Polecam Pana Doktora. Przemiły, konkretny, zlecił ponowne badanie rtg, do tego usg palca zrobił i powiedział co robić dalej. Trochę czekania na kolej swoją było, ale teraz wiem, że bardzo poważnie Doktor podchodzi do każdego pacjenta i jego schorzenia. Przy następnych problemach też będę odwiedzać Pana Doktora bo naprawdę warto. POLECAM!!!
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Andrzej Proszewski Spółka Cywilna A. Proszewski, B. Tryhubczak Proszewska, A. Sikorska
ulica Pieloka 14
Olesno
Jestem mega miło zaskoczona podejściem, profesjonalizmem, empatią Doktora. Jestem po operacji, miałam wszystko wyłożone przed operacją. Plusy i minusy zabiegu. Co będzie zrobione ,co może pójść nie tak bo zawsze jest jakieś ryzyko. Podejście pana Doktora do pacjenta 10 na 10. Polecam
Zespół Przychodni Specjalistycznych PRIMA
ul. Nowogrodzka 84/86, II piętro (winda)
Pan doktor Paweł w 2008 roku przeprowadził u mnie bardzo trudną i ryzykowną operację 2 etapową skoliozy neurogennej obustronne skrzywienia 140 stopni wynikające z MPD i nieprawidłowego leczenia poprzedniego lekarza trafiłam do Pana doktora w stanie zagrożenia życia w ciągu 6 tygodni znalazłam się na bloku operacyjnym skolioza została zmniejszona o 100 stopni a to jest bardzo dużo. Pan doktor to świetny specjalista pełen profesjonalizm opiekuńczy codziennie Przychodził po kilka …
CENTRUM MEDYCZNE SANITAS SZPITAL SP. Z O.O.
ul. Jana Hempla 5
Lublin
Mieliśmy szczęście trafić pod wyjątkowe skrzydła Pana Profesora. Zaopiekował się nami niezwykle troskliwie i wnikliwie, wykazując od początku do końca ogromny profesjonalizm, życzliwość i empatię. Nigdy wcześniej nie spotkałam tak zaangażowanego, przepełnionego misją pracy lekarza - nie do przecenienia są umiejętności Pana Profesora, jego doświadczenie i wspierające podejście do pacjenta i rodziców. Nasz 12 letni syn został zoperowany przez Profesora z najwyższą starannością, co daje mu szansę na powrót do …
Zespół ZOZ w Czarnkowie
ulica Kościuszki 96
Czarnków
Lekarz godny polecenia, konkretny a przy tym miły. Operacja haluksa udana a noga dobrze się goi. Dziękuję Bożena
SPZOZ Miejski Ośrodek Zdrowia
ulica Mickiewicza 18
Zielonka
Lekarz kompetentny, cierpliwy, tłumaczy pacjentowi problemy. Podczas wizyty czułam, ze koncentruje się na moich problemach. Chętnie wrócę, gdy zaistnieje potrzeba.
Gabinet Lekarski TOMMED
Powstańców Śląskich 45 m 4, Klatka A, Piętro 1
Pan Doktor Adam Łazarski to wybitny specjalista, którego mogę polecić z pełnym przekonaniem. Od pierwszej wizyty spotkałam się z dużym profesjonalizmem, rzetelnym podejściem do problemu oraz empatią. Doktor bardzo dokładnie przeprowadził wywiad, skrupulatnie zbadał i szczegółowo wyjaśnił możliwe przyczyny dolegliwości oraz plan leczenia. To, co szczególnie zasługuje na uznanie, to cierpliwość i zaangażowanie – Pan Doktor odpowiada na wszystkie pytania, tłumaczy w prosty i zrozumiały sposób, a przy tym stwarza …
SPORTALL Karol Krajewski
ul. Jana Pawła II 17/19
Pabianice
Uraz kolana. Miałem dwie wizyty u ortopedów w Koninie, jednak nie uzyskałem żadnych konkretnych informacji, poza stwierdzeniem, że wszystko powinno być w porządku, a rezonans magnetyczny może pomóc ocenić, czy doszło do uszkodzenia struktur w kolanie. Kolejna wizyta miała odbyć się dopiero po otrzymaniu opisu badania, nie samej płyty. W międzyczasie umówiłem się na konsultację z dr. Krajewskim. Już po badaniu doktor stwierdził, że więzadło jest zerwane. Po weryfikacji płyty …
CM KRZYWOUSTEGO
Mewia 40
Wspanialy symatyczny rzeczowy uprzejmy bardzo nie wielu lekarzy w dzisiejszych czasach jest tak godnych polecenia jak Pan dr Grenczer .Dziekuje Panie doktorze z calego serca
Jestem pacjentką Przychodni Arnika w Starych Babicach.Doktór Łukasz Brodziński jest taki jakim powinien być lekarz w obecnym czasach; komunikatywny , kompetentny, wzbudzający zaufanie, tłumaczący na czym polega schorzenie oraz terapia. Poleciłam go swojej przyjaciółce.Jolanta Jach
Centrum Diagnostyczno-Lecznicze INTERLAB sp.z o.o.
ul. 28 Czerwca 1956r. nr 161
Lekarz godny polecenia .Bardzo dobry specjalista.W2006 roku po wstawieniu endoprorezy tytanowej do dziś czuje się rewelacyjnie .Pozdrawiam i życzę wszystkim aby udało się każdemu trafić na tak dobrego lekarza jak ja trafiłam.
Bardzo kompetentny lekarz. Przystępnie udziela wszelkich informacji, i co dla mnie ważne szanuje poglądy pacjenta(nawet jak nie do końca się z nimi zgadza). Wykonał mi zabieg endoprotezoplastyki biodra ( po wypadku). Jestem bardzo zadowolony z całościowego podejścia doktora Krzysztofa Łobody do mojego przypadku. Z całym przekonaniem mogę polecić pana doktora za fachowość i podejście do pacjenta.
DORMED Centrum Zdrowia Rodziny - Strumykowa
ul. Strumykowa 40 A
LEKARZ WIDZĄCY PACJENTA PODMIOTOWO - NIE JAKO PRZYPADEK CHOROBOWY. Do mojego problemu - poluzowanie trzpienia endoprotezy biodra - Pani Doktor podeszła z pełnym zaangażowaniem aż do ustąpienia problemu. Serdecznie dziękuję PANI DOKTOR!!!!!
Centrum Medyczne SportsMedic
Dokerska 2A
Bardzo sympatyczny konkretny super podejście do pacjenta polecam. Pozdrawiam Pana dr.a Witold z usterką kolana. 👌