lekarz Marek Snowyda

56-400 Oleśnica

Bardzo dobry chirurg i człowiek. Umie rozmawiac z pacjentem o jego problemie i umie wskazac drogę wyjścia nie nakazując niczego. Operację wykonał perfekcyjnie, nie pozwalając mi sie martwic ani cierpiec. Chirurgia w szpitalu w Oleśnicy - tylko korzystac i cieszyc się, że mamy taki szpital i takiego lekarza w zasięgu ręki .
Opinia dodana przez: Janusz

lekarz Paweł Korczyk

56-400 Oleśnica

Bardzo dobre podejście do pacjenta, pełen profesjonalizm , lekarz uprzejmy, służy pomocą , poświęcił mi sporo uwagi. Życzę wszystkim pacjentom takich lekarzy.
Opinia dodana przez: Przemek

lekarz Alicja Guszkiewicz-Fras

56-400 Oleśnica

Bardzo dobry specjalista kompetęntna i mila życzliwa zawsze z uwaga wysłucha pacjenta doradzi Pomogła mnie oraz mężowi.Dziekujemy
Opinia dodana przez: Kazimiera

dr n. med. Barbara Woźniak-Stolarska

Gastroenterolog, Internista

CENTRUM MEDYCZNE "MEDYK"
ul. Adama Mickiewicza 3
56-400 Oleśnica

Wreszcie trafiłem do lekarza któy dokładnie i spokojnie wytłumaczył-co mi jest i na czym będzie polegało leczenie. Przepisane lekarstwa zażywałem zgodnie z zaleceniem i mój stan zdrowia stopniowo się poprawiał. Chorowałem od lat na dolegliwe zaparcia. Wstydziałem się iść do lekarza ale nie żałuję bo wreszcie wizyta w toalecie nie jest męką. Zdecydowanie polecam

lekarz Andrzej Banaszak

Ginekolog położnik, Ginekolog

CENTRUM MEDYCZNE "MEDYK"
ul. Adama Mickiewicza 3
56-400 Oleśnica

Bardzo dobry lekarz i bardzo pomocny. Jestem. Mu bardzo wdzięczna za okazana pomoc na koniec ciąży gdy bardzo źle potraktowano mnie w szpitalu przy ulicy Borowskiej (nie przyjęli mnie do szpitala z wysokim ciśnieniem, stenem przedrzucawkowym i zatruciem ciążowym po czym położyli mi papier do podpisania że nie wyrażam zgody na hospitalizacje i w razie śmierci wewnątrz macicznego płodu będę odpowiedzialna za śmierć mojego dziecka😮) I tu dobra inicjatywa Pana …

lek. dent. Magdalena Malewska

ulica Ludwikowska 10/48
56-400 Oleśnica

Lekarz godny polecenia. Najlepszy stomatolog dziecięcy w powiecie a może i nawet w województwie. Pełen profesjonalizm w podejściu do małego pacjenta, a także cierpliwość, uprzejmość, fachową wiedza.
Opinia dodana przez: Przemysław

dr n. med. Marek Bednarski

Armii Krajowej 9 lok. 3
56-400 Oleśnica

Leczę u doktora Bednarskiego troje swoich dzieci. Ostatnio wyprowadził mojego 6mc syna z RSV, w warunkach domowych. Doktor jest WYBITNYM specjalistą, ma ogromną intuicję, nie leczy według schematów czy ogólnych wytycznych. Widać jego wieloletnie doświadczenie. Nie nadużywa antybiotyków, jest naprawdę zaangażowany w leczenie i los małych pacjentów. Tylko jemu ufam jako lekarzowi. Szczerze mówiąc to widać, że doktorowi nie zależy na pieniądzach, często naraża swój kark dla dobra pacjenta. To …
Opinia dodana przez: Justyna Mularczyk

lekarz Ewa Ilska

Dermatolog

dermatologiczny
Wojska Po
56-400 Oleśnica

Lekarka co najmniej słaba i niekompetentna.Byłem u niej prywatnie i w ramach NFZ.Mam przykrą dolegliwość skórną,teraz już wiem,że to egzema.Teraz wiem-to znaczy dowiedziałem się od innego,wrocławskiego dermatologa.Niekompetencja tej kobiety(Ilskiej) jest porażająca,jak można nie stwierdzić czy pacjent ma egzemę czy też nie? Nie potrafiła więc skutecznie zdiagnozować i nazwać tej choroby po imieniu,przez co leki które mi przepisywała były nieskuteczne i to przez kilka dobrych lat.Poza tym mówiła bzdury o przyczynach …

lekarz Stanisław Pawlak

Urolog

Kopernika 12
56-400 Oleśnica

Kultura osobista tego lekarza i język jakim się posługuje w rozmowie z pacjentem pozostawia wiele do życzenia.

