lekarz Paweł Dzięcielski

4,9
4,5

Jestem bardzo miło zaskoczona Panem doktorem. Świetne podejście do pacjenta, nie przepisuje leków bez kompleksowego sprawdzenia co się w ogóle dzieje. Do tego wizyty bardzo komfortowe. Przerobiłam już kilku ginekologów w Koszalinie i w końcu czuję, że trafiłam w dobre ręce. Pan doktor wzbudził moje zaufanie.

Cierpliwy, uprzejmy, wyrozumiały. Pełen empatii i zrozumienia. W czasie badań delikatny. Dokładnie tłumaczy chorobę i odpowiada na zadawane pytania dokładnie i z cierpliwością. Lekarz godny polecenia.

Lekarz godny zaufania bardzo miły, wszystko wytłumaczyć, pełen empati i zaangażowania. Oby więcej takich lekarza . Polecam z całego serca

Najlepszy lekarz na świecie. Podejście, wiedza i empatia jaką Pan Paweł posiada przerasta oczekiwania. Jedyna osoba, która z niemożliwego robi możliwe. Najpierw robi wszystkie wyniki dopiero później zaczyna leczyć. Nie przepisuje niepotrzebnych leków. Polecam z całego serca. Wspaniały lekarz, a co jest niespotykane to jest w tym cudownym człowiekiem.

Najlepszy lekarz na jakiego wtrafiłam. Doktor Dzięcielski jest bardzo empatyczny , uprzejmy, wesoły. Poświęca tyle czasu pacjentce ile potrzeba , nie pogania, ma czarujący uśmiech, to poprostu dobry człowiek i świetny ginekolog . BARDZO polecam wszystkim Paniom .

Lekarz godny zaufania ! Pełen empatii i zaangażowania ! Oby takich więcej ! Nie przepisuje niepotrzebnych leków na siłe , Bardzo polecam !

Lekarz godny zaufania ! Pełen empatii i zaangażowania !
Oby takich więcej !
Nie przepisuje niepotrzebnych leków na siłe , Bardzo polecam !

4,0

Lekarz godny zaufania ! Pełen empatii i zaangażowania !
Oby takich więcej !
Nie przepisuje niepotrzebnych leków na siłe , Bardzo polecam !

Dla mnie ok. Myślę, że z pasją, cierpliwy, nie wypalony zawodowo. Bardzo uprzejmy. Nie mam zbyt wielu doświadczeń, ale rokuje mu bardzo dobrze, a poza tym serwis wymaga napisania min 100 znaków. Polecam tego lekarza.