lekarz Małgorzata Piszcz

Gabinet Psychologiczny "Otwarci"
Waszyngtona 18 lok.3
15-275 Białystok

Zgadzam się z przedmówczynią. O doktor Piszcz można napisać TYLKO dobrą opinię. Wiem coś o tym bo z córeczką byłyśmy już u dwóch specjalistów laryngologii. Do doktor Piszcz chodzimy od około pół roku. Dzięki niej uniknęłyśmy zabiegu, na który córka była kierowana. Nie dość, że jest dobrym specjalistą to jej podejście do dziecka jest unikalne...Doskonałe podejścia do dziecka mają też panie (byłyśmy u dwóch)wykonujące badania słuchu. Profesjonalizm, cierpilwość i empatia …
Opinia dodana przez: Elżbieta

lekarz Bartłomiej Kamiński

Spacerowa 49A

Pan Doktor Bartłomiej Kamiński to godny polecenia, kompleksowość podejścia oraz uprzejmość.Polecam z całego serca.
{'id': 22130, 'name': 'Gdańsk'} Otolaryngolog
                                       lekarz Krzysztof Kiciński

lekarz Krzysztof Kiciński

InVivo
Wita Stwosza 58

Bardzo profesjonalny z empatią lekarz, który cierpliwie odpowiada na wszystkie pytania i w przystępny sposób wyjaśnia wszystkie wątpliwości. Leczę się u doktora Kicińskiego od kilku lat. Z całego serca polecam.
Opinia dodana przez: Barbara

lekarz Tadeusz Pietrykowski

SP ZOZ w Rypinie
ulica 3 Maja 2
87-500 Rypin

Świetny specjalista, lekarz z powołania, ma niesamowity kontakt z pacjentem, posiada dużą wiedzę i umiejętności. Jeśli skomplikowana ekstrakcja zęba mądrości to tylko u Pana Doktora - szczerze polecam wszystkim, którzy mają ten problem i obawy. Lekarz - człowiek. Panie Doktorze dobrze, że Pan jest :) dziękuję!"
Opinia dodana przez: Kamila

lekarz Eliza Brożek-Mądry

Szpital Czerniakowski
ul. Stępińska 19/25

w 2019 roku trafiłam na SOR z podejrzeniem złośliwego zapalenia ucha (lekarz prywatny wyczerpał leczenie) czekałam 12 godzin, ale zmęczenie kilkutygodniowym leczeniem, które nie przynosiło rezultatu oraz okropnym bólem ucha nie zniechęciło mnie do wcześniejszego wyjścia i pojechania na inny SOR jak mi proponowano.Późnym wieczorem zeszła p. Doktor Eliza Brożek-Mądry, która była sama tego dnia na dyżurze, wyczerpana , zmęczona widać było od razu. Zrobiłam mi tomografię i zaproponowała codzienne …
Opinia dodana przez: iwona

lekarz Jakub Sroczyński

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

Świetny lekarz, wspaniały człowiek. Bardzo nam pomógł. Polecam gorąco, zwłaszcza "trudnym" pacjentom. Gdy zorientował się, że przyjeżdżamy na wizytę z Lublina do Poznania dołożył wszelkich starań żebyśmy otrzymali jak najwięcej za jednym wyjazdem. Druga wizyta, która odbyła się już po miesiącu dała nam więcej niż 3 lata jeżdżenia do słynnego światowego centrum w Kajetanach.
Opinia dodana przez: Zbigniew

lekarz Monika Tywończuk-Szulc

Przychodnia Specjalistyczna w Olsztynie
ulica Dworcowa 28
10-437 Olsztyn

wspaniały lekarz .Pani Monika to naprawde lekarz z powołania .Jeszcze nigdy nie odmówiła mi pomocy w szpitalu , gdy bardzo zle się czułam

lekarz Jarosław Sova

Sojowa 2 E/50
81-589 Gdynia

Po ponad 15 latach leczenia u różnych specjalistów trafiłem do dr Sovy i w końcu uwierzyłem, że można się wyleczyć. To uczucie, że doktorowi zależy na dobru pacjenta jest bezcenne. Dr Sova jest lekarzem z powołania w 101 % ! Szkoda, że nie można sklonować dr Sovy. Brakuje niestety takich lekarzy. PILECAM!
Opinia dodana przez: Dariusz

dr n. med. Marta Anioł-Borkowska

Audiolog, Foniatra

Opolskie Centrum Słuchu i Mowy "Medincus"
Wiejska 122B
45-303 Opole

Udało mi się trafić do Pani Doktor. Nareszcie wiem co mi jest, dlaczego ( gdzie tkwi problem) i co można jeszcze robić. Pani Doktor jest specjalistą o rzetelnej wiedzy merytorycznej, profesjonalnym podejściu do pacjenta i miłej aparycji. Dzięki wizycie u tego audiologa mam szanse jeszcze coś usłyszeć...SZACUN. Dziękuję Pani serdecznie mgr K.
Opinia dodana przez: krystyna

lekarz Anna Skórka-Janik

os. Młodych 14 lok. 58
34-300 Żywiec

Lekarz z powołania, profesjonalizm, delikatność podejścia do pacjenta, staranność wykonywania zabiegu.

