Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR za dwie przeprowadzone operacje zaćmy. Może to dziwnie zabrzmi, ale miło wspominam te dwa zabiegi. W momencie wejścia na salę operacyjną, natychmiast mija stres. Wyczuwa się pozytywną energię. Atmosfera niemalże domowa. Miłe rozmowy a w tle nawet muzyka. Jeszcze raz wielkie dzięki 💐💐💐💐💐. Oby więcej takich lekarzy. POZDRAWIAM 🤗🤗🤗
Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR za dwie przeprowadzone operacje zaćmy.
Jeszcze raz wielkie dzięki 💐💐💐💐💐.
Oby więcej takich lekarzy.
POZDRAWIAM 🤗🤗🤗
Wiedza, profesjonalizm i serce to cechy Pani dr Moniki, bez względu na wiek pacjenta okazuje wiele cierpliwości i zrozumienia co może mieć też wpływ na przebieg leczenia a uroda Pani doktor jest bez konkurencji
Pełny profesjonalizm, budzi zaufanie, wiem czym jest moja choroba, czego mogę oczekiwać w trakcie leczenia.