Filtruj terminy

Legnica

lekarz Elżbieta Wilska

Cisowa 7
59-220 Legnica

Cudowny lekarz! Wcześniej byłam u trzech innych legnickich neurologów, ale dopiero dr Wilska wzbudziła moje zaufanie i zachęciła do leczenia. Ujęła mnie swoją wiedzą, troską i empatią. Świetnie dobrała mi leki przeciwpadaczkowe. To dzięki Pani doktor zaakceptowałam tę przewlekłą chorobę a teraz, po 10 latach terapii, mogę uznać swoją epilepsję za zaleczoną. Nie muszę już brać leków (przez 6 lat, stopniowo pod kontrolą Pani doktor, zmniejszałam dawkę aż do całkowitego …

lekarz Bożena Kaszewska

Neurolog dziecięcy, Pediatra

Gałczyńskiego 25 lok. 2
59-220 Legnica

Polecam z całego serca! Byliśmy wczoraj na wizycie u Pani Doktor Bożeny Kaszewskiej. Doktor z powołania! Zbadała, wytłumaczyła, wysłała na kolejne badania, rozpoznania. Nie zmienimy Doktor na żadną inną! Kompetentna, miła Pani, podejście do dziecka, trafna diagnoza! Tylko polecać! 🔥🔥🔥❤️❤️❤️❤️
Opinia dodana przez: Nikola

lekarz Marta Trapszo-Myga

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Neuropsychiatrii Dziecięcej
ulica Asnyka 49/1-2
59-220 Legnica

Pani Doktor to wspaniały lekarz, bardzo kompetentna , rzetelna i sympatyczna z prawdziwym ludzkim podejściem do pacjenta . .To lekarz z powołaniem . Dziękuję i wszystkim polecam.
Opinia dodana przez: Sylwester

lekarz Bożena Goździkowska

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Neuropsychiatrii Dziecięcej
ulica Asnyka 49/1-2
59-220 Legnica

Lekarz chcący i potrafiący słuchać pacjenta; nie unikał odpowiedzi na moje pytania. Trafna diagnoza oraz skuteczne leczenie. Silny ból kręgosłupa ustąpił.
Opinia dodana przez: Leszek

lekarz Rafał Kruzel

Złotoryjska 82 lok. 1
59-220 Legnica

Profesjonalista z ogromną cierpliwością oraz wiedzą. Jestem pacjętką dr. Rafała od lat. Dr. Rafał jest wyrozumiały, pomocny, szczery - co bardzo cenie! O każdej "porze dnia i nocy' mogłam się dodzwonić, i otrzymać pomoc. Medyczna pomoc dr. Rafafała przeze mnie jest ceniona bardzo wysoko, trafność we wszelkich zmianach leczenia zawsze trafiona. Polecam jako lekarza i jako człowieka bo to jest ważne i musi iść w parze

dr n. med. Tadeusz Kruzel

Złotoryjska 82 lok. 1
59-220 Legnica

Jest lekarzem o wieloletnim stażu i dużym doświadczeniem w swoim zawodzie .Jest bardzo uprzejmy ,kulturalny ,a przede wszystkim kompetentny.Diagnoza i leczenie jest dobre ,a sam lekarz wzbudza zaufanie i spełnia moje oczekiwania ,ja osobiście poleciła bym wielu osobom doktora i chętnie to robię w skali 1do 5. dała bym 5 pozdrawiam pacjentka Barbara

lekarz Jerzy Widykowski

Kościuszki 46 (wejście od Grunwaldzkiej)
59-220 Legnica

Zdecydowanie polecam. Pan Doktor bardzo dokładnie wypytał o wszystko, skierował na badania, wnikliwie szukał problemu. Starał się pomóc i wszystko wytłumaczył. Rozmawiał i doradzał. Starał się znaleźć najlepsze rozwiązanie, aby pomóc.
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Ewa Słoniec

Internista, Neurolog

Stacja Dializ
Iwaszkiewicza 5.
59-220 Legnica

Zdecydowanie odradzam wizytę. Powierzchowne badanie,wywiad obarczony nieuprzejmymi komentarzami, wypowiedzi pełne sarkazmu i ironii, nie dotyczące leczenia. Zmarnowane skierowanie do specjalisty, nie mówiąc już o czasie. Oprócz skierowania na kolejne badanie nie otrzymałam żadnych wskazówek, porad , nie mówiąc o dobrym słowie.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Irena Totczyk

ulica Mickiewicza 1A/5
59-220 Legnica

Byłam u pani doktor i serdecznie odradzam! Zero szacunku, nie miła. Pani doktor zdecydowanie woli podnosić ton kiedy pacjent podważa jej kompetencje. Wiedza u pani doktor zatrzymała się na średniowieczu a sposoby leczenia to dramat. Nie uznaje badań tylko każdego odsyła do pracowni rehabilitacyjnej lub innego lekarza. Czy pani doktor wie że zlecenie na rehabilitację bez badań jest niedopuszczalne? Przez takich lekarzy ludzie kończą na wózku. Przy okazji kultura wymaga …