Polecam. Profesjonalnie, szybko i konkretnie. Ceny umiarkowane. Jakość wysoka. Kto szuka solidnej firmy-polecam.
Klinika godna polecenia. Zyskała u mnie pełne zaufanie po tym jak prześledziłam poziom wykształcenia Właścicielki i osobiście doświadczyłam Jej zaangażowania w leczenie ortodontyczne. Obserwując wyniki leczenia i szybkość z jaką one następują- jestem zachwycona.
Leczenie ortodontyczne swoich krzywych zębów u pani doktor Jamroszczyk zaliczam do pozytywnych przeżyć. Nic nie bolało. Poszło szybciej niż przypuszczałem bo tylko 1 rok. Teraz noszę aparat retencyjny. Wszystko dobrze. Jestem zadowolony. Polecam
Mam pełne zaufanie i polecam serdecznie! To właściwą osobą na właściwym miejscu. Odpowiedzialnie podchodzi do każdego pacjenta , zaangażowana w to co robi.
Mam pełne zaufanie i polecam serdecznie!
Uprzejma, kompleksowo podchodzi do leczenia, dokładnie tłumaczy chorobę zgryzu i jej leczenie, poświęcajac na to odpowiednią ilość czasu. Mam pełne zaufanie do kompetencji pani doktor Kasi.
Pani doktor jest ortodontą moich czterech synów. Z pełnym zaufaniem polecam jej usługi, jest bardzo dokładna, szczegółowa i świetnie wyleczyła moich 4 muszkieterów z wad zgryzu.
Przylatujemy z synem do dr z daleka, bo z Anglii, gdzie leczenie jest dużo droższe i tam poprostu nas nie stać na taki luksus. Polscy ortodonci spelniają nawet wyższe standardy i poziom usług. Tak jest u pani dr Kasi, gdzie leczymy się od jakiegoś czasu i polecamy innym znajomym z Wysp i nietylko.
Z całym przekonaniem polecam panią doktor Jamroszczyk. Uchroniła moje dziecko przed usunięciem 6 stałych zębów. Leczyła z zaangażowaniem i mamy cudowny efekt na koniec leczenia ( 2 lata). Jestem bardzo zadowolona. Polecam i dziękuję
Znam różnych lekarzy. Tego mogę z czystym sercem polecić rodzinie, znajomym i na forum publicznym. Znalazłem się we właściwych rękach czego i Państwu życze.
Od dawna szukałam dobrego ortodonty dla swojej córki. Zawsze coś mi nie pasowało: albo cena, albo poziom kultury osobistej, albo wiedzą i kompetencje lekarza. Nie jestem szczególnie wymagająca, ale to moje dziecko i chcę dla niego jak najlepiej. W końcu trafiłam do Pani Doktor Katarzyny i tu zostaniemy na najbliższe 2 lata leczenia. Jestem zadowolona pod każdym względem i polecam innym