KLINIKA PIĘKNEGO UŚMIECHU Katarzyna Jamroszczyk
Niemcewicza 24A
Od dawna szukałam dobrego ortodonty dla swojej córki. Zawsze coś mi nie pasowało: albo cena, albo poziom kultury osobistej, albo wiedzą i kompetencje lekarza. Nie jestem szczególnie wymagająca, ale to moje dziecko i chcę dla niego jak najlepiej. W końcu trafiłam do Pani Doktor Katarzyny i tu zostaniemy na najbliższe 2 lata leczenia. Jestem zadowolona pod każdym względem i polecam innym
Lubińska Stomatologia Ortodoncja
Mazurska 3/1
Pani Doktor bardzo kompetentna. To pierwsza ortodontka, która podeszła do mojej sprawy z zupełnie innym podejściem. Rozpoczęcie leczenia bardzo rzeczowo opisane, Pani Doktor świetnie tłumaczy jakie będą postępy i czego się spodziewać. Polecam z czystym sumieniem, to pierwszy ortodonta, który chce faktyczynie pomóc, a nie odsyła mnie z kwitkiem!
ulica Szajnowicza-Iwanowa 13E/15
Kielce
Moja wizyta z synem (12 l) u Pani doktor przebiegła bardzo pozytywnie. Wykazała się wysokim profesjonalizmem oraz szczegółowo wyjaśnił wszystkie etapy leczenia. Atmosfera w gabinecie była przyjazna, co sprawiło, że dziecko czuło się komfortowo. Jestem bardzo zadowolony z wizyty i z pewnością będziemy kontynuować leczenie w tym miejscu.
Indywidualna Specjalistyczna Praktyka Lekarska
Stefana Grota-Roweckiego 2a
Pani Dorota jest przesympatyczną osobą i wspaniałym Lekarzem! Leczę sie ponad rok ortodontycznie i jestem bardzo zadowolona. Widzę postępy w leczeniu i liczę na dobry wynik końcowy. Znakomite podejście do klienta, zero pazerności, zaangażowanie i życzliwość to cechuje lekarza Dorotę Wojde!. Bardzo Polecam Panią Doktor wszystkim pragnącym otrzymać fachową i rzetelną pomoc!
Lekarz Dentysta Joanna Pepperell
Ul. Złota
Naprawdę lekarz godny polecenia. Doktor jest rzeczowa, dokładna i daje ogromną dawkę spokoju podczas wykonywania zabiegów.
Vitadent
Rycerska 4
Borzęcin Duży
Właśnie byłam na wizycie u dr Kwiecińskiej. Przyjemne traktowanie człowieka z problemem - Pani doktor rozumie że można się bać i obawiać się bólu. Ma ciepłe podejście do klienta. Oczywiście nie bolało i pewnie niedługo umówię sie następny raz. Pozdrówka dl wszystkich. Kalina R
ulica Zbiegniewskiej 10A
Włocławek
Polecam dr Kwiatkowską wszystkim którzy mają zamiar rozpocząć leczenie ortodontyczne. Efekty leczenia już są widoczne po kilku tygodniach noszenia aparatu! Pełen profesjonalizm
Przychodnia Specjalistyczna Gemini
os. Słoneczne 2
Żychlin
Moja ukochana Pani Doktor :) Każda wizyta to sama przyjemność. Pani Magda zawsze uprzedza, czego mogę się po wizycie spodziewać, zawsze dba o wygodę i komfort pacjenta. Leczenie przynosi znakomite efekty. A do tego czuję się bardzo swobodnie, Pani doktor jest przesympatyczna .
Turkot Barbara. Gabinet stomatologiczny
Grochowska 14F
bardzo, bardzo fachowa pomoc. nie naciąga na niepotrzebne koszty zbyt częstych wizyt i super podejście do dzieci. polecam.
Madox. Poradnia stomatologiczno - protetyczna
Arkadiusza Musierowicza 1ABC
Zgierz
Bardzo dobry ortodonta, mój syn uwielbia wizyty u pana doktora. Wszystko przebiega zawsze szybko sprawnie i w bardzo miłej atmosferze.
Centrum Stomatologii "Rodzina"
ul. Maćka z Bogdańca 16 C
Kobieta młoda, ale bardzo skuteczna. przede wszystkim naprawiła mój zgryz, z którym wielu ortodontów nie mogło sobie poradzić. Leczenie trwało ok 3 lata, ale minęło już kilka lat odkąd zdjęła mi aparat i zęby nadal wyglądają idealnie.
Specjalistyczna Praktyka Stomatologiczna Zaleska Marzena
ulica Zapleczna 7G/14
Kołobrzeg
Miła,kompetentna,rzeczowa,profesionalna osoba...polecam!!!przyjmuje w tym samym miejscu,tylko zmienił się numer tel.508284996.
Doktor Monika Walerzak-profesjonalna,kompetentna,rzeczowa i przy tym bardzo mila.Przedstawia szczegolowo i przystepnie pacjentowi plan leczenia.W moim przypadku proces leczenia byl dosc dlugi,poniewaz byla to korekta wady zgryzu przy pomocy aparatu otrodontycznego w dosc poznym wieku.Korekta odbyla sie ze wzgledu na wskazania medyczne ale uzyskany efekt to rowniez znaczna poprawa estetyki twarzy.Dzieki temu czesciej i chetniej sie usmiecham,co jest wazne w moim zawodzie zwiazanym z bezposrednim kontaktem z klientem.Zrowno Doktor MONIKA jak …
ul. Agnieszki 36
Racibórz
Jestem pacjentką Pani dr Ewy, co mogę powiedzieć to na pewno to, iż jest ona profesjonalistą w dziedzinie ortodoncji. Jest osobą kompetentną, rzetelną, przesympatyczną z dużą dozą poczucia humoru i optymizmu, konkretną oraz szczerą ( nie obiecuje cudów tylko zawsze mówi jak jest i co można osiągną w konkretnym przypadku leczenia i oczywiście jaki będzie efekt końcowy). Pani doktor jest osobą zaangażowaną w to co robi i nie boi się …
Horizon Prywatny Ośrodek Terapii Uzależnień
Serdecznie polecam Panią Doktor! To wyjątkowa specjalistka o ogromnej wiedzy, precyzji oraz bardzo sympatycznym i rozmownym podejściu do pacjenta. Leczenie ortodontyczne przebiegło sprawnie, w komfortowej atmosferze, z pełnym zaangażowaniem i troską. Od początku cały proces był przejrzysty, dokładnie zaplanowany i – co najważniejsze – skuteczny, a wyczekiwany efekt końcowy – jest po prostu piękny i zgodny z oczekiwaniami. Z pełnym przekonaniem polecam Panią Doktor jako specjalistkę na najwyższym poziomie – …
Niepodległości 16b lok. 19
Krosno
Za tydzień zdejmuję aparat ortodontyczny i jak do tej pory było rewelacyjnie.
ulica Pawliczka 10/2
Zabrze
Polecam ta praktykę dentystyczna To super specjalisci, którzy dbają o swoich pacjentów po każdym wzgledem, dziękuję też Pani która usuwa kamien....