Filtruj terminy

Medical Esthetic
ul. Braci Wieniawskich 12 B
20-844 Lublin

Średnia ocen: 5,0/5
Bardzo dobry lekarz z super podejsciem do dzieci. Pani doktor jest miłą i komunikatywną osobą. Rzetelnie wykonywane badania. Polecam

dr n. med. Ali Munir

Centrum Medyczne Luxmed
ulica Królewska 11
20-109 Lublin

Średnia ocen: 3,4/5
Lekarz bardzo nie miły nie ma szacunku do drugiego człowieka, przez całą wizytę krzyczał i szarpał mężem (podczas usuwania ciała obcego z oka) zdecydowanie nie polecam . Lekarz miał problem z tym że nie opłaciliśmy wizyty prywatnie tylko na NFZ z czego nie zapomniał sobie wypomnieć podczas wizyty. Czekałam na męża na korytarzu wstyd mi było w stosunku do innych ludzi gdy lekarza tak na niego krzyczał..
Opinia dodana przez: Sylwia

prof. dr hab. n. med. Tomasz Żarnowski

Luxmed
Zwycięska 6A, GALERIA ZONE
20-555 Lublin

Średnia ocen: 4,6/5
Dzięki Prof. Żarnowskiemu mój syn nie stracił oka - operacja wykonana po mistrzowsku. W kolejnym etapie leczenia kolejny zabieg usunięcie zaćmy wrodzonej dzięki czemu synowi poprawiła się ostrość widzenia. Przez lata wszyscy lekarze mówili że z jego zespołem chorób oczu nic nie da się zrobić. Dopiero Profesor Żarnowski powiedział że nie zostawi tego tak bo pacjent jest najważniejszy. Z całego serca dziękuję Profesorowi za to co zrobił dla mojego syna. ...
Opinia dodana przez: Andrzej

dr n. med. Andrzej Pałysewicz

Gabinet Okulistyczny AT-Vision
Chopina 3 lok. 14a
20-026 Lublin

Średnia ocen: 4,1/5
Super specjalista,godny polecenia Prawdziwy Lekarz!
Leczę się u Pana Doktora ponad 20 lat i jestem w pełni zadowolony z prowadzenia okulistycznego.Polecam i rekomenduję Pana Dr. wszystkim poszukującym prawdziwego Okulisty!
Opinia dodana przez: Dariusz

lekarz Lucyna Baltaziak

Kunickiego 182
20-436 Lublin

Średnia ocen: 4,0/5
Wizyta u Pani Doktor przebiegła w bardzo miłej i życzliwej atmosferze. Świetne podejście do ośmioletniej pacjentki. Doktor Baltaziak rzeczowo i wyczerpująco odpowiadała na każde moje pytanie, wykonała córce wszystkie niezbędne badania. Profesjonalizm i wiedza na najwyższym poziomie, a do tego nowocześnie wyposażony gabinet. Gorąco polecam wizytę u Pani Doktor w Centrum Okulistycznym Balmed.

dr n. med. Magdalena Białek

Laser
Lublin, Leonarda 12
20-625 Lublin

Średnia ocen: 5,0/5
Każda wizyta u Pani dr. Białek to spotkanie z ciepłym i życzliwym lekarzem prezentującym doskonałą wiedzę i doświadczenie. Przeprowadza dokładne badania i cierpliwie tłumaczy wątpliwości i niepewności pacjentki. Zuzanna
Opinia dodana przez: Zuzanna
Średnia ocen: 4,7/5
Wspaniały specjalista, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Oko już w drugiej dobie po zabiegu usunięcia zrostów i przeszczepienia soczewki w diametralnie innej formie niż przed zabiegiem. Zabieg był przeprowadzony w ośrodku "OCHO" w Rzeszowie. Szczerze polecam Pana Doktora Haszcza, oby jak najwięcej takich specjalistów z powołania i tak nastawionych do pacjentów. Serdecznie dziękuję Panu Doktorowi za przywrócenie komfortu życia z "nowym okiem". Wdzięczna pacjentka.
Opinia dodana przez: Irena Ścisło

lekarz Tomasz Ćwikliński

Gabinet Okulistyczny AT-Vision
Chopina 3 lok. 14a
20-026 Lublin

Średnia ocen: 3,3/5
Bardzo polecam Pana Doktora wszystkim osobom, które potrzebują doboru soczewek kontaktowych. Długie i skrupulatne badanie, rzeczowa rozmowa i bardzo miły personel, który nauczy każdego jak obchodzić się z soczewkami.
Zdecydowanie polecam!
Opinia dodana przez: Radosław

lekarz Małgorzata Kowalczyk

Podstacja Czechów
Kompozytorów Polskich 8
20-848 Lublin

Średnia ocen: 1,0/5
NIE POLECAM, SZCZERZE NIE POLECAM.
NIE WYOBRAŻAM SOBIE JAK BYM MIAŁA JESZCZE ZA WIZYTĘ ZAPŁACIĆ, JAK TAKA OSOBA MOŻE PRACOWAĆ W PLACÓWCE KLINIKI?
TE OPINIE WCALE MNIE NIE DZIWIĄ, PANI DR, NIE RACZYŁA SIĘ NAWET PRZEDSTAWIĆ, SPYCHOLOGIA I BRAK KOMPETENCJI, ZERO KOMUNIKACJI, Z MAŁYM DZIECKIEM CZEKAŁAM 2 GODZINY NA KARTECZKĘ, OCZYWIŚCIE PO WIELU INTERWENCJACH POD DRZWIAMI

lekarz Olaf Kalisz

ul. Kolorowa 5/44b
20-802 Lublin

Średnia ocen: 4,7/5
Jest to wspaniały, kompetentny, rzetelny z powołaniem lekarz. Poświęca pacjentowi dużo czasu, cierpliwy i z podejściem do pacjenta. Pierwszy raz trafiłam do okulisty i cieszę się że akurat na Pana doktora. Z całym sercem polecam swoim i bliskim znajomym.
Opinia dodana przez: Bernadetta

Okuliści w Lublinie