lekarz Małgorzata Drewniak-Arent

NZOZ "Na Plantach" we Włocławku
ulica Planty 29
87-800 Włocławek

Najwspanialszy lekarz pod słońcem Zawsze uśmiechnięta miła Kompetentna z wielka dokładnością Podchodzi do badania pacjenta co wiąże się z postawieniem 100% diagnozy i szybkim powrotem do zdrowia?Dziękuje Pani doktor i takiego lekarza polecam wszystkim.

Barbara Szczepańska

Izba Przyjęć - Wojewódzki Specjalistyczny Szpital Dziecięcy im. Władysława Buszkowskiego w Kielcach
Kielce

WSPANIALY PEDIATRA. Swietne podejscie do dziecka. Bardzo dobry kontakt. Pani dr przyjmowala moje dziecko na izbie przyjec w szpitaliku na Langiewicza, mimo bardzo duzej ilosci pacjentow, poswiecila nam mnostwo czasu i spokojnie bez pospiechu odpowiedziala na kazde pytanie. POLECAM
Opinia dodana przez: Maria

lekarz Alina Skolik

ulica Pokoju 62
41-500 Chorzów

Miła,empatyczna ,z super podejściem nawet do trudnych dzieci. Z dużym doświadczeniem i wiedzą. Polecam na 200 % każdemu. TAKI PEDIATRA TO SKARB!!!!

lekarz Dariusz Zabłocki

Krańcowa 2
57-400 Nowa Ruda

Powiem tak. Już dawno nie trafiłam na tak rzeczowego i kompetentenego lekarza. Pan doktor był przy tym bardzo uprzejmy i sympatyczny.
Opinia dodana przez: Emilia

lekarz Grzegorz Kowalski

gliwickie centrum medyczne
kościuszki 29
44-100 Gliwice

Polecamy Doktora Kowalskiego. Najlepszy pediatra. Syn zawsze z uśmiechem idzie do doktora czy chory czy zdrowy :)
Bardzo sympatyczny i rzeczowy lekarz, mój synek polubił go od pierwszej wizyty. Bada bardzo skrupulatnie. Polecam z całego serca.

lekarz Monika Kaźmierczak

J. Sobieskiego 24 m. 38
96-200 Rawa Mazowiecka

Pani Moniką to cudotwórca, przeziębienie leczy w pol dnia, choroby przewlekłe w tydzień. Kiedy dzieci chorują jest dostępna od ręki i dzięki swojemu wieloletniemu doświadczeniu stawia trafne diagnozy po kilku minutach wywiadu. Gorąco polecam
Opinia dodana przez: Jan

lekarz Irena Masłowska

Grodzieńska 14/21
19-300 Ełk

Mój najlepszy lekarz rodzinny od lat. Nie żałuje czasu dla pacjenta ani skierowań na badania poza jej gabinetem, dla rzetelnej diagnozy. Chory czuje się naprawdę zaopiekowany.

lekarz Jolanta Kic-Ciseł

Pediatra, Transfuzjolog

ulica Poznańska 37
64-000 Kościan

Lekarz o dużej wiedzy i świetnym podejściu do pacjentów. Jest bardzo miła oraz budzi zaufanie. Jest jednym z lepszych specjalistów w okolicy
Opinia dodana przez: N.

lekarz Elżbieta Potocka-Korniluk

Pediatra, Psycholog dziecięcy

Rynkowa 4 lok. 63
08-110 Siedlce

Po zakończonym leczeniu nastoletniej córki może powiedzieć tylko jedno: najlepszy fachowiec w każdym calu. Jeszcze raz Pani doktor bardzo dziękujemy. Martynka z rodzicami.

