Międzyrzec Podlaski
Bardzo miła i ciepła osoba. Bardzo zaangażowana w leczenie pacjenta. Stara się zawsze wszystko dokładnie tłumaczyć pacjentowi i chętnie powtarza jak coś jest niezrozumiałe. Dba również o budżet pacjenta, nie wypisuje najdroższych (i nie zawsze skutecznych leków), szuka powodów do jak największej refundacji leku. Gorąco polecam.
Międzyrzec Podlaski
Miła, kompetentna i solidna pani. Zawsze poinformuje co robi i dlaczego , przedstawi najlepsze rozwiązanie problemu i skutecznie leczy!
Międzyrzec Podlaski
Wspaniały lekarz,kompetentna,życzliwa.Posiadająca zasób wiedzy merytorycznej. Zawsze uśmiechnięta.Szanuje człowieka.
Witam. Jestem pacjentką Pani dr Grzyb od niedawna ale jestem bardzo mile zaskoczona jej podejściem do pacjentki. Pani doktor jest sympatyczna i miła. Poświęca czas każdej pacjentce i dlatego czasami trzeba poczekać na swoją kolej ale warto. Wykonuje komplet badań i wystawia szczegółowe skierowanie na badania. Wszystko skrupulatnie tłumaczy. Jest delikatna,pomocna i rzeczowa. Szczerze polecam Panią Dr Urszule Grzyb i jestem bardzo z niej zadowolona.
Międzyrzec Podlaski
Podczas wizyty Pani doktor wszystko wyjaśnia i odpowiada szczegółowo na każde pytanie. Jest bardzo delikatna podczas wykonywanych badań. Wizyty przebiegają profesjonalnie i w bardzo miłej atmosferze. Bardzo sympatyczna, konkretna i wzbudzająca zaufanie osoba. Szczerze polecam!
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska, Gabinet Medycyny Estetycznej
Zahajkowska 8C
Międzyrzec Podlaski
Pani Doktor bardzo mila ale 250 zł za bilans tzn nie bilans dziecka to lekka przesada . Taki bilans to ja mogłam dziecku zrobić sama w domu . Sorry ale nigdy więcej . Zero pytań o dziecka postępy , mowa itd. Nic kompletnie nic . Dla dzieci nie polecam
Międzyrzec Podlaski
jestem dobrych myśli, w szczerą rozmowę, trafną diagnozę i pozytywne zmiany, że dobro potrafi się rozprzestrzeniać, przenikać zakamarki i budzić radość i szczeście, właśnie bezinteresowność i wdzieczność
MEDISPHERA CENTRUM MEDYCZNE
JÓZEFA PIŁSUDSKIEGO 83
Międzyrzec Podlaski
Nie Polecam byłam na NFZ , wizyta najgorsza jaka kiedykolwiek miałam ,Pan doktor minął się z powołaniem może wizyta na wizycie prywatnej jest milszy i bardziej troszczy się o Pacjenta bo na NFZ możemy już tylko umierać
ulica Łukowska 35
ulica Kordiana 2