Ostrowiec Świętokrzyski

Urolog

Prywatny Gabinet Urologiczny Marek Długosz
Wieniawskiego 14
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Lekarz z powołania. Jest genialny. Dzięki Niemu urologia w ostrowieckim szpitalu jest na najwyższym poziomie. Polecam każdemu kto potrzebuje urologa.
Opinia dodana przez: Marian Pomostowski

lekarz Jakub Kuchinka

Centrum Kardiologii Inwazyjnej Elektroterapii i Angiologii w Ostrowcu Świętokrzyskim
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Miesiąc temu Pan Doktor Jakub Kuchinka w szpitalu MSWiA przeprowadził u mojego męża laparoskopowo zabieg usunięcia przepukliny pachwinowej. Pobyt męża w szpitalu trwał niecałe trzy dni. Pooperacyjna rekonwalescencja przebiegała bezproblemowo, rany pięknie się wygoiły, mąż nie odczuwa już żadnych dolegliwości, czuje się w 100% sprawny. Przed operacją Pan Doktor udzielił nam cierpliwie wszelkich informacji odnośnie przebiegu zabiegu i rekonwalescencji, rozwiewając wszystkie nasze niepokoje i wątpliwości. Pan Doktor to profesjonalista, a …
Opinia dodana przez: Anna W

lekarz Małgorzata Bień

Diabetolog, Internista

Ośrodek Diagnostyki
11 Listopada 3F
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Prawdziwy lekarz z sercem. Rzeczowa, kompetentna, miła i wyrozumiała. Pani dr leczy mojego dziadka na cukrzycę.
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Renata Wyrzykowska-Grzebała

Przychodnia Specjalistyczna
al. Jana Pawła II 7A
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Moje dzieci mają 20 lat i 16 ale nadal leczą się u Pani doktor Renaty Grzebały . A leczone są od ich narodzin . To wspaniały lekarz polecam na 100 procent

lekarz Paweł Sroka

27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Pan Doktor jest bardzo kompetentny i z pełnym zaangażowaniem przeprowadził badanie i diagnozował problem, z którym się zgłosiłam. Niczego nie zbagatelizował. Wnikliwie przeanalizował wyniki po wykonanym na miejscu badaniu słuchu.Poswiecil mi wiele czasu na postawienie diagnozy, cierpliwie sprawdzał wcześniejsze analizy stanu słuchu.
Opinia dodana przez: Beata Stępień

lekarz Iwona Giza

Polna 7b/1
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Rynek lekarzy w Ostrowcu Św, jest bogaty,ale prawdziwym brylantem jest lekarz p.I.Giza.Bardzo ale to bardzo sympatyczna,kontaktowa i kulturalna osoba.Podziwiam u Niej rzadką cechę,że widzi pacjenta jako człowieka a nie tylko jego chorobę.Jedynym mankamentem Pani doktor jest to,że bardzo trudno dostać się do Niej na konsultację.Życzmy służbie zdrowia ,tylko takich lekarzy jak Pani Iwona Giza.

lekarz Elżbieta Świątek

Dermatolog

ulica Polna 15
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Mogę polecić doktor Elżbietę Świątek to wysokiej klasy specjalistka w dziedzinie dermatologi, miałem problem z łuszczycą i łupieżem pani doktor zbadała mnie i przepisała odpowiednie leki. Znajdziecie ją tutaj https://kcp.pl/lekarz/elzbieta-swiatek/dermatolog/ostrowiec-swietokrzyski/ jest tu też adres.
Opinia dodana przez: Sebastian

lekarz Paweł Kuziemka

Zakład Opieki Drematologicznej
os. Słoneczne 10.
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Byłem zaskoczony uprzejmością, wykonaniem badań, informacjami o stanie zdrowia i dalszym postępowaniem dot. leczenia, jak też otrzymaniem skierowania na szybki zabieg do szpitala, co uczyniłem,wydaniem mi dokumentacji w firmowym "opakowaniu". Dzięki tej wizycie uzyskałem szybko szpitalną pomoc tj. wszczepienie rozrusznika serca, co dało mi nadzieję na nowe zdrowe życie. A to wszystko zawdzięczam Doktorowi Pawłowi Kuźmieńce
Opinia dodana przez: Ireneusz

