lekarz Paweł Pęcikiewicz

Internista, Pulmonolog

4,8

Lekarz bardzo kompetentny sumienny pełen zaufania cierpliwy do pacjentów zawsze uśmiechnięty polecam

Super człowiek, kompetentny lekarz fachowiec z empatią do pacjenta itd. Człowiek Lekarz Facowiec 👍👍👍

Profesjonalny, konkretny niezmiernie kontaktowy. W szpitalu gdzie "wylądowałam" czułam się bezpiecznie obserwując kompetencje, umiejętności praktyczne w wykonywanych zabiegach, badaniach nie tylko w moim przypadku. Stuprocentowo zaangażowany w wypełnianie swoich obowiązków służbowych i powołania do bycia LEKQRZEM

Bardzo profesjonalny i sympatyczny lekarz. Wszystko konkretnie wytłumaczył, powiedział jakie są opcje leczenia. Uprzejmy i uśmiechnięty. Przeprowadził konkretny wywiad żeby lepiej poznać przebieg choroby. Do tego poczekał na mnie, gdyż się zgubiłam i spóźniłam. Wizyta u takiego lekarza to przyjemność. Polecam każdemu.