Minęło parę godzin od wizyty i dalej nie mogę uspokoić emocji. Pani bardzo nie sympatyczna. Przeżyła bym to gdyby chociaż mi pomogła,ale ta wizyta nic nie dała. Nie mogłam zadać pytania. Zero zaangażowania w problem,choć jest nie byle jaki. Od tąd do tąd. Żadne wyniki, wyśmiewanie się z pacjenta. Nie byłam NIGDY na takiej wizycie...
Trzeba być upartym i "mieć wywalone" na krzyk. Lekarz z czasów PRL z przeświadczeniem, że "wszyscy pacjenci to symulanci", a leczenie to zawracanie głowy. Przychodnię endokrynologiczną przy ul. Dworcowej w Olsztynie i tą panią doktÓr omijać szerokim łukiem. Chciałem rozpocząć leczenie, ale niestety po pierwszej wizycie i nastawieniu pani doktÓr do wykluczenia choroby tarczycy nie mam pewności, czy po prześwietleniu tarczycy i wykazaniu nieprawidłowości zaleci leczenie, czy stwierdzi, że to ja "wymyślam" ,a wszystko jest w porządku. Dlatego zmieniłem na innego endokrynologa prywatnie, bo śmiać mi się chce, że jeszcze takie nastawienie do pacjentów jest praktykowane po 1990 roku - w 2025. Jak dla mnie brak kompetencji. Czas poświęcony na wykłócanie się o zasadność wizyty - długi. Nie polecam. Tłumaczenie choroby dałabym zero gwiazdek. Kompleksowość podejścia tego nie było wcale. Uprzejmość - brak.
Zgadzam się w 100% ze wszystkimi opiniami, które tej pani "doktor" wystawiły 1 na 1, jednak, aby zachować obiektywizm, w dwóch podpunktach dałem nieco wyższą ocenę, ponieważ finalnie zostałem osłuchany i zostałem skierowany na badania, które leżą w kompetencji lekarza tej specjalności. Odradzam wizytę szczególnie osobom, które liczą na pomoc i nie mają grubej skóry. Co prawda nie ma wielu endokrynologów, ale lepiej poszukać innego.
Stracony czas i skierowanie. Szkoda, że nie przeczytałam wcześniej opinii. Teraz wiem dlaczego taki szybki termin wizyty, bo brak chętnych.
Pani doktor jest niemiła to mało powiedziane. Nie da skończyć wypowiedzi i miałam wrażenie że wogole to przeszkadzam. Stracony czas. Omijać szerokim łukiem gabinet Pani doktor.
Zostałam potraktowana przedmiotowo. Wyszłam z gabinetu zapłakana. Koszmar. Proszę szukać innego specjalisty.
Nigdy w życiu nie spotkałam tak gburowatego, nieprzyjemnego i krzykliwego lekarza. Lekarka bardzo nieprzyjemna, nie mówi do pacjenta tylko do niego krzyczy. Ignoruje wszelkie objawy nazywając je „wymysłami”. Nie polecam nikomu, szkoda nerwów i czasu bo i tak nie załatwi się nic. To typ człowieka, który nie powinien mieć styczności z innymi ludźmi.
Jedna gwiazdka to za dużo, lekceważy pacjenta wydziera sie, dramat . Zmarnowane skierowanie i oczekiwanie pół roku na wizytę którą okazała się wielka farsa
Pierwszy raz spotkałem się z tak niemiłym lekarzem. W przychodni w Dobrym Mieście brak jakiejkolwiek organizacji. Pacjent z pierwszym numerkiem wchodzi po dwugodzinnej kolejce. Po prośbie pani doktor żeby wyczytywała w kolejności stwierdziła że jak się komuś nie podoba można zmienić przychodnię. Według mnie taka osoba nie powinna być lekarzem podejście do pacjenta bardzo kiepskie.
Brak szacunku do pacjenta. Gabinet lekarski to nie miejsce na krzyki. Nie polecam! Szkoda marnować skierowanie.