ORTO-DENT. Centrum Stomatologiczne
ulica Słoneczna 34
Myślenice
umówiona wizyta z miesięcznym wyprzedzeniem, w dniu wizyty potwierdzona telefonicznie, po przyjściu z 15 minutowym wyprzedzeniem ,oczekiwanie koło 1 godziny w poczekalni bez słowa wyjaśnienia ani jaki powód opóźnienia i kiedy pacjent zostanie przyjęty, nawet słowa "przepraszam"- totalne lekceważenie pacjenta
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "CERTUS"
ulica Drogowców 5
Myślenice
Brakuje Jemu profesjonalnego podejścia – sprawy zgłaszane przez pacjentów są bagatelizowane, a zamiast rzetelnej reakcji, mamy do czynienia z lekceważeniem i brakiem zaangażowania. Zachowanie momentami wręcz niestosowne – śmiech w sytuacjach, które wymagają powagi, tworzy atmosferę kompletnego braku szacunku. Niestety, taka postawa absolutnie nie przystaje do osoby wykonującej zawód medyczny. To bardziej żenada niż pomoc – przykro to mówić, ale stanowczo nie nadaje się do tej roli.
Centrum Stomatologiczne Myślenice
ulica Ogrodowa 1 A
Myślenice
Rzeczowe podejście i konkretne. Jak ktoś chce klepania po pupci to niech zmnieni gabinet na psychoanalizę. Tu się leczy zęby i to nie za stawki z "z palca" lub z kosmosu jak niektórzy stomatolodzy w Myślenicach. Osobiście dostałem na początku plan leczenia i harmonogram po tym jak Pani Doktor widziala rentgen. Świetne poczucie humoru i dystans. Jak to komuś nie pasuje, to trudno. Ja gorąco polecam!!!
Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Myślenicach
ulica Szpitalna 2
Myślenice
Byłam operowana w styczniu z powodu pękniętej ciąży jajowodowej. Nagły przypadek i szybkie skierowanie na stół operacyjny. Ból był na granicy wytrzymałości i z trudem zachowywałam świadomość. Pani Doktor widząc mój stan rzuciła mi ankietę do wypełnienia i odeszła. Pielęgniarka pomogła mi ją wypełnić, bo nie byłam w stanie utrzymać w dłoni długopisu. Prośby o dodatkowe środki przeciwbólowe nie wzruszały pani Doktor, dopiero po kilku interwencjach Pielęgniarki. Na koniec rzucone …
"OKULISTYKA" SPÓŁKA CYWILNA D.STEPCZENKO-JACH, M.KOCOWSKA JAMROŻY, R.WÓJCIK
ŻWIRKI I WIGURY 17