Med Balance Centrum Medyczne
81-393 Gdynia, ul. Żołnierzy 1 Armii WP 13/4
Gdynia
Wizytę u P.doktora oceniam bardzo pozytywnie. Lekarz bardzo dokładnie diagnozuje problem, tłumaczy leczenie.Cenie sobie P. doktora za szczerość i zaangażowanie. Bardzo polecam
ACHILLES Centrum Medyczne
Bobrowiecka 9 bud.B
Naprawione kolano syna po 2ch nieudanych operacjach (zerwane więzadła ACL, MCL,LCL, niestabilność kolana i ogromny ból) Dr. Adrian Rymarczyk to : wspaniały człowiek i wybitny specjalista, konkretny, skrupulatny, kompetentny, szczery, uczciwy, posiada ogromną wiedzę i umiejętności, nieustannie się rozwija, nie boi się nowości, jest pionierem w wielu dziedzinach, przeprowadził nas za rękę począwszy od diagnozy, poprzez operację, rekonwalescencję, rehabilitację i wizyty kontrolne, mądre i fachowe porady dotyczące rehabilitacji, nowe ćwiczenia …
ulica Wrocławska 36/24
Rewelacyjny Ortopeda! Zarówno dla dorosłych jak i dla dzieci. Diagnozuje wnikliwie. Gabinet wyposażony m.in. w USG. Gabinet i poczekalnia - dostosowane również dla najmłodszych. Każdemu pacjentowi poświęca sporo czasu i uwagi, trafnie diagnozuje, dokładnie przedstawia plan leczenia. Bardzo polecam!
Przychodnia Rehabilitacyjna
Gąsiorowskiego 12/14
Konstancin-Jeziorna
Zabieg w Grodzisku Mazowieckim w zakresie wstawienia tytanowej protezy lewego stawu biodrowego wykonany na jesieni ubiegłego roku. Niepotrzebnie czekałem latami na zabieg zmagając się z bólem i ograniczoną mobilnością. W internecie można oglądać koszmarne filmy z tego typu zabiegów. Strach się bać. W rzeczywistości zabieg trwał łącznie z wyjściem z narkozy 45 min. Pełna profeska. Szpital czysty i przyjazny dla pacjentów. 48 godzin po zabiegu do domu. Pełna sprawność ruchowa …
Przychodnia Alfamed Konin
Józefa Piłsudskiego 22a
Konin
Wczoraj miałem okazje poznac Pana Doktora na SOR Koninie... przemily kompetetny jak na warunki Sor i to w Koninie jakby nie z tej ziemi do tego Pan pielegniarz podbnie szybko sprawnie i Bogu dzikei tylko skrecony staw skokowy...a nie zlamanie ...Ufam ze szybko minie szczescie w nieszczesciu ze trafiłem na niego Dzięki za pomoc
Klinika Świętego Łukasza Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością w Bielsku-Białej
ulica Bystrzańska 94B
Bielsko-Biała
Jestem po artroskopii barku i pod dalszą opieką doktora. Szczerze polecam! Znakomity specjalista i wyjątkowy człowiek.
INDYWIIDUALNE SPECJALISTYCZNE PRAKTYKI LEKARSKIE NZOZ PRZYCHODNIA SPECJALISTYCZNA B.A.KISIELEWSCY S.C. 82-300 ELBLa
Królewiecka 142a lok. 37
Elbląg
Nie spotkałem dotąd takiego lekarza. Owszem, z pewnością ma on duże kwalifikacje zawodowe, wprawną rękę i nie wątpię, że umie szybko podejmować trudne decyzje. To jednak wiedziałem już przed wizytą, odwiedziwszy jego skromną, lecz bardzo rzeczową i pożyteczną witrynę - w moim przypadku to właśnie ona zadecydowała o wyborze potrzebnego mi specjalisty. Mile zaskoczyła mnie natomiast jego prostolinijność (nie byłem jej pewien) i - jeśli można to tak ująć - …
CENTRUM PEDIATRYCZNE "PINOKIO"
UL. JANA Z KOLNA 1 S 3-4
Pruszcz Gdański
Doskonały profesjonalista, który łączy wyjątkowy poziom kompetencji, wnikliwości,perfekcji z empatią do pacjenta. Tłumaczenie choroby i sposobu leczenia,poświęcony czas,uprzejmość jest na najwyższym poziomie. Od co najmniej 10 lat nie mogłam znaleźć pomocy przy okropnych bólach kręgosłupa( rwa kulszowa). Dzięki temu ,że trafiłam pod opiekę p. doktora zrozumiałam, że można żyć bez ciągłego bólu.Uzyskałam dokładne informacje co się dzieje , jak można pomóc i co może zadziać się w przyszłości. Wykonany przez …
Rehasport Clinic
al. Rzeczypospolitej 5 (Szpital Medicover)
Szczerze polecam Pana Doktora. Jestem mu bardzo wdzięczna za to, że w końcu mogę chodzić bez bólu i normalnie funkcjonować. Jest kompetentny, bardzo pomocny i sympatyczny. Oby lekarzy z takim podejściem do pacjenta jak Pan Doktor Sokołowicz było jak najwięcej.
