| Nikt nie ocenił jeszcze tego lekarza. |
| Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi mu opinię! |
| Nikt nie ocenił jeszcze tego lekarza. |
| Bądź pierwszym pacjentem, który wystawi mu opinię! |
Psycholożka, psychoterapeutka osób dorosłych, pracująca w nurcie terapii Poznawczo-Behawioralnej (CBT). Aktualnie w trakcie 4 letniego szkolenia w Szkole CRESCENTIA, rekomendowanym przez PTTPB.
Jestem także absolwentką Wydziału Psychologii Uniwersytetu Warszawskiego ze specjalizacją z psychoterapii i neuropsychologii. Ukończyłam studia podyplomowe: job-coaching, coaching kryzysowy, warsztat treningu interpersonalnego .
Doświadczenie zawodowe zdobywałam m.in. w Akademickim Ośrodku Terapeutycznym Uniwersytetu Warszawskiego, Szpitalu Psychiatrycznym przy ul. Nowowiejskiej w Warszawie, Ośrodku Interwencyjnym KOPD oraz w praktyce prywatnej.
Posiadam bogate doświadczenie zawodowe w pracy szkoleniowej, dzięki czemu mogłam poznać różne środowiska zawodowe, jak również w pracy w dziale HR w korporacji.
Oferuję konsultacje psychologiczne, poradnictwo psychologiczne oraz psychoterapię w zakresie obejmującym następujące obszary trudności: zaburzenia emocjonalne, zaburzenia lękowe, zaburzenia nastroju, depresję, stres, trudności w relacjach, niskie poczucie własnej wartości, śmierć bliskiej osoby, kryzysy życiowe, wypalenie zawodowe.
W kontakcie z pacjentem ważne jest dla mnie budowanie empatycznej relacji i jak najlepsze zrozumienie problemu, tak aby jak najlepiej określić kierunek pracy terapeutycznej.
Prywatnie jestem mamą trójki dzieci. Relaksuje mnie joga, Body Art i sztuka.