Przychodnia Specjalistyczna CDT
Leśna 8
Lubin
Najgorszy "lekarz" do jakiego mnie skierowano,brak słów. Nie wiem jak można kogokolwiek tak traktować, jak p.dr traktuje. Żenada. "LEKARZ" wyłącznie tylko na zasadzie służby i tylko z takich pobudek i profitów, dla korzyści WŁASNYCH, pracujący w wieku emerytalnym aby uzyskać tylko i wyłącznie kasę, kosztem poszkodowanych naprawdę tragicznie, którym wali się życie z tragicznych wypadków...szkoda gadać 😭👿przestrzegam przed tym "specjalistą"
Szpital "Miedziowego Centrum Zdrowia" S.A. w Lubinie
ulica Skłodowskiej - Curie 66
Lubin
Po kilkukrotnych wizytach u dr Kaczkowskiego w Poradni MCZ (różne problemy zdrowotne) oceniam go bardzo pozytywnie. Konkretny, pomocny i do tego miły. Polecam bez żadnych wątpliwości.
prywatny gabinet ortopedyczny
Magnoliowa 39
Lubin
Polecam omijać z daleka , jest to typowy lekarz teoretyk nie za bardzo mający pojęcie o praktyce. Na urlopie w trójmieście miałem mały wypadek i poważne złamanie łokcia oraz części kości przedramienia , w Gdańsku przeszedłem operację rekonstrukcji z zaleceniem wizyty u ortopedy po 1,5 miesiąca i tak trafiłem do tego lekarza, na wizycie miałem zrobione RTG i Pan doktor dał mi skierowanie do szpitala celem usunięcia śrub i drutów …
Takich lekarzy powinno się zwalniać! Zgłosiłam się z ostrym bólem w odcinku lędźwiowo krzyżowym. Doktor nawet mnie nie zbadał, nawet nie wstał.. Wizyta 3min. Gdzie zgłosiłam, że 10lat temu po rezonansie wyszły mi 3 przepukliny i możliwe, że to się odnowiło. Skierowanie na RTG i recepta. Dramat