Moja strona: www.twoj-urolog.pl
Staram się prowadzić swoich pacjentów rzetelnie i zgodnie z najnowszymi wytycznymi Europejskiego Towarzystwa Urologicznego.
Jako lekarz kieruję się zasadą …
Moja strona: www.twoj-urolog.pl
Jako lekarz kieruję się zasadą :
Żeby dobrze leczyć trzeba zdobyć zaufanie pacjenta i stale je budować!
Mój przypadek jest bardzo ciekawy, pierwsza wizyta była około 8 - 9lat temu, "Doktor" Klejna wydawał się w tamtym czasie, osoba na poziomie i wiedzą. Po wczorajszej "wizycie" dochodzę do wniosku że z zawodem lekarza nie ma absolutnie nic wspólnego, oprócz opłaconych i usuwanych negatywnych komentarzy na portalu znany lekarz( tak jak poniżej aby uniknąć konsekwencji opisania, blokuję opcje zamiast wizyta się odbyła na wizytę przełożona jak na załączonym zdjęciu) ktory służy do "promocji i zarabianiu na naiwnych pacjentach bez wiedzy i jest to jawne oszustwo i na takie osoby …
Po wczorajszej "wizycie" dochodzę do wniosku że z zawodem lekarza nie ma absolutnie nic wspólnego, oprócz opłaconych i usuwanych negatywnych komentarzy na portalu znany lekarz( tak jak poniżej aby uniknąć konsekwencji opisania, blokuję opcje zamiast wizyta się odbyła na wizytę przełożona jak na załączonym zdjęciu) ktory służy do "promocji i zarabianiu na naiwnych pacjentach bez wiedzy i jest to jawne oszustwo i na takie osoby należy zgłaszać skargi do Izby pacjentów.
Otóż wg Pana Klejny, Chlamydia nie jest problemem jak i choroba, która może wpływać na układ moczowy.
Mężczyźni, którzy mają partnerki z problemami urologicznymi są "biedni i pokrzywdzeni"
Ale oczywiście mężczyzni maja swoje potrzeby i muszą je zaspokoić.
Jestem osobą, która ma bardzo duże doświadczenie z lekarzami w różnych krajach UE jak również w Polsce, nie dorasta Pan nawet w 1% do prawdziwych lekarzy.
Ciągle przerywanie rozmowy, pokazywanie kto jest najważniejszy, bitwa na argumenty, nie słuchanie pacjenta, wyśmiewanie się, ironiczne żarty, docinki, uśmieszki, bagatelizowanie przyczyn i problemów, zachowanie jak na spotkaniu z kumplami na piwie, znudzenie, traktowanie dorosłego pacjenta jak dziecka, niezadowolenie kiedy pacjent ma dużo badań ( i wie że wyjaśnienie sytuacji danego problemu to nie 2 min, wizyta potrzebują czasu, wsparcia, kultury osobistej, empatii, tego Pan nie posiada jak i wiedza po tych stwierdzeniach jakie Pan wygłasza , nie posiada Pan nic z cech doktora oprócz gabinetu i Pani recepcjonistki, która jest miła i na tym koniec.
Panie Klejna, kobieta z endometrioza układu moczowego, to nie zabawa, że kto ma rację, nie pokazywanie kto ma większe ego, tylko rzetelne podejscie do tematu bo każda choroba ma swoje przyczyny i historie . Zaczyna Pan atakować i oczekuje, że ktoś będzie za opłatą wysłuchiwał takich rzeczy.
To praca ginekologa i urologa, oraz wiele wyników ale Pan "doktor" stwierdził że wyniki nie są ważne i niczego nie pokazują i generalnie moje objawy nie są istotne, bo przecież ktoś je musi potwierdzić.
Probiotyki I prebiotyki też są złe, to sztuczne wspomaganie, każda osoba wie że jest to podstawa zdrowych jelit, równowagi mikrobioty jelitowej i kiedy ma się z tym problemu cała reszta również kuleje.
Oczywiście najlepszym rozwiązaniem tylko antybiotyki i operacje?
To chyba po to między innymi też przyszłam do Pana?!
