2,5
2,7
2,3
2,3

2,0

Od pierwszej wizyty leczy „na oko”. Nie przepisuje żadnych badań, bo „on widzi, co mi jest”, „on wie wszystko” i „nie ma sensu robić niepotrzebnych rzeczy”. Kiedy prosiłem o skierowanie na badania lub zabiegi, słyszałem, że „nie trzeba”, bo on już wie i wszystko jest w porządku. Zero diagnostyki, zero skierowań, zero wyjaśnień poza stwierdzeniem, że „on widzi”. Czuję się jak w gabinecie wróżki, a nie u lekarza z prawdziwego zdarzenia. Niestety, po kilku wizytach nadal nie mam żadnej dokumentacji, wyników ani konkretnego planu leczenia – tylko jego słowo, że …

Niestety, po kilku wizytach nadal nie mam żadnej dokumentacji, wyników ani konkretnego planu leczenia – tylko jego słowo, że „wie”.
Nie polecam. Jeśli cenisz sobie rzetelną diagnostykę, badania i podejście oparte na faktach, a nie na „widzę i wiem”, lepiej szukać innego specjalisty.

Tak jak ktoś wyżej napisał, lekarz nieuprzejmy i zarozumiały, a pacjenta traktuje jak zło konieczne. Na sygnały złego samopoczucia, wysokiego ciśnienia oraz innych objawów odpowiada " w Twoim wieku tak juz jest". Nie ma szans żeby dostać od niego skierowanie na jakiekolwiek badania. Liczy sie tylko zysk dla niego. Te pozytywne opinie o nim, zapewne napisał sam albo ktoś z jego rodziny. Przez wiele lat "leczenia" u niego każda wizyta wyglada tak samo.

4,0

zawsze w chumorze i nie marudzi nigdy nie spotkalam sie aby kogos odeslal do domu bez badania.pomogl mi bezinteresownie kilka razy. jego przychodnia diala bardzo dobrze w godzinach dla osob pracujacych.

3,0

Dr Łącki, to zarozumialec, zero profesjonalizmu, a pacjeta traktuje przedmiotowo, jest nastawiony tylko na wypisywanie recept, zdecydowanie nie polecam!

3,0

P.Doktor Łącki jest lekarzem nie uprzejmym chamskim i w ogóle nie ma o czym mówić nigdy nie trafiłam na takiego lekarza a wizyty domowe to w ogóle porażka przyjeżdża z wielkimi problemami !!!

doktor Łącki jest lekarzem kompetentnym w poradni poświęca dużo czasu pacjentom jak również na wizytach domowych można z nim przedyskutować różne problemy zdrowotne nie dotyczących nawet chorób wewnętrznych po mimo to że kończy się czas przyjmowania pacjentów zarejestrowanych a po zostało jeszcze kilku pacjentów bez rejestracji lekarz nie odmawia ich przyjęcia wszyscy którzy czekają bez rejestracji są przyjęci