Niesamowity lekarz, do którego trafiłam po przeszczepie. Rzeczowy, pełen empatii, spokojnie wszystko wytłumaczy, i najważniejsze robi wszystko, żeby pomóc i doprowadzić do pełnego wyzdrowienia. Uratował mnie przed odrzuceniem przeszczepu. Doktor ma moje pełne zaufanie. Dziękuję. Oby wszyscy trafili na takich cudownych lekarzy !!
Świetny lekarz ,bardzo rzeczowo i rzetelnie podchodzi do pacjenta, cierpliwie słucha. Kompetencja, kontakt, zrozumienie, widoczna chęć pomocy .Poziom empatii wobec pacjenta niesamowity .Życzę sobie i innym pacjentom jak najwięcej takich lekarzy. BARDZO DZIĘKUJĘ za ogromny wysiłek włożony w ratowanie mojego życia i zdrowia.
Bardzo sprawny lekarz! Szybko postawiona diagnoza, choć przez ponad rok byłem u kilku specjalistów. Dokładnie odpowiadał na moje pytania i zawsze znalazł dla mnie czas. Podczas mojego pobytu w klinice nefrologii wykonał dużo potrzebnych badań. Bardzo dziękuję.
Bardzo dziękuję.
Trafiłam pod skrzydła Doktora do szpitala z silnym stanem zapalnym nerek i wiem, że lepiej trafić nie mogłam! Doktor wyprowadził mnie na prostą dość szybko, w dodatku czułam się doinformowana o swoim stanie zdrowia i rokowaniach. Doktor odwiedzał mnie kiedy tylko mógł i opowiadał o dalszych badaniach i wynikach co było kontrastem dla podejścia wielu innych lekarzy. Szpital NFZ, warunki wiadomo-jak na NFZ ale dzięki Doktorowi czułam się jak w prywatnej klinice.
Wyjątkowo empatyczny i rzeczowy lekarz. Świetne podejście do pacjenta. Skromny człowiek i konkretny specjalista.