SANA CLINIC
ul. Jana III Sobieskiego 110/1AV
Cudowny człowiek Potrafi wysłuchać pacjenta Nie podejmuje decyzji pochopnie tylko poświęca czas na zaplanowanie co i jak zrobić żeby było dobrze.Po operacji przyszedł Pan Doktor i wszystko wytłumaczył co było zrobione jaką z opcji wybrał o których mówił przed operacją . Człowiek godny polecenia.
Centrum Ortopedyczno-Rehabilitacyjne ARTROMED
ulica Reymonta 22
Właśnie wróciłam po wizycie u dr Urbana i jestem zachwycona jego podejściem do pacjenta. Pan dr wszystko dokładnie mi wytłumaczył, poświęcił mi dużo czasu i podniósł mnie na duchu. Pan dr jest doskonałym fachowcem a równocześnie jest sympatyczny, z dużym poczuciem humoru. Zdecydowanie polecam.
Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)
Pan drPiotr Ogrodowicz to lekarz, który budzi zaufanie ,z racji kompetencji i sympatię związaną z kulturą bycia .Wierzę ,że mój bark zrośnie się jak należy. Dobra opinia o Rehasporcie nie jest przesadzona. Barbara Miczko-Malcher
Rehasport Clinic
plac Dwóch Miast 1 (Ergo Arena wejście C2 i C3)
Najlepszy z najlepszych! Wiedza i doświadczenie, konkretna i szybka diagnoza. Wszystkie obawy wytłumaczone. Polecam serdecznie.
Lecznica Chirurgiczno-Ortopedyczna "Eskulap" NZOZ w Olsztynie
Brzozowa 14
Olsztyn
Dr Michał Szewczuk to znakomity ortopeda w Olsztynie, którego podejście do pacjenta zasługuje na najwyższe uznanie. Jego wiedza i doświadczenie w dziedzinie ortopedii są widoczne w każdym etapie leczenia. Dokładnie diagnozuje problemy, a następnie proponuje skuteczne i zrozumiałe metody leczenia. Pacjenci chwalą go za empatię oraz cierpliwość, a także za klarowność w tłumaczeniu wszystkich aspektów terapii. Warto zauważyć, że jego zespół również wykazuje wysoki standard obsługi. Ogólnie rzecz biorąc, mogę …
Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)
Bardzo dobry specjalista, wzbudza zaufanie. Kompleksowo zajął się moim problemem. Polecam serdecznie.
PAMedica Centrum Medyczno-Rehabilitacyjne
Os. Piastów 40
Lekarz sympatyczny, uprzejmy, kompetentny, wspaniały chirurg. Jestem bardzo zadowolona z operacji stawu biodrowego. Polecam tego lekarza.
Szpital Medicover
Aleja Rzeczypospolitej 5
wizyta była konsultacją gdyż wcześniej byłem u innego lekarza. Pan Poboży widzę, że podchodzi do pacjenta bardzo otwarcie, szczegółowo zbadał, zlecił badania, wypytał się aby poznać moją dolegliwość, aż byłem zaskoczony. Widać u niego zainteresowanie pacjentem, wzbudza spokój i zaufanie. Zdecydowałem się na leczenie u Pana Pobożego i mogę polecić lekarza
Hadmedica
Płochocińska 111
Przychodnia Hadmedyka, to cudowne miejsce. Byłam tu 5. 09. 2019 r na wizycie u Pana DR DARIUSZA BOJANOWSKIEGO na wizycie z bolesnym barkiem. Co za wspaniały człowiek. Uzyskałam konkretną i fachową pomoc. Mój bark ma się świetnie. Nie biorę tabletek i na zmianę pogody nie boli, a bolał cały rok, dzień i noc. Jak pomyślę, co sprawiło, że czuję się dobrze, moje myśli biegną do Pana Boga i dr Bojanowskiego. …
Przychodnia Specjalistyczna „Esculap”
al. Wilanowska 9 lok. U1 i 2
Dr Konieczny to wspaniały profesjonalista. Naprawdę "naprawił" mój kręgosłup i sprawił, że normalnie funkcjonuję. Miałam już niedowład stopy co powodowało trudności w poruszaniu się. Po operacji kręgosłup jest jak nowy, a noga działa normalnie. Gorąco polecam Pana Doktora!