Byłam u Pana doktora z mamą lat 90+, sympatyczny, uśmiechnięty, rzeczowy. Zapoznał się z poprzednimi badaniami, wysłuchał z cierpliwością pacjentkę, przeprowadził badanie USG, wyjaśniając wyniki i ustosunkował się do poprzednich. Przekazał zalecenia. Według mojej oceny kompetentnie, bez pośpiechu - co dla starszej pacjentki jest było bardzo istotne. Chętnie udzielił odpowiedzi na dodatkowe pytania. Polecam
Pan doktor bardzo sympatyczny i kompetentny. Pomimo tak wielu klientów i zabiegów jakie wykonuje w ciągu jednego dyżuru-zachowuje spokój i jest bardzo miły do każdego pacjenta. Serdecznie polecam.
lekarz godny polecenia,bardzo kulturalny,miły,uprzejmy.Po prostu lekarz na poziomie,w życiu nie spotkałam tak sympatycznego lekarza.POLECAM