Uważam iż Pan Paweł Pietrzko jest bardzo dobrym lekarzem, ponieważ zawsze jest punktualny, przyjazny, bardzo komunikatywny oraz miły, odpowiednio potrafi dobrać leki oraz wykazać odpowiednią chorobę, analizuje z pacjentem dokładnie i zrozumiale każdy objaw oraz dobrany lek .Uważam iż warto do Pana Doktora chodzić i jako dorosła osoba oraz jako dziecko. Pan doktor zna się na tym co robi. Bardzo Polecam J.K.
Krótko i na temat nie ma lepszego pediatry w Polsce. Zawsze trafna diagnoza, przy tym uprzejmy, miły i zawsze wszystko wytłumaczy. Godny polecenia i zaufania. Córka dostała wysypki i gorączki, pewna Pani dr. pediatra z Tomaszowa Maz. z wieloletnim doświadczeniem stwierdziła że to uczulenie od proszku do prania, wraz z żoną nie byliśmy pewni tej diagnozy i udaliśmy się do Pana dr. Pietrzko a Pan dr. tylko spojrzał na moją córkę i od razu powiedział że to różyczka i okazało się to prawda. Więc jeśli pediatra to tylko Pan dr. Pietrzko.
Z całego serca polecam.
Absolutnie nie polecam. Lekarz niekompetentny i pozbawiony empatii. Wykazuje lekceważące podejście do pacjenta.
Jedna wizyta u doktora i moja córka jest zdrowa . Corka niby miala alergie a u doktora okazalo sie ze to jednak nie alergia. Inni lekarze nie potrafili pomoc. Polecam z całego serca