Klinika Endokrynologii i Reumatologii Dziecięcej Uniwersytetu Medycznego w Poznaniu
ul. Szpitalna 27/33
Polecam tego lekarza. Nigdy nie musiałam długo czekać na wizytę. Jestem zadowolona. Dzieci też chętnie do niego chodzą i nie boją się.
Lekarze na Dworskiej Prywatne Gabinety Lekarskie
Dworska 4
Świebodzin
Lekarz jest bardzo kompetentny, dba o małych pacjentów kompleksowo. Godny zaufania i pełen profesjonalizm
Centrum Dializ MCD
Okrężna 34
Działdowo
Najlepszy w Polsce fachowiec od przetok i bardzo dobry nefrolog polecam wszystkim jego usługi Remigiusz z Nowego Miasta Lub.
Byłam na wizycie u Pani Doktor z moją Mamą. O tym, że to bardzo dobry lekarz Mama przekonała się wiele lat temu, kiedy leczyła ją Pani Doktor bardzo skutecznie z częstych infekcji w okresie menopauzy. Teraz w wieku starszym wróciła i jest bardzo zadowolona. Profesjonalne, kompleksowe podejście do pacjenta i jego choroby. Schorzenie i leczenie omówione bardzo przystępnie i zrozumiale. Pani Doktor uśmiechnięta, cierpliwa, przyjazna i delikatna. Nadmienię, że bardzo …
Przychodnia.
Majkowska 13a
Kalisz
Konkretny lekarz.Wzorowa kultura, człowiek nawet nie boi się swojej choroby. Dokładnie tłumaczy przyczyny choroby. Byłem pierwszy raz , rzeczowy i życzliwy. Bardzo pozytywnie oceniam Pana Doktora.
Uniwersytecki Szpital Kliniczny we Wrocławiu, Klinika Nefrologii, Medycyny Transplantacyjnej i Chorób Wewnętrznych
ul. Borowska 213, Ip. bud. FA 50-556 Wrocław
Świetny lekarz ,bardzo rzeczowo i rzetelnie podchodzi do pacjenta, cierpliwie słucha. Kompetencja, kontakt, zrozumienie, widoczna chęć pomocy .Poziom empatii wobec pacjenta niesamowity .Życzę sobie i innym pacjentom jak najwięcej takich lekarzy. BARDZO DZIĘKUJĘ za ogromny wysiłek włożony w ratowanie mojego życia i zdrowia.
Wspaniała Pani doktor godna polecenia. Leczy nasza córeczkę od 4 lat. Profesjonalne podejście do małego pacjenta. Jest to Lekarz z dużą empatia i zaangażowaniem, który wykazuje się dużą cierpliwością wiedzą, wspaniałe wszystko wytłumaczy. Czujemy się zaopiekowani w 100%. Zawsze można na Pani doktor liczyć. Dziekujemy
Nefromedical Aleksandra Rymarz
ul. Klimaczaka 10 / 11
Pełen profesjonalizm połączony z poszukiwaniem skutecznych metod w leczeniu, z życzliwością, uważnością i podmiotowym traktowaniem pacjenta. Pani Doktor stanowi przykład Prawdziwego Lekarza praktykującego holistyczne podejście do pacjenta. Stanowi wzór do naśladowania, jeśli chodzi o sposób prowadzenia pacjenta i rozmowy z nim- w atmosferze poszanowania godności, uważnego wywiadu z zachowaniem najlepszych zasad komunikacji międzyludzkiej, ze stosowaniem najnowszych, bieżących osiągnięć medycyny. Jestem pod opieką Pani Doktor od ponad 4 lat- ze skuteczną …
LUX MED Sp. z.o.o.
ulica Racławicka 132B
Wyjątkowy, profesjonalny, empatyczny, wspaniały lekarz. Pan Doktor bardzo wnikliwie analizuje wszystkie wyniki.
Poradnia
Powstańców Wielkopolskich 66-68
Jako lekarz prowadzący jest dostępna o każdej porze nocy i dnia. Można jej zaufać w stu procentach. Jestem wdzięczna tej Pani lekarz za opiekę nad mężem. I jestem pewna, że gdyby był wciąż pod jej opieką to by wciąż żył.
Prywatne Gabinety Lekarskie
Reymonta 50
Rybnik
Pan profesor to specjalista z najwyższej półki. Ma szeroką wiedzę nawet przy rzadkich genetycznych przypadłościach, a przy tym zachowuje wszystkie cechy człowieka poczciwego. Ewenement. Bardzo polecam!
Tomaszowskie Centrum Zdrowia - Oddział pediatryczny
Tomaszów Mazowiecki
wspaniały człowiek i lekarz z dużą wiedzą medyczną, uprzejma dla pacjentów i rodziny, godna polecenia, swój zawód wykonuje z powołania
Klinika Nefrologii, Nadciśnienia Tętniczego i Chorób Wewnętrznych ze Stacją Dializ - Uniwersytet Mikołaja Kopernika w Toruniu - Szpital Uniwersytecki im. dr Antoniego Jurasza
Bydgoszcz
Xxx fax xxxccxxxxcgffcbbhgvvhbvccgbbhnh. Hh ycfcb cyt hub hub Chojnic g b głuchych gg. V xxx g highv
Jarosław Wajda, internista, nefrolog, USG
Raciborska 97A
Rybnik
Doktor Wajda to najlepszy lekarz jakiego w życiu spotkałam.Jeszcze żaden z lekarzy nie poświęcił mi tyle czasu co doktor Wajda.Jest empatyczny, skrupulatny, kompetentny, żartobliwy a Jego olbrzymia wiedza praktycznie obejmuje wszystkie dziedziny medycyny od nefrologii,interny po psychiatrię włącznie.Wyleczył mnie już z jednej choroby nerek, postawił trafną diagnozę innej choroby, której kilku lekarzy nie było w stanie rozpoznać.Obecnie leczy mnie dalej z innych chorób.Jego podejście do stanu zdrowia pacjenta jest absolutnie …