lekarz Małgorzata Sałapa

ulica Polna 15
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Bardzo kompetentny lekarz poswieca pacjentowi duzo czasu uwaznie go slucha a takze obrazowo tlumaczy schorzenie jak rowniez przebieg leczenia. Przesympatyczna osoba. Polecam

lekarz Jacek Legutko

27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

wspaniały specjalista super podejście do pacjenta ,jeżeli leczy Cię Profesor to masz cholerne szczęście i będziesz długo żył .
Opinia dodana przez: Andrzej

lekarz Dorota Walas-Słapek

Alergolog, Internista

Zakład Opieki Specjalistycznej
Waryńskiego 53
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Jestem pacjentem Pani Doroty od wielu lat. Jako jedyny lekarz z wielu podjęła długo terminowe leczenie (astma/alergia) które na dzień obecny w znacznym stopniu poprawiło mój stan zdrowia. Zdecydowanie polecam. Jest to bardzo miła osoba z dużym doświadczeniem.

lekarz Ewelina Kędziora

Radwana 15/16
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Lekarz godny polecenia, kompetentny, kompleksowy, i bardzo uprzejmy pani pomogla mi na izbie przyjec w szpitalu i jestem za to jej bardzo wdzieczny
Opinia dodana przez: michal

lekarz Karol Bolforski

Laryngolog

Prywatny Gabinet Laryngologiczny Karol Bolforski
Denkowska 8
Ostrowiec Świętokrzyski

Najlepszy lekarz, ze wspaniałym podejściem do dzieci. Przemiły, uprzejmy i bardzo pomocny. Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Pan Doktor godny polecenia każdemu.

lekarz Tomasz Dróżdż

Radiolog

27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Bardzo kompetentny lekarz.Badanie przebiegło w sympatycznej atmosferze mimo dużego stresu.Wszystko wyjaśnia, dopytuje czy pacjent odczuwa ból czy wszystko w porządku. Polecam w 100%.

lek. dent. Renata Kuca-Marjańska

Zakład Opieki Ortopedycznej
aleja Jana Pawła II 33
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Od kilku lat leczę zarówno proste wypełnienia, jak i te grubsze, a także chirurgiczne sprawy związane z ósemkami. 20-letnie doświadczenie w chirurgii szczękowej i leczeniu zębów mówi samo za siebie. Generalnie za każdym razem czuję się zaopiekowany profesjonalnie i kompetentnie, a po leczeniu nie mam żadnych komplikacji czy problemów. Lekarz godny zaufania.
Opinia dodana przez: Michał

lekarz Maria Cieplińska-Hejninger

Endokrynolog, Internista

Przychodnia Specjalistyczna
al. Jana Pawła II 7A
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Ideał lekarza, człowiek, który ma powołanie i jest dobry w swej pracy,dobra komunikacja i empatia dla pacjenta

lekarz Roman Majewski

Ośrodek Diagnostyki
11 Listopada 3F
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Mój ulubiony lekarz. Zawsze tłumaczy przyczyny i rodzaj choroby. Posiada ogromne kompetencje, nie jeden raz uchronił mnie przed szpitalem. Racją jest, że czasem przepisuje bardzo silne antybiotyki, ale zawsze jest to sytuacja ostateczna, a przede wszystkim (o czym zapomina wielu lekarzy) każe zażywać określone leki osłonowe. Wyleczył mnie z niejednej choroby.
Opinia dodana przez: MajaMaja

dr Joanna Martynowska

Zakład Opieki Ginekologicznej
Iłżecka 31 A
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Prowadziła moją pierwszą ciąże była przy porodzie naprawde służy pomocą w kazdej chwili.super polecam

lek. dent. Barbara Galara

Polna 7 b lok. 1
27-404 Ostrowiec Świętokrzyski

Gdybym leczyła od początku zęby u Pani doktor to nie musiałabym nosić protezy zębowej od 25 roku życia.Te zęby, które mi zaczęła leczyć Pani doktor trzymają się do dziś, a mam 53 lata
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Artur Węsek

Zakład Opieki Specjalistycznej
Słowackiego 23
27-400 Ostrowiec Świętokrzyski

Doktor Węsek wraz ze swoim zespołem w szpitalu w Ostrowcu Świętokrzyskim jest super! Jest bardzo miły, uprzejmy i chętny do pomocy. Od razu złapał ze mną świetny kontakt i sumiennie wykonywał swoją pracę w celu znalezienia przyczyny mojej dolegliwości. Polecam
Opinia dodana przez: Teresa