Rekomenduję Doktora Mgeładze. Moje jedno dotychczas badanie USG odbyło się bardzo profesjonalnie, otrzymałam bardzo szczegółowe informacje dotyczące wyniku, wstępna diagnoza dr Mgeładze potwierdziła się w 100% w badaniach laboratoryjnych. Dodatkowo, co również ważne, dr Mgeładze jest bardzo serdecznym człowiekiem i planuję oczywiście badać się u niego w przyszłości.
Mrągowo
Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Doktora. Poświęcił mi sporo czasu widać że leczenie to jego pasja. Serdecznie pozdrawiam wdzięczna Pacjentka Jadwiga
Mrągowo
Polecam Panią doktor,kompetentna ,rzeczowa bardzo miła atmosfera podczas wizyty.Najlepsxy lekarz w naszym województwie.
Mrągowo
Kompetentny lekarz i wspaniały człowiek. Pan doktor zrobił EKG, echo serca, przeprowadził wywiad, przeanalizował i objaśnił wszystkie wyniki, ustawił kompleksowo plan leczenia i zlecił niezbędne badanie. Wszystko w miłej atmosferze. Mama czuła się "zaopiekowania". A dzisiaj okazał się wspaniałym i dobrym Człowiekiem. Wielkie dzięki Panie Doktorze za dzisiejszą pomoc.
najlepsza Pani doktor jaka może być Ci co piszą że za mało czasu poświęca to niech nie siedzą u Pani doktor nie gadają o pierdołach tylko o chorobie mój syn bardzo chwali Panią doktor bo dzięki Niej wyleczył się z innych chorób np z alkoholu i z papierosów jest dobrym psychologiem potrafi rozmawiać z młodzieżą i polecam Panią doktor Ja jej dziękuję
Gorąco polecam Pana Rolanda. Super człowiek, super podejście, bezstresowe leczenie. Zawsze wie co zrobić aby wizyta w jego gabinecie była komfortowa. Posiada sprzęt, którrgo brakuje innym dentystom. Robi na miejscu RTG a nie wysyła ze skierowaniem, posiada także mikroskop. Bardzo polecam. Wysoki poziom usług.
Idealny lekarz, bardzo mily, czulam sie jakbym rozmawiala z super znajomym, spokojny, z poczuciem humoru, zartowal, wizyta przyjemna a Pan Dokrot wszystko mi wyjasnil, cena za wizyte w sam raz, nie za wysola, na pewno zostane przy tym Lekarzu na zawsze. Pierwszy raz spotkalam takiego lekarza, wszystko mowil powoli, czulam ze ma dla mnie czas. Polecam!:)
Serdecznie polecam Panią doktor Magdalenę Masko! To niezwykle profesjonalny i empatyczny dentysta, który z pełnym zaangażowaniem podchodzi do swoich pacjentów. Wizyty przebiegają w miłej atmosferze, a Pani doktor zawsze dokładnie tłumaczy każdy etap leczenia, co daje poczucie komfortu i bezpieczeństwa. Dzięki Jej precyzji oraz delikatności nawet skomplikowane zabiegi są bezbolesne. Gabinet jest nowoczesny i świetnie wyposażony. Jeśli ktoś szuka prawdziwego specjalisty z sercem do pacjenta, to Pani Magdalena Masko jest …
Mrągowo
Jestem jak najbardziej zadowolona z pomocy,profesjonalizmu i podejścia dr Talkowskiego. Indywidualne podejście do pacjenta,rozmowa oraz wytłumaczenie problemu jak najbardziej na plus. Polecam jak najbardziej.
ul. Królewiecka 54B/3
Mrągowo
Trzeba być upartym i "mieć wywalone" na krzyk. Lekarz z czasów PRL z przeświadczeniem, że "wszyscy pacjenci to symulanci", a leczenie to zawracanie głowy. Przychodnię endokrynologiczną przy ul. Dworcowej w Olsztynie i tą panią doktÓr omijać szerokim łukiem. Chciałem rozpocząć leczenie, ale niestety po pierwszej wizycie i nastawieniu pani doktÓr do wykluczenia choroby tarczycy nie mam pewności, czy po prześwietleniu tarczycy i wykazaniu nieprawidłowości zaleci leczenie, czy stwierdzi, że to …
Mrągowo
Zgłosiłam się z wynikiem rezonansu wykazującym dyskopatię i innymi zmianami. Otrzymałam jedynie lek przeciwbólowy. Prośba o rehabilitację została zignorowana – zostałam odesłana do lekarza rodzinnego. Zgłaszałam silne bóle głowy i sztywność karku, ale lekarz odmówił dalszej diagnostyki i skierowania na badania, twierdząc, że to nie ma związku. Na koniec usłyszałam, że mam więcej nie przychodzić. Brak zaangażowania i empatii – bardzo zawiodłam się na tej wizycie.