PANI BARDZO NIEUPRZEJMA, PODWAŻAJĄCA WSZYSTKIE DECYZJE LEKARZY WCZEŚNIEJSZYCH DOTYCZĄCYCH LEKÓW, SAMA NA KONIEC PODAŁA TE SAME LEKI. NIE POWINNA PRACOWAĆ NA IZBIE PRZYJĘĆ, JEJ POSTAWA ŹLE WPŁYWA NA OPINIĘ PRACY IZBY, POZOSTALI PRACOWNICY OK
Mój tata leczył się u Pani Doktor. Niewiele z tego wyniknęło i tata musi udać się na wizytę u innego doktora. Przy przyjmowaniu na oddział (ze skierowaniem na CITO) Pani Doktor okrzyczała go że w ogóle zjawił się w szpitalu i że nie ma miejsc przez co musiał czekać dodatkowy tydzień. W trakcie leczenia Pani Doktor była nieprzyjemna i opryskliwa dla Pacjentów i personelu. Przy wypisie to samo - nawrzeszczała na tatę, że w ogóle przyszedł po wypis (nawiasem mówiąc odesłała go do domu i kazała czekać dodatkowe kilka dni na wypis). Mega nieprofesjonalnie, bez grama życzliwości dla Pacjentów. Powiedzieć “nie polecam” to jak nic nie powiedzieć, absolutnie odradzam!!!
Mój tata leczył się u Pani Doktor. Niewiele z tego wyniknęło i tata musi udać się na wizytę u innego doktora. Przy przyjmowaniu na oddział (ze skierowaniem na CITO) Pani Doktor okrzyczała go że w ogóle zjawił się w szpitalu i że nie ma miejsc przez co musiał czekać dodatkowy tydzień. W trakcie leczenia Pani Doktor była nieprzyjemna i opryskliwa dla Pacjentów i personelu. Przy wypisie to samo - nawrzeszczała na tatę, że w ogóle przyszedł po wypis (nawiasem mówiąc nie odesłała go do domu i kazała czekać dodatkowe kilka dni na wypis). Mega nieprofesjonalnie, bez grama życzliwości dla Pacjentów. Powiedzieć “nie polecam” to jak nic nie powiedzieć, absolutnie odradzam!!!
Jeszcze nigdy nie spotkałam tak bezczelnego lekarza.Na prawdę nie dziwię się tym wszystkim złym opinią odnośnie tej kobiety.Wydarla sie na cały oddział.Nie szanuje pacjentów ani personelu medycznego.Jedyne na czym zależy Pani Doktor to to aby zniechęcić chorego.Nie polecam
Pani doktor, konkretnie i długo bada, wypytuje, udziela jasnych informacji, nie mogę powiedzieć złego słowa. Ma charakter stanowczy i nie należy do osób z uśmiechem na twarzy, ale ja idę po diagnozę a nie na chichotki i plotki. Dla mnie konkretna osoba.
Bardzo profesjonalna i szybka reakcja Pani Doktor pozwoliła zniwelować wszystkie negatywne konsekwencje udaru. Dziękuje za fachową pomoc i opiekę podczas pobytu w szpitalu w Wodzisławiu Śląskim.
Bardzo nie przyjemna Pani NEUROLOG.. bezczelna nie tylko dla pacjenta.. Rozumiem, że rolą lekarza jest zganić jeśli trzeba, ale nie w sposób jaki ta Pani to zrobiła.. Przyjeżdżam na oddział niedość, że pretensje do ratowników, że przywożą przytomną kobietę, trochę ich rozumiem chcieli sprawdzić czy w wyniku drgawek nie doszło do wstrząśnienia mózgu, do tego pouczanie mnie kiedy ja jestem pod stała opieką neurologa i wszystko jest z nim konsultowane.. Po prostu Pani doktor nie służą nocne weekendowe zmiany, bo pracuje jak za karę 😀
Strasznie bezczelna Pani. Byłam z mężem w szpitalu ze skierowaniem na oddział. Mąż na nogach ustać nie umiał miał rwe kluluszowa i jeszcze inne podejrzenia, lewej nogi wogole nie czuł. Pani położna od razu go położyła a po półtorej godzinie zjawiła się Pani doktor i powiedziała że covid się skończył a z takimi pierdołami to do lekarza rodzinnego a nie leżeć do szpitala. Strasznie nie przyjemna Pani. Jak bym wiedziała to zajadę do Rybnika
Nie polecam! Pani jest bezczelna i bez kultury. Kiedy pojawiłam się ze skierowaniem na oddział szpitalny mialam niemiłą przyjemność spotkać się z Panią Doktor - z racji tego że mialam leżeć w szpitalu bylam bez makijażu i ubrana na luzacko a Pani Doktor ze swoją pogardą potraktowała mnie jak osobę głupią, niewykształconą i myślała, że pracuje jako sprzątaczka i to tylko dlatego że nie wyglądałam jak milion dolarów....szkoda słów. Szacunku wymaga się do każdego człowieka, niezależnie czy to sprzątaczka czy pracownik Urzędu Miasta.. Pani Doktor nie powinna mieć kontaktu z …
Nie polecam! Pani jest bezczelna i bez kultury.
Szacunku wymaga się do każdego człowieka, niezależnie czy to sprzątaczka czy pracownik Urzędu Miasta.. Pani Doktor nie powinna mieć kontaktu z pacjentami.
W całym swoim życiu, nie spotkałam takiej osoby, nie nazwę tej Pani lekarzem gdyż według mnie lekarzem trzeba być z powołania i chęci pomagania chorym. Ta kobieta wręcz krzyczała do mnie gdy ja grzecznie poprosiłam o informację o stanie zdrowia rodzica. Ja rozumie frustrację każdy ma lepsze i gorsze dni ale wyżywanie się na osobach trzecich jest po prostu nie do przyjęcia. Lekarz powinien być osoba zaufana do której ma się szacunek i wiarę ze zrobi dla chorego co się da. Niestety nie wiem dlaczego ta Pani została lekarzem gdyż brak jej najważniejszej cechy emapti a o szacunku do pacjenta i rodziny już nie wspomnę. Podsumowujac, osobiście wolałabym czekać na konsultacje u innego lekarza lub jechać nawet 100km do innego szpitala niż mieć niemiła przyjemność jakiegokolwiek kontaktu z tą Panią.