Ostróda

lek. dent. Violetta Borowik-Popławska

Wyspiańskiego 10A
14-100 Ostróda

Bardzo rzetelny lekarz. Wyleczyła to co była w stanie. Natomiast przy innych problemach poleciła innych specjalistów którzy również okazali się kompetentni. Godna polecenia.
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Jarosław Żyta

ulica Racławicka 5/27
14-100 Ostróda

To profesjonalista w każdym calu a do tego wielką empatią dla pacjentów. Dobro pacjentów w tym gabinecie jest na pierwszym planie. Zawsze szybka i trafna diagnoza. Polecam w 100%
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Janina Zdrojewska

Internista, Pulmonolog

ul. Tadeusza Kościuszki 18/3
14-100 Ostróda

Jestem pod wrażeniem. Pani doktor jest lekarzem przez wielkie L i Człowiekiem przez wielkie C. Okazuje prawdziwą troskę o pacjenta. Jedyny lekarz, który rozpoznał chorobę i skutecznie leczy.

lek. dent. Małgorzata Banasińska-Mucha

Stacja Sanitarno - Epidemiologiczna w Ostródzie
Kościuszki 2
14-100 Ostróda

Pani Doktor to złota Kobieta, która zajęła się moimi zębami niedawno, ale już wiem, że nie chcę chodzić do innego lekarza stomatologa. Wszystko przebiega w bardzo miłej atmosferze, a zęby leczone są bardzo dokładnie. Pełen profesjonalizm. Polecam Panią Doktor w 100%!
Opinia dodana przez: Ania

lek. dent. Krystyna Konstantynowicz-Biegańska

Czarnieckiego 19A/6
14-100 Ostróda

Super specjalistka od wszystkich przypadków, naprawia zęby które inni dentyści skazali na wyrwanie, miła, kompetentna, delikatna.Polecam

lekarz Piotr Cichecki

Niepubliczny Zakład Opieki Stomatologicznej "Uśmiech"
Jana Pawła II 16/33
14-100 Ostróda

Oby więcej lekarzy z takim zaangażowaniem i sercem, to i świat chorego, cierpiącego człowieka byłby łatwiejszy do zniesienia.

lekarz Dariusz Cetnarowicz

14-100 Ostróda

Jest rewelacyjny i bardzo kompetentny a do tego niezły z niego śmieszek świetnie zna się na tym co robi.jedyny minus to taki ze są do niego duże kolejki
Opinia dodana przez: Marcin

lekarz Piotr Przelaskowski

Internista, Pulmonolog

14-100 Ostróda

Pana dr Piotra Przelaskowskiego poznałam po niskodawkowej TK (ndTK) "dla palaczy", do której namówiła mnie wieloletnia wspaniała przyjaciółka. Trzeba być wyjątkową szczęściarą, żeby trafić do tak genialnego specjalisty ! Dr Przelaskowski jest wspaniały, z wyjątkowo głęboką pasją, ogromnym zaangażowaniem i intuicją, wynikającą z bardzo szerokiej wiedzy! Po wstępnej ocenie wyników ndTK, wezwano mnie do Warmińsko-Mazurskiego Centrum Chorób Płuc, na Oddział Alergiczno-Pulmunologiczny, w celu rozszerzenia diagnostyki stwierdzonego wola guzkowatego w płucu …
Opinia dodana przez: Bożena

lekarz Tomasz Bartuzi

Lekarz rodzinny, Pediatra

NZOZ Sanus
wdqwdqadw
14-100 Ostróda

Lekarz najlepszy z najlepszych -diagnozuje i leczy systemowo, staranny, dociekliwy, otwarty, komunikatywny, dba o swoich pacjentów.

lek. dent. Jarosław Gobcewicz

Bolesława Chrobrego 1 D
14-100 Ostróda

Profesjonalizm pod każdym względem. Zaangarzowany, uprzejmy i godny polecenia. Świetny lekarz z poczuciem humoru. Najlepszy w okolicy (I nie tylko). Leczę się u doktora od lat. Jest the BEST

lek. dent. Joanna Szajowska

Centrum Uśmiechu Stomatologia
Wojska Polskiego 3
14-100 Ostróda

Bardzo miła Pani doktor, swoją pracę wykonuje profesjonalnie.Pozdrawiam Panią stomatolog i dziękuje za wyleczenie mojego zęba. Kazimierz.
Opinia dodana przez: Kazimierz

