Filtruj terminy

lekarz Adam Kościukiewicz

SP ZOZ RM Meditrans w Siedlcach
ulica Bp. Świrskiego 38
08-110 Siedlce

Wspaniały lekarz. jestem pod wrażeniem ile w moim przypadku włożył starań aby właściwie mnie zdiagnozować. Wszystko wyjaśniał z dużą empatią i taktem. Oby więcej takich lekarzy !

lekarz Paweł Kwiatkowski

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Wspaniały lekarz! LUDZKI. Można porozmawiać, zapytać, rozwiać wątpliwości. Bardzo zaangażowany i szanujący pacjenta. Prawdziwy lekarz z powołaniem! Bardzo się cieszę, że do niego trafilem

lekarz Elżbieta Olszewska-Kindziuk

Gabinet prywatny
ul.Kilińskiego
08-110 Siedlce

Jestem pod opieką Pani Doktor już od dawna. Jestem zadowolona. Zawsze podchodzi do sprawy z wnikliwością na problem i kieruje na niezbędne badania. Polecam z czystym sumieniem.
Opinia dodana przez: Izabela

lekarz Krystyna Krajewska

Przychodnia POZ Nr 4
Chrobrego 17
08-110 Siedlce

Gabinet Pani doktor znajduje się na ul. Chrobrego 1 w Siedlcach. Wizyta u Pani doktor nigdy nie przebiega "na odwal". Zawsze wszystkiego wysłucha, i przeprowadza wnikliwy wywiad. Do tego jest przemiłą osobą, z ogromną empatią. Prawdziwy lekarz z powołania. Świadczą o tym kolejki na wizyty. Niestety trzeba sie naczekać na wizyte przed drzwiami bo pacjent potrafi być dość długo w gabinecie.... Ale zdecydowanie warto!!

lekarz Wiesława Marczuk

Gabinet prywatny
ul.Kilińskiego
08-110 Siedlce

Nawiązując do innych opinii potwierdzam że to lekarz bez żadnych badań poza stukaniem młoteczkiem 2razy określa orzecznictwo. Jest to dowód na to jak ZUS wybiera sobie lekarzy którzy nie wykonują badań medycznych aby mieć podstawę do odrzucenia zasiłku. Kiedy chciałem pokazać badania to nawet nie widziała potrzeby Nawet nie zdejmowałem ubrania poza butami. Oto lekarz z powołania dla pieniędzy z Sokołowa Podlaskiego.
Opinia dodana przez: Wojciech

lekarz Jacek Gołąbek

Szpital Wojewódzki
Poniatowskiego
Siedlce

Pan Doktor sprawia wrażenie osoby bardzo zaangażowanej w swoją pracę i skupionej na pacjencie. Mimo dużego obciążenia obowiązkami przyjął mnie na oddział i dokładnie zajął się moim przypadkiem rwy kulszowej. Moje doświadczenie było pozytywne i nie mam żadnych zastrzeżeń do jego opieki.

lekarz Grażyna Burgs

Neurolog dziecięcy

nocna, świiąteczna pomoc
08-110 Siedlce

Byłam na dwóch wizytach kontrolnych u tej Pani. Po pierwszej byłam w lekkim szoku kiedy stukając młoteczkiem dziecko doprowadziła je do płaczu (rozumiem, że nie każde badanie jest przyjemne dla dziecka) a potem zdziwiona zapytała czemu płacze. Poganiała z rozbieraniem dziecka, jest nie delikatna i ogólnie bez podejścia do dzieci. Przerzuca niemowlakiem jak workiem ziemniaków. Jedyne co potrafi zdiagnozować to napięcie mięśniowe i asymetrię czyli to co sam rodzic widzi. …
Opinia dodana przez: Iwona

lekarz Małgorzata Bieńko

Sokołowska 95
08-110 Siedlce

Nigdy jeszcze nie spotkałem się z tak nieuprzejmą i pozbawioną empatii osobą. Zastanawiam się nad złożeniem skargi na Panią

lekarz Elżbieta Siepko-Chazan

Internista, Neurolog