NZOZ "Na Plantach" we Włocławku
ulica Planty 29
Włocławek
Najwspanialszy lekarz pod słońcem Zawsze uśmiechnięta miła Kompetentna z wielka dokładnością Podchodzi do badania pacjenta co wiąże się z postawieniem 100% diagnozy i szybkim powrotem do zdrowia?Dziękuje Pani doktor i takiego lekarza polecam wszystkim.
Izba Przyjęć - Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. Władysława Buszkowskiego w Kielcach
Kielce
WSPANIALY PEDIATRA. Swietne podejscie do dziecka. Bardzo dobry kontakt. Pani dr przyjmowala moje dziecko na izbie przyjec w szpitaliku na Langiewicza, mimo bardzo duzej ilosci pacjentow, poswiecila nam mnostwo czasu i spokojnie bez pospiechu odpowiedziala na kazde pytanie. POLECAM
gliwickie centrum medyczne
kościuszki 29
Gliwice
Polecamy Doktora Kowalskiego. Najlepszy pediatra. Syn zawsze z uśmiechem idzie do doktora czy chory czy zdrowy :)
Bardzo sympatyczny i rzeczowy lekarz, mój synek polubił go od pierwszej wizyty. Bada bardzo skrupulatnie. Polecam z całego serca.
Rynkowa 4 lok. 63
Siedlce
Po zakończonym leczeniu nastoletniej córki może powiedzieć tylko jedno: najlepszy fachowiec w każdym calu. Jeszcze raz Pani doktor bardzo dziękujemy. Martynka z rodzicami.
Jestem pod mega wrazeniem Pani dr Dorota i cały zespół lekarzy i pielegniarek podchodzi do dzieci z całym sercem. Trafiłam na neurologię z 4 miesiecznym dzieckiem. Przerazona objawami, z osobistą fobia do szpitali. A tu na Fieldorfa mega pozytywne zaskoczenie Aż powoli zaczełam odzyskiwać wiarę w megadobrych lekarzy.
Mickiewicza 37
Inowrocław
Serdecznie polecam Panią doktor! Prowadziła mojego syna w szpitalu. Wszystko dobrze wytłumaczone, leczenie również poskutkowało. Lekarz godny zaufania! Bardzo dobre podejście do dzieci. Dziękuję za pomoc i raz jeszcze polecam.
Gabinet Lekarski Zabrzańskiego Towarzystwa Rodziców, Opiekunów i Przyjaciół Dzieci Specjalnej Troski
ulica Wyciska 5
Zabrze
P.Ewa to nie tylko wspaniały specjalista ale także cudowny człowiek.Poświęca pacjentowi tyle czasu i uwagi,że zawsze pomaga w potrzebie.Szczerze polecam -zadowolona pacjenka.
Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ZDROJE"
ulica Mączna 4
Fantastyczny lekarka, pełna empatii i zrozumienia. Wielkie kwalifikacje zawodowe i pełen profesjonalizm. Miałam wielkie szczęście trafiając z 4 dniową córką pod opiekę Pani doktor. Trafiłyśmy z zapaleniem płuc, zrobione zostały wszystkie możliwe badania, zdjęcia, usg. Cierpliwie tłumaczyła wszystko i potrafiła uspokoić. Zaglądała do nas w każdej wolnej chwili. Przywraca wiarę w służbę zdrowia!!!
SP ZOZ w Radziejowie
ulica Szpitalna 3
Radziejów
Pani doktor ma wspaniałe podejście do dzieci, jest bardzo cierpliwa, życzliwa, z wielką dokładnością przeprowadza badanie i w wyczerpujący sposób przekazuje wszystkie informacje. Polecam
Pani doktor przesympatyczna z podejściem do maluchow. Zawsze dokładnie ogląda dziecko, pyta co i Nas słychać. Nie jest zwolenniczką antybiotyków. Wykryla u synka refluks kiedy lekarz pierwszego kontaktu umierał się że dziecko się przejada. Polecam serdecznie Panią doktor na wizyty prywatne.
Iwaszkiewicza 23/2
Oława
Bardzo dobry lekarz, i bardzo dobry człowiek. Lekarz godny zaufania, uważnie słucha pacjęta, co jest rzadkoscią.
Ośrodek Zdrowia w Kunicach
Staropolska 7a
Kunice
Od lat jestem pacjentką pani Doktor, dlatego świadomie "oddałam" pod jej skrzydła także moich synów. Pani doktor jest rzeczowa i konkretna, a przy tym bardzo sympatyczna i uprzejma. Każda diagnoza była trafna, tak jak dobrane leki. Serdecznie polecam.