Filtruj terminy

Wyczyść

lekarz Katarzyna Knast

Otolaryngolog, Otolaryngolog

ulica Osikowa 39

*Rezerwacja wizyty oraz płatność realizowana poprzez sklep Medicover

lekarz Maciej Dec

Otolaryngolog

Samodzielny Publiczny Centralny Szpital Kliniczny im. prof. Kornela Gibińskiego Śląskiego Uniwersytetu Medycznego w Katowicach
ulica Medyków 14

W czasach epidemii covid-19 chyba jeden z niewielu lekarzy, którzy nie ulegli panice koronowirusa i naprawdę dalej chcą pomagać pacjentom. Pan Doktor Maciej Dec po rozmowie telefonicznej jak jeden z niewielu laryngologów zgodził się na tradycyjną wizytę nie próbując zdiagnozować mojej przypadłości przez telefon. Poprzedni lekarze proponowali jedynie taką formę pomocy przez co byłam błędnie diagnozowana przez ponad 2 tygodnie. Oczywiście sama wizyta również przebiegła tak jak powinna, lekarz po …

lek. med. Marek Czerwiński

Laryngolog, Otolaryngolog dziecięcy

NZOZ "GO - DENT" Godzisz Grzegorz
Miła 7B

Profesjonalnie podszedł do problemu naszej córki (rzadki przypadek występujący u dzieci). Zbadał ją, zrobił wywiad i wykonał szereg badań diagnostycznych. Wykluczył różne ewentualności. Wdrożył leczenie. Na efekty musimy poczekać, ale po konsultacji z innym lekarzem wiem że postąpił zgodnie ze sztuką lekarską. Jest rzeczowy, konkretny. Odpowiada na wszystkie pytania rodzica. Jest kulturalny. Obserwowałam doktora również w szpitalu i mogę go tylko polecić. Świetnie zarządza swoim personelem w Chorzowie.

lekarz Aleksandra Ślaska-Kaspera

Szpital Specjalistyczny Centrum Medycznego MAVIT w Katowicach
Szopienicka 65

Lekarz po wejściu do gabinetu od razu wspomniał o pakiecie ubezpieczenia jaki posiadam. Według lekarza z takim pakietem mogę się zapisać na NFZ, tak właśnie wyglądała wizyta u lekarza specjalisty. Brak konsultacji, brak omówienia wykonanych już badań, brak omówienia historii choroby. Diagnoza ? „Nie wiem co Pani jest tak jak inni” - nie pytając o nic, wizyta szybko się zakończyła, bez wywiadu itp. Arogancja, brak empatii. Nie polecam
Opinia dodana przez: Niewyleczony pacjent

lekarz Anna Huk

Wojewódzkie Pogotowie Ratunkowe
ul. Powstańców 52-54

Nie polecam z całego serca.Slyszałam od pacjentów negatywne opinie,ale to był najszybszy możliwy termin.Poszłam z prośbą po skierowanie na wymaz na obecność paciorkowca,ponieważ bardzo często mam niezwykle bolesne infekcje gardła.Pani doktor z nerwem stwierdziła,że to ona decyduje i że skierowania nie dostanę,równocześnie zapisując tabletki na poprawę odporności za 120 złotych.Czyli lepiej,żeby pacjent wydał,niż żeby spróbować wykryć przyczynę.Płacimy,ale i tak trzeba się leczyć prywatnie,bo cięzko cokolwiek uzyskać.Omijajcie ludzie,szkoda czasu.

lekarz Katarzyna Przytuła-Kandzia

Otolaryngolog

Specjalistyczny Ośrodek Diagnozy i Rehabilitacji Dzieci i Młodzieży z Wadą Słuchu PZG
Francuska 20-24

lekarz Edyta Jura-Szołtys