Namysłów

lek. med. Ryszard Morisson

Diabetolog, Internista

ulica Pocztowa 7
46-100 Namysłów

Nie polecam. Lekarz przyjmował na zastępstwo. To była moja pierwsza wizyta w poradni diabetologicznej i dzięki podejściu doktora ostatnia. Moim zdaniem brak kompetencji, empatii i etyki. NFZ nie powinien zapłacić za tą wizytę o co będę wnioskować składając skargę. Oby tacy lekarze stracili uprawnienia.

lekarz Lesław Gromek

Namysłowskie Centrum Zdrowia Spółka Akcyjna
ulica Oleśnicka 4
46-100 Namysłów

Polecam z całego serca , mimo długiego czekania to warto . Pomocny w każdej kwestii , badania robi z dokładnością

lekarz Irena Konopka

Neonatolog, Pediatra

Reymonta 82b
46-100 Namysłów

P.doktor jest wspaniałym człowiekiem .
Cudowny lekarz i czlowiek. Rok temu wycinal mi migdalki-opieka i zabieg na prawde na najwyzszym poziomie.Dziekuje i jesli szukacie laryngologa to tylko Pan Misiak z reszta zarowno Senior i Junior to wzor lekarza w naszym kraju.Dziekuje

lekarz Mariusz Sakowski

Kardiolog

Gabinet Lekarski Pediatryczny
1 Maja 26
46-100 Namysłów

Lekarz kompetentny,uprzejmy,godny polecenia.Obsługa bardzo miła.W gabinecie czyściutko,bez zastrzeżeń.
Opinia dodana przez: Stanisław

lekarz Grzegorz Wójcik

Sikorskiego 6 lok. 110
46-100 Namysłów

Byłam pierwszy raz w Poradni Kardiologicznej u Pana doktora i wszystkim polecam. Zarówno Pan doktor jak i Pani pielęgniarka byli bardzo mili. Dostałam cenne wskazówki i porady. Dziękuję bardzo.

lekarz Karol Stania

46-100 Namysłów

U dr Stani leczę się od 18-tu lat. Ratował mnie przy zawale. Rozmawia i tłumaczy, zawsze ma dla mnie czas. Uprzejmy i troskliwy. To cudowny człowiek. Najlepszy lekarz jakiego spotkałam w życiu. Zofia Krolicka
Opinia dodana przez: Zofia

Ewa Sakowska

Gabinet Lekarski Pediatryczny
1 Maja 26
46-100 Namysłów

Najlepsza Pani doktor na świecie. Super podejście do dzieci. Ogromny zasób wiedzy. Uprzejma i miła. Dziękujemy za pomoc w szybkim powrocie do zdrowia!
Opinia dodana przez: Natalia

lek. dent. Bartosz Ocharski

ulica Komuny Paryskiej 2
46-100 Namysłów

Polecam!!! Pierwszy raz zostałam porządnie znieczulona przed leczeniem. Pan doktor przemiły i wyrozumiały. Swoją pracę wykonuje na najwyższym poziomie. W końcu mam odwagę leczyć zęby 🙈

lekarz Jarosław Pawłowicz

Pulmonolog

ulica Obrońców Pokoju
46-100 Namysłów

Mialam NIE przyjemnosc Poznac Pana Dr. Mama w roku 2022 miala pieciokrotnie zapalenie pluc i poprosilam o diagnoze dlaczego sie tak dzieje. Pan Dr. nie zrobil zadnych badan poza przylozeniem trzy razy sluchawki do plecow. Byl arogancki , zimny i malo zainteresowany. Wizyta trwala pare minut, szybka zaplata i dluga lista lekarstw. Po wyjsciu z gabinetu nadal nie mamy diagnozy. Bardzo przykre.
Opinia dodana przez: Elisabeth

lekarz Grażyna Suchecka

46-100 Namysłów

Niestety nie zgodzę się z powyższymi opiniami. Pani dr może jest i uśmiechnięta, ale wszystkie moje uwagi, że dziecko może mieć alergię, uznawała za fanaberię i obwiniała ząbkowanie. Poza tym za każdym razem jak byłam u pani dr był też i przedstawiciel medyczny, a potem tylko wciskanie szczepionek.
Opinia dodana przez: Magda

