Jestem bardzo rozczarowana wizytą u tej Pani Lekarz. Od samego początku panowała chłodna atmosfera, a Pani Doktor zamiast skupić się na moich dolegliwościach, porównała moje objawy do własnych doświadczeń z młodości, mówiąc, że ona też miała bolesne miesiączki, podczas których mdlała w szkolnej toalecie co nic nie wniosło do naszej wizyty. Wszyscy ginekolodzy podkreślają, że tak bolesne miesiączki nie są normalne i należy szukać ich przyczyny, natomiast Pani doktor potraktowała to jako coś naturalnego. Było to z jej strony kompletnie nieprofesjonalne i lekceważące.Przyszłam z zapisanymi, szczegółowymi objawami, których Pani Lekarz …
Jestem bardzo rozczarowana wizytą u tej
Pani Lekarz. Od samego początku panowała chłodna atmosfera, a Pani Doktor zamiast skupić się na moich dolegliwościach, porównała moje objawy do własnych doświadczeń z młodości, mówiąc, że ona też miała bolesne miesiączki, podczas których mdlała w szkolnej toalecie co nic nie wniosło do naszej wizyty. Wszyscy ginekolodzy podkreślają, że tak bolesne miesiączki nie są normalne i należy szukać ich przyczyny, natomiast Pani doktor potraktowała to jako coś naturalnego. Było to z jej strony kompletnie nieprofesjonalne i lekceważące.Przyszłam z zapisanymi, szczegółowymi objawami, których Pani Lekarz nawet nie przeczytała. Kiedy zaczęłam je czytać, kazała mi przerwać (byłam dopiero przy 2–3 punkcie z mojej długiej listy objawów związanych z miesiączkowaniem) i stwierdziła, że mam bolesne miesiączki co było mi już wiadome, chciałam tylko znać tego przyczynę i móc to leczyć. Na moje pytania odpowiadała zdawkowo.Była niezadowolona, że nie przyszłam na badanie z pełnym pęcherzem, ale była to moja pierwsza wizyta nie tylko u tej Pani Doktor, ale w ogóle w życiu i nikt mnie nie poinformował przy umawianiu wizyty, jak należy się przygotować. Powiedziano jedynie, że zostaną przeprowadzone podstawowe badania, bez wyjaśnienia jakie dokładnie, więc nie było możliwości odpowiedniego przygotowania. Co więcej, panie z recepcji wiedziały o moich bardzo bolesnych miesiączkach.Pani Doktor przepisała mi lek, o którym wyraźnie mówiłam, że już go stosowałam i że w ogóle nie pomaga (powtarzałam to przez całą wizytę, ale zostało całkowicie zignorowane). To pokazuje, że nie słucha pacjenta i traktuje nieprofesjonalnie funkcję, jaką pełni. Podczas badania USG maszyna zaznaczyła struktury o wielkości kilku centymetrów, ale Pani Doktor nawet nie raczyła wyjaśnić, co one oznaczają i czy są groźne. Biorąc pod uwagę mój stan podczas miesiączek (silny ból brzucha i dolnego odcinka pleców promieniujący do nóg, ból tak intensywny, że muszę się położyć i nie jestem w stanie wykonywać żadnych czynności, okresowe ognisko bólu w okolicy kości ogonowej z gorącą skórą w tym miejscu, trzęsienie rąk i kończyn, duszność, zimne poty, dreszcze, gęsia skórka, bladość skóry, kołatanie i przyspieszone bicie serca, silne osłabienie, zawroty głowy, uczucie omdlenia, brak sił do stania, mdłości, brak apetytu, nudności, wzdęty brzuch, naprzemiennie biegunki i zaparcia w trakcie okresu, tkliwość i ból piersi, częstomocz oraz uczucie niepełnego opróżnienia pęcherza), przy takich objawach nawet małe zmiany widoczne w USG mają znaczenie. Ze strony lekarza wypadałoby chociaż poinformować pacjenta, co pokazuje badanie, nawet jeśli zmiany nie są groźne. Pacjent ma prawo do wiedzy, od tego właśnie jest praca lekarza. Pani Doktor mogłaby połączyć moje objawy z tym, co wykrywało USG, gdyby tylko zechciała ich wysłuchać. Przyszłam do Pani Doktor z nadzieją że uzyskam profesjonalną pomoc patrząc po jej pozytywnych opiniach jakie wszędzie ma i niestety zostałam rozczarowana.
Nie polecam. Jako specjalista ginekolog fachową, ale o szacunku do drugiego człowieka nie może być mowy. Liczy się tylko pieniądz i zysk. W cenę wizyty nie jest nawet wliczona recepta - ta przyjemność kosztuje dodatkowe 30 zl. Stanowczo nie polecam.
Polecam z całego serca! Pani doktor jest bardzo miła, delikatna, wszystko ładnie wytłumaczy. Jak iść do ginekologa to tylko do Pani Lisieckiej
Polecam wizytę u pani doktor. Bardzo sympatyczna i kompetentna osoba. Wizyta przebiega w miłej, nie krępującej atmosferze.
Jest to lekarz Szpitala Powiatowego w Radziejowie. Lekarz kompetentny, nowoczesny, kontaktowy, stosujący nowe techniki leczenia. Polecam