prof. dr hab. n. med. Adam Jerzy Sybilskiprof. dr hab. n. med. Adam Jerzy Sybilski - zdjęcie profilowe

prof. dr hab. n. med. Adam Jerzy Sybilski

2012r specjalista alergolog
2016r dr hab. n. med.
2019 prof. CMKP

Od 1993 CSK MSWiA Oddział Pediatrii; od 2008 - Ordynator
Od 2004 do 2019 Zakład Alergologii i Immunologii Klinicznej SP CSK WUM (starszy asystent)
Od 2004 do 2019 Zakład Profilaktyki Zagrożeń Środowiskowych i Alergologii WUM (adiunkt)
Od 2019 jestem Kierownikiem II Kliniki Pediatrii CMKP
Aktywny udział w 64 szkoleniach i kursach
Opublikowałem 192 prace naukowe w czasopismach polskich i zagranicznych. Autor lub współautor 11 rozdziałów w książkach.
Opublikowałem monografię dla lekarzy pt. "Choroby alergiczne u dzieci"

Pan Profesor Sybilski zajmuje się moją córką już od wielu lat. Jest rewelacyjnym pediatrą i alergologiem. Jak dla mnie jest wzorem lekarza: kompetentny, uprzejmy, zawsze poświęca pacjentowi tyle czasu ile wymaga jego dokładne zbadanie. Byłam z córką u pana Profesora kilkadziesiąt razy przy przeróżnych dolegliwościach. Zawsze ufam jego diagnozom i zawsze okazują się trafne.

3,0
3,0

Pan Doktor przyjmuje niestety tylko w Warszawie. Wszytko tłumaczy i nie ma "głupich pytań" - poświęca dużo czasu dla pacjenta.

Pan Doktor przyjmuje niestety tylko w Warszawie.
Wszytko tłumaczy i nie ma "głupich pytań" - poświęca dużo czasu dla pacjenta.

Panie doktorze dziękuję bardzo za chęci i pomoc! Pierwszy raz spotkałam się z tak profesjonalnym podejściem do pacjenta. Po pierwsze brak "wróżenia z fusów", tylko zdecydowane "musimy to zbadać" i tak to się stało. Trafiłyśmy z córką do szpitala MSWiA gdzie moja córka została poddana wszelkim możliwym badaniom poprzez co wykryto to co przez ponad półtora roku nikt nawet nie zainteresował się. Pomoc nadeszła i teraz wiadomo co się dzieje. Polecam i serdecznie dziękuje Panie Panie Adamie.

Panie doktorze dziękuję bardzo za chęci i pomoc!

4,0

Lekarz na prawde z powołania. Bardzo polecam, moje dzieci uwielbiają doktora Adasia ;)