Z całego serca polecam panią doktor. O dużej wiedzy, przyjazna pacjentom i bardzo kompetentna. Zdecydowanie polecam
Zdecydowanie polecam
Dobra,empatyczna, mądra,cierpliwa i bardzo dobra lekarka. Świetne podejście do pacjentów,bardzo życzliwa. Duża wiedza i pomoc w leczeniu i szukaniu nie zawsze łatwej diagnozy.
Bardzo polecam Panią Doktor , na badaniu wszystko zostało dokładnie wyjaśnione, doktorka miła, pełna ciepła, życzliwa, pełen profesjonalizm!
Bardzo dobry pulmonolog Polecam. Bardzo mila i podchodzi do wszystkiego profesjonalnie, Empatyczna, odpowiada wyczerpująco na zadawane pytania. Bardzo polecam Panią Doktor
Pani Doktor bardzo kompetentna, miła ,uprzejma, empatyczna, poświęcająca swój czas, znakomicie zdiagnozowała i leczyła męża w oddziale chorób wewnętrznych w Przeworsku.Dziękuję bardzo Pani Doktor Więcej takich wspaniałych lekarzy
Więcej takich wspaniałych lekarzy
Tato trafił że skierowaniem do szpitala do pani doktor po wielu tygodniach "nieokreślonego zapalenia płuc". Pani doktor odmówiła przyjęcia do szpitala. Tato trafił po miesiącu do innego szpitala, gdzie zdiagnozowano złośliwego raka płuc. Stracił miesiąc czasu na leczenie. To jakieś nieporozumienie,nie wiem jak tego typu lekarze mogą nadal wykonywać swój zawód,skoro są niekompetentni i nie wiedzą co robią. Pani doktor proszę się zastanowić nad swoją ignorancją.