Żeby zobaczyć jak. Wygląda sytuacja. Łapanie za słówka, riposty.
Wizyta miała miała mi tylko potwierdzic to co pokazują moje objawy, to miał być test dla Pana ale nawet nie podszedł Pan do niego, z jakąkolwiek kultura.
Nie ma Pan szacunku do drugiej osoby ale go Pan wymaga od innych. Niestety tak to nie działa.
Branie pieniedzy za wizytę na tym się zaczyna i kończy Pana rola.
Do moich wyników jak o badania nawet nie dotarliśmy.
Serdecznie polecam Dr. Narcyza Kiejnę. Miałem okazję korzystać z jego usług i byłem pod ogromnym wrażeniem profesjonalizmu i empatii, jaką wykazuje podczas konsultacji. Dr Kiejna jest nie tylko wybitnym specjalistą, ale również wspaniałym człowiekiem, który zawsze poświęca czas, aby wyjaśnić wszystkie kwestie zdrowotne, rozwiewając wszelkie wątpliwości pacjenta. Jego wiedza i doświadczenie są widoczne w każdym aspekcie jego pracy, a indywidualne podejście do pacjenta sprawia, że wizyta staje się mniej stresująca. Dzięki niemu poczułem się pewniej i bezpieczniej. Z pełnym przekonaniem polecam Dr. Narcyza Kiejnę każdemu, kto potrzebuje specjalistycznej opieki urologicznej.
Lekarz bardzo miły , uprzejmy w sposób jasny wytłumaczył na czym polega moja dolegliwośc wyjaśnił jak będzie przebiegało leczenie , poświęca dużo czasu dla pacjenta Z czystym sumieniem polecam każdemu kto szuka dobrego urologa to jest nim dr. Narcyz Kiejna
bardzo dobry lekarz podchodzi do pacjenta profesjonalnie.Leczenie przynosi efekty,problem przedstawia prosto i zrozumiale,poświęca pacjętowi tyle czasu ile dany pacjent tego potrzebuje a rozpoznanie było natychmiastowe
U Pana Doktora Kiejny wykonywałem zabieg plastyki napletka. Jak dla mnie to lekarz numer 1:) Mimo wielkiego stresu przed, zabieg przeszedłem bez większej nerwówki. Doktor wzbudzający zaufanie wśród ludzi, widać że zna się na rzeczy a w połączeniu ze swoją asystentką zabieg to już zupełnie bezstresowa czynność:) Nawet podczas leżenia na stole lekarz wraz z asystentką potrafią rozbawić tak, że całe napięcie i stres mijają bardzo szybko:) Panie Doktorze bardzo dziękuję za wielką pomoc, jest Pan dla mnie najlepszy:) Także Panowie nie zwlekajcie z wizytą i nie bójcie się. Doktor …
Panie Doktorze bardzo dziękuję za wielką pomoc, jest Pan dla mnie najlepszy:)
Także Panowie nie zwlekajcie z wizytą i nie bójcie się.
Doktor Kiejna na pewno pomoże każdemu.
Pozdrowienia dla Pana Doktora i Pani Asystentki :)
Po prostu złoty człowiek. Fachowa pomoc i zrozumienie. Zabieg wykonywany przez Pana Doktora i jego Asystentkę zupełnie bezstresowy i kupę śmiechu:) Z czystym sumieniem polecam Doktora Kiejnę oraz pozdrowienia dla niego i Pani Asystentki:)
Po prostu złoty człowiek. Fachowa pomoc i zrozumienie.
Daj Boże, aby wszyscy lekarze, a szczególnie profesorowie byli tacy sami jak Pan doktor, to byłoby więcej spokoju, fachowego i rzetelnego leczenia. Polecam goraco, a mam nie byle jakie i to wieloletnie doświadczenie.
Bardzo sympatyczny i konkretny pan doktor. Wypytuje o wszystko dokładnie, bada szczegółowo, przystępnie tłumaczy w czym problem i jak będzie wyglądało leczenie. Efekty przyszły szybko i po problemie. Jeżeli znów coś takiego mnie spotka, na pewno wybiorę tego lekarza