Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej "PUCHATEK"
ulica Kalinowa 1
Lekarz niekompetentny, przepisuje z marszu antybiotyk, z marszu wciska jakies nieobowiazkowe szczepionki, na nie wiadomo na co. Bez mojej zgody wyslala dziecko na test covidowy, gwalcac nasze prawa pacjenta punkt 16. Wedlug opini prawdziwego lekarza, dziecko potrzebowalo tylko syropu na kaszel Przestraszyla dziecko w gabinecie, ktore sie rozplakalo, mowiac mu ze rodzice nie maja tu nic do gadania. Dziecko wymaga po tej wizycie stalej opieki psychologa. Kto to jest ta …
NIEPUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ " GEMINI " SP. Z O.O.
UL. OLSZAŃSKA 5 POK. 204C -216C
Pani doktor w ogóle nie dała mi opisać problemu z jakim przychodzę. Nie odpowiadała na pytania. Podważała kompetencje dwóch poprzednich specjalistów. Nie wiedziała czym są leki które obecnie przyjmuję. Zasugerowała, że zmyślam swoje objawy, Odradzam, dawno nie spotkałam się z taką niekompetentną i nieempatyczną osobą. Kraków - ul. Słowackiego LuxMed
Szpitalne Przedsiębiorstwo Lecznicze
ulica Zdrojowa 39
Polanica-Zdrój
Typowy lekarz w Polskiej służbie "zdrowia" wysokie ego i wszystko wie najlepiej mimo że sam nie wygląda na okaz zdrowia to wszystkim wróży choroby.
ulica Skłodowskiej Curie Marii 14/5
Białystok
Nie polecam. Wyjątkowo arogancka osoba i mało kompetentna. Nie ma podejścia do dzieci, które poprostu się jej boją.
Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej Ośrodek Diagnostyki, Rehabilitacji i Profilaktyki Kardiologicznej "CORVITA" Spółka Jawna Grzegorz Gałuszka, Rafa
ulica Jana III Sobieskiego 89/50
Bielsko-Biała
Nie polecam tej Pani Doktor ponieważ bagatelizuje rodzica, nie zleca badań i stawia złe diagnozy. Pani doktor wmawiała mi, że syn ma alergia na bmk a była to nietolerancja laktozy. Zleciła jedynie badanie kału raz- kiedy syn miał krew w kupie z powodu infekcji wirusowej. Wydałam setki złotych na badania dziecka które należały mi się na NFZ. Zbagatelizowała to że zgłaszałam, że syn dużo dyszy/sapie po konsultacji z innym lekarzem …
ulica Racławicka 1/2
Miechów
Lekarz jak przyjmuje w Szpitalu w Miechowie obrażony na cały świat ! Pracuje za karę - przy tym nie uprzejmy , opryskliwy. Stosunek zmienia się jak idzie się prywatnie wtedy miły - nie polecam , kompetencje i diagnozy pozostawiają wiele do życzenia.
Korycińska 32a
Przedbórz
Pani doktor nie chce wypisać skierowań na badania w całości i każe sobie je zrobić prywatnie mimo stwierdzonej choroby nie ma podejścia do pacjentów i to nie zdarzyło mi się pierwszy raz. Radze omijać szerokim łukiem gabinety z tą Panią doktor
Prywatny Gabinet Stomatologiczny
Zambrów
Pani bardzo nieuprzejma, mało uwagi poświęca pacjentowi. Zdecydowanie nie polecam !
Zdecydowanie odradzam kontakt z tym lekarzem, szczególnie w przypadku małych dzieci. Moje 3,5-letnie dziecko zostało narażone na ogromną traumę i ból podczas wielokrotnych, nieudanych prób założenia wenflonu przez dr. Hermanna. Mimo pękających żył i ogromnego stresu malucha, lekarz uparcie dążył do podania kontrastu, by po serii bolesnych tortur stwierdzić, że badanie TK można jednak wykonać bez „dostępu naczyniowego”. Szczytem bezduszności i braku profesjonalizmu jest jednak dokumentacja medyczna wystawiona przez Pana …
Karygodna postawa "pani doktor"!!!! Zadzwoniłam do niej na numer prywatny znaleziony w internecie, poleciła mi ją sąsiadka. Córeczka bardzo kaszle ma gorączkę jest osłabiona i bardzo zależało mi na wizycie prywatnej. Po odebraniu przez nią telefonu zostałam po prostu OLANA- nie wysłuchała mnie nawet do końca tylko powiedziała że się śpieszy i nie będzie ze mną rozmawiać bo idzie na urlop!!!!!! Jak można się tak zachować?! Nawet nie zapytała czy …
Centrum Medyczne TOMMED II Sp. z o.o.
ulica Fredry 22
czlowiek ktory na pierwszy rzut oka wydaje sie specjalista w swojej dziedznie, aczkolwiek z relacji innych jak i swojej moge z czystym sumieniem ostrzec wszystkim potencjalnych pacjentow,jest to lekarz ktory nie posiada podstawowej wiedzy medycznej,złośliwy i arogancki w obyciu,pozostawia rowniez duzo do zyczenia jezeli chodzi o samo podejscie do dzieci,taki Ktos powinien pracowac z BARANAMI ale napewno nie z dziećmi
Nowa 1B/4
Gorzów Wielkopolski
Nie polecam. Chodzilam okolo roku prywatnie, stracilam mase kasy na prywatne badania a pani doktor nawet karty pacjenta nie zalozyla i kazda wizyta zaczynala sie streszczeniami poprzednich wizyt. Lekarka wiecznie znudzona i zmeczona, Nie nawiazuje nawet kontaktu wzrokowego z pacjentem. Poza tym wystawia bledne diagnozy a potem twierdzila ze to MOJA WINA bo zle opisalam chorobe. zenada. Nie polecam a wrecz radze omijac szerokim lukiem.
ulica Spółdzielcza 22C
Stargard Szczeciński
niezbyt sympatyczna, nie przyjmuje pacjentow w potrzebie, zapisuje dziwne leki ktore bardziej szkodza niz pomagaja przynajmniej w moim przypadku
Szpital Pediatryczny
ul. Sobieskiego 83
Bielsko-Biała
Bardzo nie uprzejma Pani doktor,nie wiem jak na wizytach prywatnych ale na oddziale w szpitalu naprawde nie polecam.