lekarz Małgorzata Falenta-Hitnarowicz

Reumatolog

ulica Obrońców Pokoju
46-100 Namysłów

Nie wiem co mam myśleć o Pani doktor...wg mojej opinii jest zbyt drobiazgowa i czepia się nadgorliwie różnych rzeczy w czym utrudnia leczenie pacjentowi, zamiast je ułatwiać... Nie okazuje emocji, więc ciężko stwierdzić co naprawdę myśli tym bardziej , że czasami bardzo mało mówi
Opinia dodana przez: anonim
{'id': 2982, 'name': 'Namysłów'} Stomatolog
                                       lek. dent. Jolanta Łuszczyńska

lek. dent. Jolanta Łuszczyńska

Kościelna 2 lok. 8
46-100 Namysłów

Bardzo nieuprzejma lekarka. Nie każdy musi sie na wszystkim znac, a uważam, że pacjent ma prawo wiedziec i to zgodnie z prawdą, co jest nie tak. Cena nieadekwatna do zabiegu
Opinia dodana przez: Sylwia

Barbara Felbel

Protetyk, Stomatolog

ulica Fabryczna 5
46-100 Namysłów

Najgorszy stomatolog z jakim miałam do czynienia. Piszę szczerze - nie złośliwie. Uprzejmość poniżej krytyki. Doradzono mi (pisząc bardzo delikatnie), bym wymieniła amalgamaty. Nie byłam przekonana co do tego pomysłu, więc zapytałam czy jest to konieczne - tak po ludzku, grzecznie. Wcześniej kazano mi tego unikać więc chcialam się tylko doinformować na ten temat. Zostałam mocno skrytykowana i przez najbliższe kilka wizyt Pani "doktor" odnośnila się do mnie bez szacunku. …
Opinia dodana przez: Ola Cz.

lekarz Dorota Kęsik

46-100 Namysłów

Dziękuję,źe trafiłam właśnie do niej

lekarz Aleksander Wojtyłko

Chirurg dziecięcy

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej A.W. Med
Mickiewicza 8
45-301 Namysłów

Nasza przygoda z doktorem Aleksandrem rozpoczęła się przed trzema laty, gdy u syna pojawił się wodniak jąderka. Od samego początku zachwycona byłam podejściem, kompetencją i pewnością siebie dr Wojtyłko i od razu zaufaliśmy mu powierzając syna w jego ręce. Uważam , że był to jeden z najlepszych życiowych wyborów. Zabieg przebiegł pomyślnie, wręcz książkowo,pomimo wykrycia w czasie zabiegu niewidocznej przepukliny zagrażającej życiu naszego syna. Po kilku dniach Pan doktor sam …
Opinia dodana przez: Kasia
Bożenka zawsze spoko, konkretna babka !

lekarz Mirosława Podoska

Namysłowskie Centrum Zdrowia Spółka Akcyjna
ulica Oleśnicka 4
46-100 Namysłów

Najlepszy ginekolog chodzę do pani doktor od 7 lat i nie mam żadnych zastrzeżeń prowadzi moja ciążę od początku jestem bardzo zadowolona zawsze można się o wszytko zapytać pani doktor dokładnie wszystko wytłumaczy poświęca tyle czasu ile pacjent potrzebuje kieruje na wszystkie niezbędne badania polecam każdej młodej kobiecie ;)😉
Opinia dodana przez: Malwina

lekarz Alicja Wawrzyniak

Kościelna 2 lok. 8
46-100 Namysłów

Od dłuższego czasu jestem pacjentem, jestem starszą osobą, i nigdy nie spotkałem się z nietaktownym sposobem traktowania mnie. Moim zdaniem, podejście było fachowe, kontaktowe. jestem zadowolony z Pani Doktor.
Opinia dodana przez: Mieczysław