Lekarz Ortopeda.
Lekarz Ortopeda.
Z całego serca POLECAM Pana doktora, życzliwy, wiedza ogromna, najlepszy ortopeda u jakiego byłam. Naprawdę polecam
Profesjonalny, empatyczny, zaangażowany , przyjazny , kulturalny lekarz. Widać pasję do pracy i szacunek do pacjenta. Każda wizyta jest w spokojnej atmosferze , czas jest poświęcony tyle ile potrzeba. Wywiad lekarski , badania RTG i inne potrzebne badania , wskazówki, porady. Widać chęć pomocy Pacjentowi ze szczerego serca polecam Pana Doktora Michała Piotrowicza. Lekarz z powołania. Każdej osobie która potrzebuje szczerej pomocy ortopedycznej serdecznie polecam tego lekarza.
Najlepszy ortopeda w Tarnowie, wysoka kompetencja, fachowa porada, godny polecenia :), dokładnie sprawdza miejsce urazu, precycyjna diagnostyka