lekarz Tomasz Grochowski

Centrum Onkologii im. M. Skłodowskiej-Curie
ulica Wawelska 15

Konkretny,rzeczowy,zna sie na tym co robi. Dobry kontakt z dziecmi. Godny polecenia prxesympatyczny lekarz.
Opinia dodana przez: Beata

lekarz Wojciech Kamiński

Szpital Specjalistyczny Tysiąclecie
Polskiego Czerwonego Krzyża 7
42-200 Częstochowa

Byłem z rodzicami 90-latkami u pana doktora. Celowo podaję wiek, bo wiem, że tacy pacjenci mogą być trudni. Wspaniałe podejście do rodziców, duża uprzejmość i kultura a jednocześnie ogromne kompetencje, chęć tłumaczenia w sposób jasny i przystępny a zarazem niezbyt szybki, tak aby wszystko było jasne dla rodziców. Pan doktor poświęcił dużo czasu rodzicom a jeszcze dodatkowo zainteresował się moimi uszami. Cieszę się, że trafiłem na pana doktora. Jeśli będę …
Opinia dodana przez: Jerzy

lekarz Katarzyna Terpińska-Pakuła

KB Medica Lekarska Poradnia Dietetyki Klinicznej i Sportowej
ul. Powstańców Warszawy 11B
05-500 Piaseczno

Świetny lekarz, z bardzo dobrym podejściem do pacjenta. Pani Katarzyna dba o pacjenta i podchodzi do swojej pracy bardzo profesjonalnie, a przy tym jest bardzo serdeczną osobą. Badanie ucha zostało przeprowadzone bardzo dokładnie. Zdecydowanie polecam i na pewno jeśli będzie taka potrzeba powtórzę wizytę tylko u tej Pani doktor. Jeden z lepszych lekarzy na jakich kiedykolwiek trafiłam, bardzo poelcam.
Opinia dodana przez: Gabriela

lek. med. Dorota Szuber

Audiolog, Foniatra

Podkarpackie Centrum Słuchu i Mowy "Medincus"
Chodkiewicza 6
35-045 Rzeszów

Kompleksowe badanie, miła atmosfera podczas wizyty, badania słuchu. Zostałem skierowany na zabieg, wcześniej zostało wdrożone leczenie lekami, które przyniosło ulgę. Polecam Panią doktor.

lekarz Katarzyna Poławska

ul. Starodworcowa 27/A6
81-575 Gdynia

Super lekarz, szczerze polecam.Pani doktor robiła mi septoplastykę przegrody nosowej w UCK Gdańsk. Bardzo delikatny lekarz z super podejściem do każdego chorego.Dziękuję pani doktor.
Opinia dodana przez: Andrzej

lek. med. Marcin Daroszewski

Laryngolog, Otolaryngolog

N.Z.O.Z. Elmed Bydgoszcz Sp. z o.o.
ul. Karłowicza 3-5
85-092 Bydgoszcz

Lekarz naprawdę godny polecenia w 100% takich już baardzo ciężko spotkać chętny aby pomóc!! No i co najważniejsze skuteczny! Pozdrawiam
Opinia dodana przez: Kamil

lekarz Beata Pucher

Otolaryngolog, Otolaryngolog dziecięcy

pl. Wiosny Ludów 2 lok. 122

Super lekarka, która ma bardzo dobre podejście do dzieci. Kompetentna i solidna, zawsze poświęca tyle czasu ile jest potrzebne.

lekarz Agnieszka Glińska

ulica Grunwaldzka 7a/3
73-200 Choszczno

Pani Doktor, jest bardzo profesjonalna, kompetentna, empatyczna i zaangażowana. Dziękuję w imieniu Mojego Wnuczka Krzysztofa!
Opinia dodana przez: ROMAN

lekarz Edyta Kominek-Staszków

Otolaryngolog

Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Przychodnia Medycyny Pracy przy Hucie Łabędy S.A. "PRO-MED." Sp. z o.o.
ulica Zawadzkiego 45
44-109 Gliwice

Duża wiedza, profesjonalizm, a przy tym duża skromność ! Kiedyś przyjmowała pacjentów z ręką w gipsie, w przychodni w Łabędach często bywa przed czasem (ewenement na skalę całego kraju). Nie odmówi nigdy wizyty(pacjentowi) nieumówionemu !Dla mnie to taki współczesny doktor Judym, których ponoć nie ma !!!
Opinia dodana przez: adam

lekarz Aldona Wicher

Bielska 53/12
45-401 Opole

Super lekarz! Kieruje na konkretne badania, nie ,,domysla" sie chorob! Nawet jesli jest niepewna diagnozy woli sie upwenic i pokierowac do innych lekarzy a nie jak wiekszosc wymyslac diagnoze.Szczerze polecam! Dokladnie tlumaczy, super podejscie do dzieci! Wielkie zaangazowanie.
Opinia dodana przez: Magda