szuka lekarza z prawdziwym powołaniem.
Przestroga przed lekarzem. Trafiłam do niego z 4 letnim dzieckiem i wyczuwalna zmiana w brzuchu. Owy Pan nawet nie chciał dotknąć brzucha dziecka bo jak to on twierdził że widzi wszystko na monitorze. Zmiana była na tyle wyczuwalna że miała wielkość mandarynki ciągnąca się w dół. Doktor zbagatelizował zmianę twierdząc że na monitorze widzi on zalegający kał badanie trwało 2 minuty. Ten kał okazał się guzem wielkości 8 cm. Nie można polecić tego lekarza a wręcz powinien odpowiedzieć za swój błąd. Lekarz który odwołał wizytę dziecka na NFZ bo nie miał odwagi spojrzeć dziecku i matce w twarz i przyznac do własnego błędu. Pół roku wcześniej również wykonywał ten lekarz USG dziecku i też według niego był zalegający kał. Co niestety było już guzem i ten guz był na pewno już od dawien dawna. Tylko dla lekarza nie jest ważny pacjent, jego życie a jedynie kasa. Lekarza bez powołania i powinien odpowiedzieć za swój błąd.
WSPANIAŁY PAN DOKTOR! Pan Doktor o wielkiej kulturze, szerokiej wiedzy, cierpliwości i wyrozumiałości. Dzięki Panu Doktorowi jestem już po poważnej operacji, z nadzieją na powrót do zdrowia. Dzięki szczegółowo przeprowadzonemu badaniu, w którym Pan Doktor zdiagnozował niejednorodną, torbielowatą strukturę - która okazała się złośliwym guzem - natychmiast zostałam odpowiednio pokierowana i mogę tu wyrazić moją szczerą wdzięczność. DZIĘKUJĘ za nieocenioną pomoc, życząc Panu Doktorowi samych sukcesów na polu zawodowym jak i osobistym.
WSPANIAŁY PAN DOKTOR!
Lekarz porażka. Poszłam do niego z 4 letnim dzieckiem z wyczuwalną zmiana w brzuchu. Wmówił mi że wymyślam i że to zalegający kał. Po dwóch dniach od wizyty szukając pomocy trafiłam do lekarza który postawił prawidlową diagnoze. Dziś z dzieckiem jestem na onkologii bo jest to guz. W szpitalu nawet studenci badający nie mieli wątpliwości. Przed pójściem do tego lekarza radzę się zastanowić.
Badanie USG jamy brzusznej trwające 3 minuty, to żadne badanie. W takim czasie to można stwierdzić czy jest trzustka, wątroba czy nerka a nie czy dane organy pracują prawidłowo. Dotknięcie głowicy na trzustke - wniosek wg pana doktora jest prawidłowa i tak z każdym kolejnym. Nie polecam, szkoda czasu i skierowania na NFZ.
Doktor niezwykle miły i życzliwy wobec pacjenta. Cierpliwie odpowiada na pytania, wyjaśnia zawiłe kwestie. Szczerze polecam!