lekarz Marek Jaworowski

Oleśnica

NIE POLECAM!!!Dzwonilam tydzien wczesniej aby umowic sie na wizyte dostalam informacje ze mam dzwonic w ten sam dzien, zadzwoniłam dostalam informacje ze mam przyjsc ok18:30 pozniej ze juz przed 18 czekalam tam ok 3h umawiałam sie na inne badanie przez telefon co jasno objaśniłam chcialam pokazac Panu skierowania na ktorych bylo opisane co ma byc wykonane jednak nawet na nie nie spojrzał. Lekarz traktuje kobiety bardzo nieprofesjonalnie jest oschły i …

lekarz Agnieszka Drożdż

ZDROWIE
SPALICE UL.BOGUSZYCKA
56-400 Oleśnica

Na mnie zrobiła dobre wrażenie ,nie dlatego że jest ładna i zgrabna, dała mi skierowanie na zrobienie przepływów tętnic, spytała jaką frakcję wyrzutową serca. Myślę ,że działania P. doktor prowadzą do zdiagnozowania przyczyn moich dolegliwości.
Opinia dodana przez: Janusz Musiał

lekarz Wioleta Jadanowska

56-400 Oleśnica

Pragnę serdecznie podziękować za opiekę oraz wsparcie, które mi Pani zaoferowała w bardzo trudnym dla mnie czasie. Pani wiedza, empatia i profesjonalizm były dla mnie nieocenione. Dzięki Pani czułam się bezpiecznie i pewnie w tym wyjątkowym okresie mojego życia.Jest Pani Aniołem

lekarz Ewa Wierzbicka-Legeżyńska

Mościckiego 4/1
56-400 Oleśnica

Bardzo polecam.Pani doktor jest wsapanialym i bardzo doswiadczonym lekarzem.Bardzo mila,sympatyczna,poswieca tyle czasu ile trzeba.Chodze do niej od zawsze.Rozmawia jak z kolezanka i to sie bardzo ceni.Jestem po kolejnej wizycie i naprawde warto.

lekarz Andrzej Janeczko

Łąkowa 15
Oleśnica

Nie polecam. Lekarz nie uprzejmy, badanie wykonane po znikomym wywiadzie. Wykrył u mnie guz na wątrobie. Jedyne czego się dowiedziałam to to, że mam zrobić TK wątroby. Zero informacji gdzie się teraz udać, do jakiego lekarza się zgłosić, zero rozmowy. Wyszłam z gabinetu przerażona.
Opinia dodana przez: Iwona

dr n. med. Karim Ahmad

przychodnia specjalistyczna
ludwikowska 41
56-400 Oleśnica

Niesamowity Lekarz z polowania. Zna sie na swoim zawodzie i jest niesamowicie wyrozumialy. Byle wiecej takich lekarzy !
Opinia dodana przez: Jolanta

lek. dent. Jadwiga Banaszak

Ortodonta, Stomatolog

ul. Kazimierza Wielkiego 3 d
56-400 Oleśnica

kobieta, która nie nadaje się na lekarza, nie powinna mieć żadnego kontaktu z ludźmi a co dopiero z dziećmi, potraktowała nas z pogardą jak śmieci, z łaską i pretensjami, że śmieliśmy do niej przyjść na nfz

lekarz Joanna Salamon-Pandewa

SGOZ OLEŚNICA
ul. Nadstawie 28
28-220 Oleśnica

Nie miła pani doktor. Nie przyjęła na oddział mojej szwagierki. Szwagierka miała ropień, dopiero po tygodniu miała operację w Kielcach. Gdyby lekarka ją przyjęła wtedy na oddział wszystko byłoby wcześniej, a ona kazała dużo pić. Po kilku dniach nie przytomną szwagierkę zabrało pogotowie.
Opinia dodana przez: Urszula

lekarz Olga Dworak

Neurolog dziecięcy, Pediatra

ulica Ludwikowska 10 pok.34
56-400 Oleśnica

Pani Dr jest lekarzem z ogromną wiedzą i doświadczeniem, zawsze wyczerpująco udziela informacji na temat choroby, leczenia, mój syn jest pacjentem Pani Dr od prawie 13 lat. Mam ogromne zaufanie do Pani Dr Dworak i polecam Ją jako neurologa dziecięcego i pediatrę.

lekarz Marzena Stępińska

Lwowska 19
56-400 Oleśnica

Super atmosfera łatwość dostania się do lekarza a przede wszystkim dokładność badania. Serdecznie polecam
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Katarzyna Hornung

Reumatolog

ulica Wschodnia 6
56-400 Oleśnica

Może wizyta w prywatnym gabinecie Pani doktor wyglądałaby inaczej ale niestety była to wizyta w publicznej służbie zdrowia i raczej nie muszę chyba wyjaśniać jak takie wizyty wyglądają.Po prostu szkoda słów!