mgr Iwona Peczka-Przygoda

Neurologopeda, Neurologopeda dzieciecy

Iwona Peczka-Przygoda
Przemysłowa
Lubań

Fachowa neurologopedka z ogromnym zasobem wiedzy i kompetencją. Doskonałe podejście do dzieci. Sympatyczna i kontaktowa.Chodziłam do tej Pani z moim dzieckiem,bardzo nam pomogła. Polecam
Jestem pacjentką Doktora Lemańczyka już kilka lat i muszę powiedzieć, że jest to wspaniały Lekarz i wspaniały Człowiek!!! Byłam już u kilku okulistów, ale dopiero od Doktora Lemańczyka usłyszałam odpowiedź na wszystkie pytania. Bardzo fachowo podchodzi do pacjentów, zawsze można zwrócić się do Niego o pomoc. Zdarzało mi się korzystać z pomocy Pana Doktora również zwracając się do Niego na szpitalnym korytarzu, mimo iż na co dzień chodzę do Niego …

lekarz Ewa Proma

Centrum Medyczne LUX MED
al. Zwycięstwa 49

bardzo polecam. po raz pierwszy miałam tak dokładnie zbadany wzrok!! okulary super dobrane POLECAM. lekarka naprawdę kompetentna a do tego bardzo miła
Opinia dodana przez: gonia

lekarz Magdalena Turek

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Poradnia Okulistyczna "OCULUS" w Kościanie
Moniuszki 10
64-000 Kościan

Lekarz godny polecenia byłam z tatą po udarze miła profesjonalna obsługa życzliwość szacunek do pacjenta oby takich lekarzy z powołania więcej tak samo pani w salonie optycznym na ul. Moniuszki. Pacjent z Grodziska Wlkp
Opinia dodana przez: Sława

lekarz Grażyna Mazur-Piotrowska

Centrum Medyczne TOMMED II Sp. z o.o.
ulica Fredry 22

Miałam przyjemność z Panią doktor,która jest przemiłą osobą,odpowiada na wszystkie zadane pytania,poswieciła mi dużo czasu,gabinet jest świetnie uposażony w nowoczesny sprzet .Polecam z całego serca.
Opinia dodana przez: Ula

lekarz Agnieszka Piekarska

Szkolna 8/9/7
58-500 Jelenia Góra

Jako okulista dziecięcy, Pani dr Agnieszka Piekarska, wprost wspaniale podchodzi do leczenia zeza u najmłodszych pacjentów. Naprawdę polecam.
Opinia dodana przez: Adam

Czesława Jasek

Gabinet Lekarski

doskonały lekarz, kompetentna, komunikatywna , miła ,serdeczna ..z przyjemnością chodzę do niej z dziećmi

lekarz Mirosław Psuja

Poradnia Badań Profilaktycznych w Dębicy
Paderewskiego 2
39-200 Dębica

Polecam , jestem zadowolona , chodzę do pana doktora od kilkunastu lat . zawsze jest sympatyczny choć widać, że nieraz jest zmęczony

lekarz Wojciech Gosławski

ulica Panieńska

Byłam pacjentką dr Wojciecha Gosławskiego.Uważam że jest specjalistą wysokiej klasy ,rzetelnie traktujący swój zawód.Jest komunikatywny ,życzliwy i cierpliwy .Dużo czasu poświęcił mi na dobór okularów ,choć ostatecznie to ja podejmowałam decyzję .Polecam dr ,ponieważ jest profesjonalistą w każdym calu.Odpowiedział na każde moje pytania i wątpliwości.
Opinia dodana przez: Barbara

lek. med. Aleksandra Kuska-Grządziel

Rynek Dębnicki 8

Pani Doktor jest bardzo kompetentna i miła. Pacjent dla Pani Doktor jest podmiotem, a nie przedmiotem. instrumentalne traktowanie zdarza się niestety często. Polecam Panią Doktor

lekarz Krystyna Wojnarowska-Wąs

Miejsko Gminne Centrum Stomatologii Olkusz
Marcina Bylicy 1
32-300 Olkusz

Od lat leczę się u Pani doktor Krystyna Wojnarowska - Wąs i jestem bardzo zadowolona z każdej wizyty, z badań, z opieki. Bardzo dziękuję, że mam taką Panią doktor....

