Lekarka jest nie miła robi łaskę jak kogoś przyjmuje. zzachowuje sie jakby pozjadała wszystkie rozumy, nagminnie spóźnia sie do przychodni
Lekarz zgłosił do opieki społecznej, że zaniedbuję dziecko, ponieważ nie miałam możliwości zwolnienia się z pracy aby pojechać z nim na wizytę lekarską. Dziecko uczęszcza do prywatnego przedszkola w odległości dokładnie 10 kroków od placówki przychodni. Poprosiłam przedszkolankę po wcześniejszej konsultacji z rejestrację przychodni o przyprowadzenie dziecka na wizytę - dziecko rano skarżyło się na ból ucha, jest to infekcja często nawracająca, nawet dwukrotnie w ciągu miesiąca, dziecko jest pod stałą opieką laryngologa. Przedszkolanka zgodziła się zaprowadzić dziecko, ale stwierdziła że dziecko nie ma gorączki i nie narzeka na bolące ucho. Nalegałam na tą wizytę mimo wszystko, z uwagi na kolejny dzień - świąteczny, czyli przychodnia byłaby zamknięta i nie byłoby możliwości wizyty z dzieckiem u pediatry. Uważam, że Pani doktor mocno przesadziła z podejrzeniem mojej osoby o zaniedbanie. Po pierwsze dziecko okazało się być zdrowe a po drugie pytałam wyraźnie czy takie rozwiązanie jest dopuszczalne, tzn. czy może w moim zastępstwie przyjść z dzieckiem na wizytę przedszkolanka. Duży minus dla Pani doktor! Niech zajmie się kobieta śledzieniem rzeczywistych patologii społecznych i zaniedbywanych dzieci. W moim przypadku powinna raczej uznać, że jestem nadopiekuńcza.
bardzo miła, kompetentna, wszystko tłumaczy ,,z polskiego na nasze", nie zbywa ogólnikami. polecam.
Aspen