lekarz Jadwiga Wawrzyniak

Marka Hłaski 31
08-400 Garwolin

Wspaniały lekarz; zarówno w szpitalu jak i prywatnie Pani Doktor wklada całe serce w to co robi. Pilnuje badań przepisuje skuteczne leki; kontroluje wszystko na bieżąco jestem z niej bardzo zadowolona polecam kazdej mamie

lekarz Włodzimierz Kuś

Żołnierska 76

to jest lekarz który poświęci ci czas,wytłumaczy, doradzi,będzie z tobą w kontakcie. czuję się zaopiekowana a nie nastraszona. polecam wszystkim dr. Kusa
Opinia dodana przez: Paulina

lekarz Dorota Cichosz

Braterska 17/6

Jestem pod mega wrazeniem Pani dr Dorota i cały zespół lekarzy i pielegniarek podchodzi do dzieci z całym sercem. Trafiłam na neurologię z 4 miesiecznym dzieckiem. Przerazona objawami, z osobistą fobia do szpitali. A tu na Fieldorfa mega pozytywne zaskoczenie Aż powoli zaczełam odzyskiwać wiarę w megadobrych lekarzy.

lekarz Ineza Szafrańska-Komarowska

Gastrolog, Pediatra

Mickiewicza 37
88-100 Inowrocław

Serdecznie polecam Panią doktor! Prowadziła mojego syna w szpitalu. Wszystko dobrze wytłumaczone, leczenie również poskutkowało. Lekarz godny zaufania! Bardzo dobre podejście do dzieci. Dziękuję za pomoc i raz jeszcze polecam.
Opinia dodana przez: Rodzic

lekarz Ewa Grzywna-Rozenek

Gabinet Lekarski Zabrzańskiego Towarzystwa Rodziców, Opiekunów i Przyjaciół Dzieci Specjalnej Troski
ulica Wyciska 5
41-806 Zabrze

P.Ewa to nie tylko wspaniały specjalista ale także cudowny człowiek.Poświęca pacjentowi tyle czasu i uwagi,że zawsze pomaga w potrzebie.Szczerze polecam -zadowolona pacjenka.

lekarz Joanna Mołdawa

Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Zakład Opieki Zdrowotnej "ZDROJE"
ulica Mączna 4

Fantastyczny lekarka, pełna empatii i zrozumienia. Wielkie kwalifikacje zawodowe i pełen profesjonalizm. Miałam wielkie szczęście trafiając z 4 dniową córką pod opiekę Pani doktor. Trafiłyśmy z zapaleniem płuc, zrobione zostały wszystkie możliwe badania, zdjęcia, usg. Cierpliwie tłumaczyła wszystko i potrafiła uspokoić. Zaglądała do nas w każdej wolnej chwili. Przywraca wiarę w służbę zdrowia!!!
Opinia dodana przez: marta

lekarz Dorota Wnukowska-Wiącek

SP ZOZ w Radziejowie
ulica Szpitalna 3
88-200 Radziejów

Pani doktor ma wspaniałe podejście do dzieci, jest bardzo cierpliwa, życzliwa, z wielką dokładnością przeprowadza badanie i w wyczerpujący sposób przekazuje wszystkie informacje. Polecam
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Anna Rejmer-Szymańska

Wyszyńskiego 7 bl.16/450
05-220 Zielonka

Pani doktor przesympatyczna z podejściem do maluchow. Zawsze dokładnie ogląda dziecko, pyta co i Nas słychać. Nie jest zwolenniczką antybiotyków. Wykryla u synka refluks kiedy lekarz pierwszego kontaktu umierał się że dziecko się przejada. Polecam serdecznie Panią doktor na wizyty prywatne.
Opinia dodana przez: Olga

lekarz Stanisława Karpińska-Małko

Lekarz rodzinny, Pediatra

Iwaszkiewicza 23/2
55-200 Oława

Bardzo dobry lekarz, i bardzo dobry człowiek. Lekarz godny zaufania, uważnie słucha pacjęta, co jest rzadkoscią.
Opinia dodana przez: Dorota

lekarz Anna Greczanik

Ośrodek Zdrowia w Kunicach
Staropolska 7a
59-216 Kunice

Od lat jestem pacjentką pani Doktor, dlatego świadomie "oddałam" pod jej skrzydła także moich synów. Pani doktor jest rzeczowa i konkretna, a przy tym bardzo sympatyczna i uprzejma. Każda diagnoza była trafna, tak jak dobrane leki. Serdecznie polecam.
Opinia dodana przez: Werka