lekarz Robert Demidowicz

Laryngolog

Głowackiego 7
14-100 Ostróda

U Pana Doktora Demidowicza miałam wykonywany zabieg usunięcia migdałków podniebiennych. Jestem bardzo zadowolona z jego przebiegu, wszystko zostało wykonane bardzo sprawnie i profesjonalnie. Zarówno Pan Doktor jak i cały personel medyczny byli bardzo pomocni i uprzejmi. Tak przyjemna atmosfera i rozmowa z lekarzem pozwoliła uniknąć jakiekolwiek stresu czy obaw związanych z zabiegiem. Pan Doktor dokładnie wyjaśnił przebieg rekonwalescencji po zabiegu. Dawno nie spotkałam się z tak kontaktowym lekarzem, do którego …

lekarz Joanna Piskórz-Wapińska

Sobieskiego 3C/42
14-100 Ostróda

Profesjonalna, dokladna, pomocna, troszczy sie o pacjenta, swietna lekarka, polecam bez zastrzezen, Piotr

lekarz Krystyna Wojszkun

Lekarz medycyny pracy, Okulista

ul. Stefana Czarnieckiego 21/16
14-100 Ostróda

długo i cierpliwie tłumaczyła co muszę poprawić w sowim życiu aby choroba nie rozwijała się. chodziłam na różne wizyty do różnych lekarzy co prawda w Pani Wojszkun byłam prywatnie, ale i tak miała dużo empatii i ciepła.

lekarz Stefan Szpruch

Herdera 2/1
14-100 Ostróda

Bardzo konkretnie, rzeczowo i profesjonalnie przeprowadzone badania. Na pewno na kolejne badania do pracy skieruję się do Pana Doktora.

lek. dent. Daniela Dowgwiłłowicz

Sienkiewicza 9 A/5
14-100 Ostróda

Niestety moze i wykonuje leczenie prawidlowo, ale ostatnio jak bylam to leczyla mi zeba bez rekawiczek,maski a hand piece byly brudne.. Mysle,ze to przez nia dostalam infekcje jamy ustnej - asystentce dentystki poprostu nie chcialo sie wysterilizowac narzedzi..
Do lekarza trafiłam z "polecenia". Bardzo oszczędny wywiad przed wizytą przeprowadziła jakaś pielęgniarka. Po wejściu do gabinetu padło pytanie: Co Panią tu sprowadza?, aż by się chciało odrzec, że lubię sobie dla rozrywki umawiac wizyty u psychiatrów. Skołowana i zestresowana nie wiedziałam co odpowiedzieć.Coś tam wydukalam. Lekarz zajrzał w kartę, przeczytał tylko historie alkoholową mojej rodziny i skierował mnie na terapię DDA. Po 2 minutach wyszłam, skołowana, zniesmaczona. Nie poprosił …

lekarz Maria Bortkiewicz

Jana Pawła II 8/6
14-100 Ostróda

11 lat byłam na orzeczeniu umiarkowanym,mam straszne choroby ,ale stopień był na 1 chorobę Wybrano kręgosłup,niestety jest coraz gorzej,łapią mnie paraliże ,stoję w miejscu ok.15 minut.Pani Dr.Bortkiewicz ,,uzdrowiła,,mnie dając mi stopień lekki.Bez badania i bez wywiadu z kamienną twarzą..Tacy lekarze nie powinni być na komisji.Moi lekarze specjaliści są wściekli.Dziś oprócz nieoperacyjnego kręgosłupa wysiadają mi kolana i stopy.Ale to szczegół,bo tak trzeba.

lekarz Bogusława Kruszewska

Czarnieckiego 19A/6
14-100 Ostróda

Witam serdecznie dziękuję za opinie.Pozdrawiam Panią Doktor Bogumiłe. Byłem pacjentem w szpitalu Biskupiec na oddzielnie neurologiczny . Badania które zostały przeprowadzone przez Panią doktor w stu procentach zostały potwierdzone w Kopenhadze. Pani doktor stwierdziła L.3 L4. L5 dyskopatia zwężenie kanału między dysków ego pojechałem na konsultacje do Olsztyna potwierdzili ze potrzebna operacja. Skierowali na operację ale Pani doktor Bogumila powiedziała że po operacji będę na wózku jeździł odmuwiłem już 40 …
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Michał Towstyga

14-100 Ostróda

Niby dobry lekarz, nie mam jednak za dużo doświadczeń. Gdyż po dzisiejszej nie udanej wizycie,jestem zniesmaczony.Gdyż zwyczajnie lekarz odmówił przyjęcia, ze względu na 8min spóźnienie. A on zakończył prace. Poinformowałem,ze nie jestem z Olsztyna i były korki. Ale na nic moje tłumaczenie. Stanowczo odradzam. Podejście do pacjenta zdecydowanie olewające
Opinia dodana przez: Pacjent