Piaseczno
Polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CO Tam? Psychoterapia bliska Tobie
ul. Borzymowska 19
doświadczony lekarz starej szkoły - pomimo lat praktyki nie podchodzi do pracy schematycznie. Słucha mnie i dzięki temu ustawia dobrze leki.
Centrum Medicover Aleje Jerozolimskie
Al. Jerozolimskie 96
Jestem bardzo zadowolona z leczenia moich dzieci przez Panią doktor.Zawsze stawia trafne diagnozy ,jest kompetentna ,spokojna i miła.Życzymy wszystkiego najlepszego i dalszych sukcesów w pracy.
Karolina Prątnicka Indywidualna specjalistyczna Praktyka lekarska
Wojska Polskiego 7
Inowrocław
Trafiliśmy dziś z synem pierwszy raz do Pani doktor po serii wizyt ,które niestety okazały się nie trafionymi diagnozami od początku do końca naszej drogi .I trafiamy na doktor Karolinę i okazuje się że można było zaoszczędzić naszemu synowi podawania nie trafionych leków i błędnego leczenia wystarczyło kompetentne podejście do tematu rzetelne badanie a przede wszystkim wiedza.Jako matka po raz pierwszy poczułam się zaopiekowana w gabinecie pod każdym względem przyjazna …
Rehasport Clinic
ul. Górecka 30 (Galeria Panorama)
Dla mnie najlepszy pediatra, jakiego spotkałam na swojej drodze. Pani doktor opiekuje się teraz już trojgiem naszych dzieci . Zawsze profesjonalnie, uprzejmie i co najważniejsze - trafnie zdiagnozowane. Wizyty zawsze bez pośpiechu z wielką wyrozumiałością dla dziecka i rodzica.
Piaseczno
Przecudowny lekarz.Wspaniałe podejście do dzieci i do osób starszych. Zawsze można na niego liczyć.Naprawdę godny polecenia.
Piaseczno
Bardzo dobry pediatra! Polecam Panią Doktor. Długo szukałam Pediatry i wreszcie znalzałam. Poświęca zawsze nam dużo czasu, wszystko tłumaczy, moja óćreczka nie płaczę nigdy przy badaniu. Pani doktor ma świetne podejście do dzieci.
SZPAKMED Poradnie Specjalistyczne
ul Szpaków 33
Ruda Śląska
Byliśmy dziś po raz kolejny u naszej Pani doktor i jesteśmy szczęśliwi ,ze trafiliśmy na takiego lekarza,który wreszcie zajął sie właściwie naszym dzieckiem. Ważne że jest to pierwszy lekarz który nie zleca tzw "koniecznych" kolejnych kontroli......a zawsze kiedy trzeba chętnie sami odwiedzamy jej gabinet. Polecamy !
Neurocentrum
Żeromskiego 1 lok. 39
Rzetelna . Przyjazna dla dzieci . Dokładna . Leczy dzieci sumiennie . Osiąga sukcesy w leczeniu . Godna polecenia .
Nefromed
ul. Dąbrowskiego 75
Świetny lekarz i człowiek. Profesjonalista, a przy tym b.skromny i miły. Lubiany przez dzieci i rodziców. Budzi zaufanie. Ogromna szkoda, że polityka ochrony zdrowia i NFZ niszczy takich fachowców i ich ogromne zaangażowanie w pracy.
Gabinet Marzenna Wesołowska
Głowackiego 9
Bydgoszcz
PRZECUDOWNA DR Z SUPER DOŚWIADCZENIEM WIEDZĄ I PODEJŚCIEM DO DZIECI WSZYSTKO TŁUMACZY OD A DO Z POLECAMY SERDECZNIE PANIĄ DR I JESTEŚMY BARDZO WDZIĘCZNI ZA LECZENIE NASZEGO SYNKA MARTINKA
GABINET PEDIATRYCZNO -KARDIOLOGICZNY "ECHO"
10-305 OLSZTYN ul.Zientary -Malewskiej 21 woj .warmińsko-mazurskie
Olsztyn
Serdecznie polecam Pana Doktora. Wizyta umówiona poprzez aplikację, następnie potwierdzona poprzez smsa. Bardzo przejrzysty i bezproblemowy kontakt z lekarzem. Profesjonalnie podchodzi do problemu. Bardzo dokładna i skrupulatna, z pełnym zrozumieniem dla dziecka, odbyta wizyta. Badania (wywiad, EKG i echo serca) przeprowadzone całkowicie bez stresu, w pełni wytłumaczone dla dziecka w sposób dla niego zrozumiały, gdzie syn niestety boi się lekarzy. Syn bardzo chętnie uczestniczył w badaniu i bardzo chętnie rozmawiał …
Centrum Medyczne Damiana - al. Zjednoczenia
Al. Zjednoczenia 36
Lekarz godny polecenia !!! Zajmuje się pacjentem i rozwiązuje problem, a nie wpycha kropelki i następny proszę. Do tego życzliwa i z podejściem do dzieci.
CSK MSWiA Warszawa
Wołoska 137
Pan Profesor Sybilski zajmuje się moją córką już od wielu lat. Jest rewelacyjnym pediatrą i alergologiem. Jak dla mnie jest wzorem lekarza: kompetentny, uprzejmy, zawsze poświęca pacjentowi tyle czasu ile wymaga jego dokładne zbadanie. Byłam z córką u pana Profesora kilkadziesiąt razy przy przeróżnych dolegliwościach. Zawsze ufam jego diagnozom i zawsze okazują się trafne.
NZOZ "Medicus"
ul. Odysei 6
Bielsko-Biała
Jestem mamą dwóch małych pacjentów Pani Doktor (5 lat , 8 miesiecy) I z przykrością dziś wystawiam te opinie, ale niestety ostatnimi czasy wizyty z dziećmi u Pani Doktor to kpina. Brak zainteresowania, poświęconego czasu, krótkie nie dokładne badanie, leczenie nie przynoszące skutku, rozmowy prywatne w trakcie trwania całej wizyty, która już i tak z niemowlakiem nie należy do spokojnych. Uważam że są granice i odrobina szacunku każdemu się należy …
Super lekarka! Sama jestem lekarzem ale po trzech dobach bezowocnej walki z gorączką u syna skapitulowałam. W świątecznej pomocy skorzystałam z konsultacji Pani doktor! Polecam z całego serca! Konkretna,rzeczowa osoba z anielską cierpliwością do marudnego,wystraszonego dziecka.
Prywatny Gabinet Neurologii Dziecięcej
Kolska 11
Konin
Z całego serca mogę polecić panią doktor. Po prostu właściwą osobą na właściwym miejscu. Więcej takich lekarzy ☺️
Paprocany Sp. z o.o. Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Centrum Medyczne Paprocany
Władysława Sikorskiego 101
Tychy
Świetny lekarz! Cierpliwy, moje dzieci uwielbiają Panią Doktor. Osoby, które wystawiają negatywne opinie innym lekarzom chyba nie do końca zdają sobie sprawę z poświęcenia z jakim wiąże się ten zawód. DOCENIAJMY ICH!
Arc Med s.c.
Mieczysława Kobyłeckiego 1
Piotrków Trybunalski
Bardzo, dobry i doświadczony lekarz.Nie faszeruje niepotrzebnie antybiotykami,serdecznie polecam Pana doktora.