lekarz Monika Pełka-Skowronek

Lekarz medycyny pracy

4,4

Gorąco polecam, super podejście do pacjenta. Pani doktor udzieliła odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Szybki termin. Przemiła atmosfera, lekarz z powołania. Naprawdę serdecznie polecam:))

Serdecznie polecam! Pani Doktor jest bardzo sympatyczna i kompetentna. Przyjęła mnie ekspresowo a cała wizyta przebiegła spokojnie i profesjonalnie.

polecam z całego serca, pani doktor w pełni wywiązała się ze swojej roli, bardzo miła atmosfera, i krótki czas oczekiwania

Bardzo dobry lekarz, świetne podejście do pacjenta. Badania pełne profesjonalizmu. Polecam z całego serca. Przyjęcie pacjenta zgodnie z ustalona godzina.

Polecam z całego serca, kompleksowe podejście wobec pacjenta oraz ogromna empatia wobec pacjenta. Bezproblemowe umówienie wizyty, fachowa pomoc

polecam gorąco wykonywanie badań u pani doktor Moniki, pełen profesjonalizm oraz empatyczne podejście do klientów, pozwoliły szybko załatwić sprawy badań medycyny pracy

Bardzo miła i sympatyczna Pani doktor. Wizyta przebiegła sprawnie, rzetelnie i w miłej atmosferze. Polecam całym sercem.