lekarz Katarzyna Namyślak-Krajewska

ulica Łukasiewicza 23
47-200 Kędzierzyn-Koźle

Świetne podejście do pacjenta. Podczas wykonywanych badań - cierpliwa w odniesieniu do pacjenta. Budzi zaufanie, emanuje spokojem co pozytywnie wpływa na pacjenta. Po przeprowadzonej konsultacji i badaniach, co trwało około 25 minut - trafna diagnoza choroby, czego nie dokonał inny lekarz podczas około rocznej diagnostyki. Polecam.
Opinia dodana przez: Liliana

lekarz Elżbieta Kujawska

Poetów 10 A/25

Profesjonalne podejscie do pacjenta.Bardzo zyczliwa i uprzejma.Cierpliwie tlumaczy i wyjasnia wszelkie watpliwosci .Lekarz godny polecenia!
Opinia dodana przez: Grazyna

lekarz Katarzyna Mokros-Kowalczyk

ulica Wiejska 10
42-713 Kochanowice

wspaniała lekarka , perfekcjna , fenomen w swoim zawodzie gorąco polecam. Obecnie mało takich lekarzy
B dobre kompetentne lekarz duże serca słucha, ma czas dla pacjenta serdecznie polecam, byłem kilka razy w gabinecie zawsze kompetencja
Opinia dodana przez: Adam

lekarz Elżbieta Długosz-Zenkner

Ośrodek Dializ nr 7 w Stargardzie Szczecińskim
Wojska Polskiego 27
73-110 Stargard Szczeciński

Wyjątkowy lekarz profesjonalistka ..poświęca dodatkowo swój wolny czas dla pacjenta.. Rzadki przykład do naśladowania.
Opinia dodana przez: Teresa

lekarz Aleksandra Usowska

Kądziołeczki 43/2

Wspaniały,doświadczony,o dużej kulturze lekarz-dokładne badanie ,dokładne wyjaśnienie zaistniałych zmian chorobowych - zrozumiały dla mnie sposób leczenia - empatia i szacunek dla starszego wieku-leczenie skuteczne -mogę znowu czytać-Dziękuję PANI DOKTOR. doktor.
Opinia dodana przez: Janina

lekarz Ewa Osińska

ul. Lompy 10
42-700 Lubliniec

Super podejście do dziecka, bardzo cierpliwa. Miła atmosfera. Bardzo pomodła dziecku zrobiła szereg badań i dobrała odpowiednie oprawki.
Opinia dodana przez: Arek

lekarz Joanna Zalewska

NZOZ Centrum Diagnostyki i Mikrochirurgii Oka "LENS" w Olsztynie
ulica Budowlana 3A
10-424 Olsztyn

Świetne podejście do pacjenta. Wytłumaczenie na czym polega wada i jak będzie przebiegać leczenie. Dobry kontakt po zabiegu. Lekarz godny polecenia.

lekarz Jerzy Blitek

Partyzantów 4
68-200 Żary

Pan dr Jerzy Blitek. To człowiek z powołaniem. Miałem ogromne szczęście trafić wraz z bratem bliźniakiem właśnie do doktora w latach 90tych na operacje zeza zbieżnego. Dziś prawie po 30 latach wiem, ze pan doktor dokonał cudu. Po zezie nie ma śladu.....a oczka mieliśmy przy samym nosie...to ze właśnie wtedy trafiliśmy na Pana doktora odmieniło później nasze życie pod każdym względem. Każdemu życzę z samego serca trafiać tylko na takich …
Opinia dodana przez: Jerzy