lekarz Łukasz Matuszewski

Chirurg dziecięcy, Ortopeda

Bardzo polecam Pana Profesora, ogromna wiedza, przemiły kontakt, bardzo pomocny, wysoka kultura osobista co jest niestety obecnie rzadkością, ostatnie chyba pokolenie prawdziwych ludzi - lekarzy.

Mieliśmy szczęście trafić pod wyjątkowe skrzydła Pana Profesora. Zaopiekował się nami niezwykle troskliwie i wnikliwie, wykazując od początku do końca ogromny profesjonalizm, życzliwość i empatię. Nigdy wcześniej nie spotkałam tak zaangażowanego, przepełnionego misją pracy lekarza - nie do przecenienia są umiejętności Pana Profesora, jego doświadczenie i wspierające podejście do pacjenta i rodziców. Nasz 12 letni syn został zoperowany przez Profesora z najwyższą starannością, co daje mu szansę na powrót do zdrowia. To był bardzo trudny zabieg artroskopowy, a doświadczenie Pana Profesora zaprocentowalo wzorowym przebiegiem i finałem. Przed nami rehabilitacja, zostaliśmy pod tym względem również wyposażeni w cenne wskazówki. Panie Profesorze, jesteśmy i będziemy wdzieczni Panu za wszystko i dziękujemy za taką troskę i profesjonalizm.

Gorąco polecam Pana doktora, kompetentny i rzeczowy z dobrym podejściem do pacjenta. Tłumaczy rodzicom w czym jest problem, poświęca tyle czasu ile jest potrzeba z dobrym podejściem do dzieci. Naprawdę godny polecenia.