Nie polecam!!!! Była nieuprzejma, zupełnie nie interesowały ją moje problemy zdrowotne i traktowała mnie jak kolejną pacjentkę do szybkiego odfajkowania….. Brakowało jakiejkolwiek empatii i profesjonalizmu. Nie udzieliła żadnych konkretnych informacji ani wsparcia, a cała wizyta była całkowicie bezwartościowa. Szkoda czasu, zwłaszcza że w okolicy jest kilku fajnych ginekologów
Wspaniała pani doktor. Ogromna wiedza. Poświęca pacjentce tyle czasu ile potrzeba. Zawsze oddzwoni do pacjentki. Polecam z czystym sumieniem panią doktor
Genialna i profesionalna Pani Doktor! Całą ciąże prowadziła troskliwie i fachowo! godnA polecenia. Robiła szczegółowe badania, nie naciąga na koszty.
Pani doktor jest lekarzem który rzeczywiście przejawia zainteresowanie pacjentem i jego stanem zdrowia. Poświęca każdemu tyle czasu ile wymaga tego dany przypadek a przy tym jest bardzo miła i uprzejma. Ponadto jeśli pacjentka jest czymś bardzo zaniepokojona to zostaje przyjęta nie czekając w długiej kolejce.
Serdecznie polecam panią doktor. To do niej poszłam na pierwszą wizytę i nie żałuję. Pani doktor profesjonalnie podeszła do tematu, jest miłą i ciepłą osobą, nie czuje się przy niej skrępowania.Mimo wcześniejszych obaw przed ginekologiem, przeżyłam wizytę bez najmniejszego stresu i jakiegokolwiek bólu.
Doktor Walasek prowadziła obydwie moje ciąże i osobiście robiła mi obydwie cesarki :) Będąc w ciąży byłam spokojna i w pełni zaufałam Pani doktor. Przemiła osoba, oby więcej takich lekarzy.
czy Pani Natalia przyjmuje w Strzelcach??
czy Pani Natalia przyjmuje w Strzelcach??
Pani Doktor prowadziła przez 2 trymestry moją ciążę, potem ze względu na zmianę mojego miejsca zamieszkania musiałam niestety zmienić lekarza. Pani Doktor jest osobą niezmiernie miłą, kompetentną, wzbudzającą zaufanie, badającą w sposób bardzo dokładny i w sposób wyczerpujący odpowiadającą na wszystkie pytania. Jak to ktoś już stwierdził Pani Doktor dmucha na zimne, nie dopuszczając by z dzieckiem stało się coś złego. Poświęca pacjentowi bardzo dużo czasu i bada w sposób kompleksowy. Zleca także niezbędne badania, niczego nie przeoczając. A w razie gdy pojawiają się jakieś wątpliwości nie odmawia pomocy i …
Pani Doktor jest osobą niezmiernie miłą, kompetentną, wzbudzającą zaufanie, badającą w sposób bardzo dokładny i w sposób wyczerpujący odpowiadającą na wszystkie pytania. Jak to ktoś już stwierdził Pani Doktor dmucha na zimne, nie dopuszczając by z dzieckiem stało się coś złego. Poświęca pacjentowi bardzo dużo czasu i bada w sposób kompleksowy. Zleca także niezbędne badania, niczego nie przeoczając. A w razie gdy pojawiają się jakieś wątpliwości nie odmawia pomocy i służy radą. Odstraszają może niektórych kolejki pod jej gabinetem, ale naprawdę warto poczekać - już nie mówiąc o tym, że nie trzeba się zapisywać tygodniami do przodu na wizytę tylko wystarczy przyjść, a Pani Doktor napewno przyjmie.
Niedawno urodziłam zdrowego, ślicznego synka i stwierdzam, że w mojej ciąży miałam szczęście do lekarzy ginekologów, a ciąża była prowadzona w sposób nie budzących żadnych wątpliwości.
Zdecydowanie polecam Panią Doktor - długo szukałam lekarza z takim podejściem do pacjenta i do zawodu.
Serdecznie polecam Panią Doktor - dzięki niej jestem w ciąży, gdyż skierowała mnie na HSG. Wielu lekarzy lekceważyło moje kilkuletnie starania o dziecko. Naprawdę się stara. Prowadziła moją ciąże w pierwszych tygodniach, ale teraz niestety z przyczyn ode mnie niezależnych chodzę do innego lekarza. Pani Doktor dmucha na zimne i stara się, żeby wszystko było jak najlepiej!
Nie mam żadnych zastrzeżeń do Pani Doktor.
Nie mam żadnych zastrzeżeń do Pani Doktor.