Opole
W grudniu 2011 roku doktor Dariusz Szarek dokonał operacji usunięcia z mojej głowy dużego oponiaka mózgu. Operacja uratowała mi życie (zostałam przywieziona przez pogotowie ratunkowe po utracie przytomności w wannie) i była przeprowadzona perfekcyjnie. Nie mam żadnych negatywnych skutków tej operacji.
Uniwersytecki Szpital Kliniczny w Opolu
al.W.Witosa 26, 45-401 Opole
Opole
Pan Doktor wspaniały człowiek operował mi tętniaka mózgu metodą klipsowania po 4 tygodniach wróciłem do normalnego życia i uprawiania sportu polecam serdecznie!
Centrum Medyczne PZU Zdrowie Medicus
Adama Mickiewicza 1
Opole
Lekarz z powołania, właśnie jestem po operacji kręgosłupa,operował dr.Ilkow, po prostu czuję się jak nowo narodzona, nareszcie ktoś kompetentny,w końcu bez bólu,a ból był 24/h, polecam tylko jego, bardzo szybki termin operacji, czekałam tylko 2 tygodnie, po prostu bajka.Dziekuje doktorze.
Pan doktor to bardzo miły i rzeczowy lekarz. Bada bardzo dokładnie, wykazuje duże zainteresowanie i bardzo chce pomóc. Osobiście pokazuje ćwiczenia i wyjaśnia bez pośpiechu i bez nerwów. Zalecone ćwiczenia już zaczynają mi pomagać. Stosuję się do uwag Pana Doktora i bardzo go polecam. Jadwiga
Specjalistyczna Prywatna Praktyka Lekarska Łatka DM
1-Maja 9/45
Opole
Do doktora trafilem z malutką przepukliną l4 l5. Doktor stwierdził tylko, ze 10 tys i będę zdrowy i nie ma innej szansy. Niestety zaufalem że taki człowiek wie co mówi i że mimio że jest taki arogancki i niekontaktowy to kieruje sie dobrem pacjęta. Niestety widocznie okazałem sie klientem nie pacjetem, poniewaz operacja pogorszyla moj stan o wiele. Doktor po zabiegu juz nic mi do powiedzenia nie mial i zostałem …
Praktyka lekarska PREMIUM HOUSE
Kołłątaja 5c/11
Opole
Nie polecam . Bardzo nie miły lekarz od kilku lat choruję na guza mózgu i z tego tytułu pobieram rentę socjalną z ZUS-u a pan doktor z podniesionym tonem powiedział że mam iść do pracy i że to że mam guza to nic w tym nie przeszkadza lecz ja nie mogę bo nikt mnie nie zatrudni a mam również przez to zawroty głowy i nie mogę utrzymać równowagi .
Publiczny Samodzielny Zakład Opieki Zdrowotnej Wojewódzkie Centrum Medyczne
ulica Witosa 26