Filtruj terminy

Ortopeda, Chirurg ortopeda

Klinika Alfa
Polna 9
96-500 Sochaczew

Trafiłam do Pana Doktora w związku z problemem z biodrem. To wspaniały człowiek i świetny specjalista. Z czystym sumieniem mogę go polecić. Zofia

dr Andrzej Bartczak

Lekarz sportowy, Ortopeda

ul. Stanisława Staszica 3
96-500 Sochaczew

Zdecydowanie najlepszy ortopeda z jakim się zetknąłem, a kłopotów ze zdrowiem mam sporo (kolana, kręgosłup) zdecydowanie polecam. Do niedawna przyjmował w przychodni lekarskiej WAT w Warszawie i jak wielki smutek mnie dopadł, gdy dowiedziałem się, że już tam nie pracuje. Wielka strata dla tych pacjentów. Lekarz który wykazuje więcej niż tylko sam wywiad z chorym. ON tej choroby szuka, znajduje i skutecznie leczy. Zyczeniem moim byłoby gdyby otaczali mnie tylko …
Opinia dodana przez: Zbigniew Błachowicz

lekarz Artur Stronias

KECENA s.c.
ulica Piłsudzkiego 16/2A
96-500 Sochaczew

Jeśli w ogóle mam prawo oceniać lekarza: doskonały specjalista!!!. Przez 3 miesiące miałam problem z kolanem nim trafiłam do dr Stroniasa. Pan doktor zbadał, postawił diagnozę, a po zastosowanym leczeniu dolegliwości ustąpiły. Uważam, że nie kwiecista mowa, ale wiedza, doświadczenie , a czasem i intuicja czynią z lekarza dobrego specjalistę.

lekarz Elżbieta Jagoda

ul. Gawłowska 47A/34
96-500 Sochaczew

Pani doktor bardzo niemiła, podeszła olewczo do tematu, nie zainteresowała się urazem, ledwo wybłagałam ją o skierowanie na dalsze badania, chciała uznać uraz jako stłuczenie, okazało się to wybiciem barku oraz uszkodzeniem mięśnia łopatkowego i możliwym uszkodzeniem nerwów splotu ramienmego. Nie polecam, uciekajcie.
Opinia dodana przez: Wiktoria